PS. Dziś prawdziwych żurnalistów już nie ma

Szczesny juz drugi tydzien dobrze sie o nas wypowiada. Chwalil Ruch i Polonie Bytom wczoraj w szybkiej pilce. Cos niesamowitego! Jak pokonamy Polonie W. w sobote to juz chyba sie rozplynie nad nami....scaneRboy pisze:facet jest na straconej pozycji, pod wzgledem gadania/pisania glupot ze Szczesnym nie ma najmniejszych szans.Elmer pisze:a może chodzi o to żeby być kontrowersyjnym i żeby więcej ludzi kliknęło w link i napisało komentarz pod tekstem. Wiadomo, kasa...![]()
PS. Dziś prawdziwych żurnalistów już nie ma
dajcie sobie spokój, to jest dziennikarstwo kreatywne...bluefil pisze:Szczesny juz drugi tydzien dobrze sie o nas wypowiada. Chwalil Ruch i Polonie Bytom wczoraj w szybkiej pilce. Cos niesamowitego! Jak pokonamy Polonie W. w sobote to juz chyba sie rozplynie nad nami....
tylko oczywiście ten drugi "uroczy ekspert" z coraz większym ryjem jak kostucha musiał dowalić, że jego zdaniem Ruch i Polonia w czołówce świadczy o słabości ligi. Warszawski palant19aRtuR20 pisze:swiat sie zmienio, abo konczybluefil pisze:Szczesny juz drugi tydzien dobrze sie o nas wypowiada. Chwalil Ruch i Polonie Bytom wczoraj w szybkiej pilce.![]()
jakby jeszcze Pulo strzelil bramka![]()
niech tylko płaca na czas, łacznie z premiami, a bydzie dobrze
Ci co nie byli na wyjedzie w Opolu wiosna07 to tez sobie przypomna podobno rzecz... ino wtedy Kaczynski miol tam cos do wygdukania...scaneRboy pisze:http://miasta.gazeta.pl/k...ord_swiata.html
uwaga ogólna:
moim zdaniem TVP jest współodpowiedzialne za bajzel w polskim sporcie, ze Szpakowskim i jego przyjaciółmi z PZPN na czele
bo cos w tym jest chyba, nie byda sie rozpisywac... no moze nie chodzi mi o nasze pozycje, tylko o wyniki, ze kazdy z kazdym moze wygrac, wiem, że w teorii tak idzie... ale ta liga jest poprostu walnieto jak tyn pzpn, jakby nie pzpn to kluby miałyby przynajmni milion wiyncy rocznie z powodu nazwy ligi.... czyli poziom by wzrósł, bo 1mln w polskim klubie to bardzo duzoElmer pisze:tylko oczywiście ten drugi "uroczy ekspert" z coraz większym ryjem jak kostucha musiał dowalić, że jego zdaniem Ruch i Polonia w czołówce świadczy o słabości ligi. Warszawski palant
Ja się z tym zdecydowanie nie zgadzam. Nie miałem okazji widzieć w boju Polonii Bytom tej jesieni, ale widzę duży postęp w grze Ruchu, szczególnie pod względem motywacji i zaangażowania. W sporcie tak jest, że wygrywa ten, który tego bardziej chce. I to jest widoczne w tabeli.19aRtuR20 pisze:bo cos w tym jest chyba, nie byda sie rozpisywac...
tylko nie wiem czy to było pedziane w lidze+extra, czy lidze+ a moze w szybkiej piłce...scaneRboy pisze:Ja się z tym zdecydowanie nie zgadzam. Nie miałem okazji widzieć w boju Polonii Bytom tej jesieni, ale widzę duży postęp w grze Ruchu, szczególnie pod względem motywacji i zaangażowania. W sporcie tak jest, że wygrywa ten, który tego bardziej chce. I to jest widoczne w tabeli.19aRtuR20 pisze:bo cos w tym jest chyba, nie byda sie rozpisywac...
Użytkownicy przeglądający to forum: Byzy, Google [Bot], uszy i 57 gości