[4 Kolejka] Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakończy się mecz Zagłębie - Ruch?

3pkt dla Zagłębia
11
6%
Remis
14
8%
3pkt dla Ruchu
159
86%

Liczba głosów: 184

Wiadomość
Autor
Elmer
Kontakt:

#211 Post autor: Elmer » 24 sie 2009, o 11:47

a może chodzi o to żeby być kontrowersyjnym i żeby więcej ludzi kliknęło w link i napisało komentarz pod tekstem. Wiadomo, kasa... ;)

PS. Dziś prawdziwych żurnalistów już nie ma :hyhy:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

scaneRboy
Kontakt:

#212 Post autor: scaneRboy » 24 sie 2009, o 11:53

Elmer pisze:a może chodzi o to żeby być kontrowersyjnym i żeby więcej ludzi kliknęło w link i napisało komentarz pod tekstem. Wiadomo, kasa... ;)

facet jest na straconej pozycji, pod wzgledem gadania/pisania glupot ze Szczesnym nie ma najmniejszych szans.

bluefil
Kontakt:

#213 Post autor: bluefil » 24 sie 2009, o 12:09

scaneRboy pisze:
Elmer pisze:a może chodzi o to żeby być kontrowersyjnym i żeby więcej ludzi kliknęło w link i napisało komentarz pod tekstem. Wiadomo, kasa... ;)

facet jest na straconej pozycji, pod wzgledem gadania/pisania glupot ze Szczesnym nie ma najmniejszych szans.
Szczesny juz drugi tydzien dobrze sie o nas wypowiada. Chwalil Ruch i Polonie Bytom wczoraj w szybkiej pilce. Cos niesamowitego! Jak pokonamy Polonie W. w sobote to juz chyba sie rozplynie nad nami....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

19aRtuR20
Kontakt:

#214 Post autor: 19aRtuR20 » 24 sie 2009, o 12:16

bluefil pisze:Szczesny juz drugi tydzien dobrze sie o nas wypowiada. Chwalil Ruch i Polonie Bytom wczoraj w szybkiej pilce.
swiat sie zmienio, abo konczy :rotfl:

jakby jeszcze Pulo strzelil bramka :oczami:

niech tylko płaca na czas, łacznie z premiami, a bydzie dobrze :)

scaneRboy
Kontakt:

#215 Post autor: scaneRboy » 24 sie 2009, o 12:23

bluefil pisze:Szczesny juz drugi tydzien dobrze sie o nas wypowiada. Chwalil Ruch i Polonie Bytom wczoraj w szybkiej pilce. Cos niesamowitego! Jak pokonamy Polonie W. w sobote to juz chyba sie rozplynie nad nami....
dajcie sobie spokój, to jest dziennikarstwo kreatywne...
tyle samo znaczą jego pochwały co krytyka... ta telewizja to dno, dno i metr mułu. jak nie wierzycie, to poczytajcie to:

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3501 ... wiata.html

uwaga ogólna:
moim zdaniem TVP jest współodpowiedzialne za bajzel w polskim sporcie, ze Szpakowskim i jego przyjaciółmi z PZPN na czele
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Elmer
Kontakt:

#216 Post autor: Elmer » 24 sie 2009, o 12:33

19aRtuR20 pisze:
bluefil pisze:Szczesny juz drugi tydzien dobrze sie o nas wypowiada. Chwalil Ruch i Polonie Bytom wczoraj w szybkiej pilce.
swiat sie zmienio, abo konczy :rotfl:

jakby jeszcze Pulo strzelil bramka :oczami:

niech tylko płaca na czas, łacznie z premiami, a bydzie dobrze :)
tylko oczywiście ten drugi "uroczy ekspert" z coraz większym ryjem jak kostucha musiał dowalić, że jego zdaniem Ruch i Polonia w czołówce świadczy o słabości ligi. Warszawski palant
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

19aRtuR20
Kontakt:

#217 Post autor: 19aRtuR20 » 24 sie 2009, o 12:49

scaneRboy pisze:http://miasta.gazeta.pl/k...ord_swiata.html

uwaga ogólna:
moim zdaniem TVP jest współodpowiedzialne za bajzel w polskim sporcie, ze Szpakowskim i jego przyjaciółmi z PZPN na czele
Ci co nie byli na wyjedzie w Opolu wiosna07 to tez sobie przypomna podobno rzecz... ino wtedy Kaczynski miol tam cos do wygdukania...
zreszta co tu nie pisac, to zawsze byl jest i bydzie burdel w tvp....
Elmer pisze:tylko oczywiście ten drugi "uroczy ekspert" z coraz większym ryjem jak kostucha musiał dowalić, że jego zdaniem Ruch i Polonia w czołówce świadczy o słabości ligi. Warszawski palant
bo cos w tym jest chyba, nie byda sie rozpisywac... no moze nie chodzi mi o nasze pozycje, tylko o wyniki, ze kazdy z kazdym moze wygrac, wiem, że w teorii tak idzie... ale ta liga jest poprostu walnieto jak tyn pzpn, jakby nie pzpn to kluby miałyby przynajmni milion wiyncy rocznie z powodu nazwy ligi.... czyli poziom by wzrósł, bo 1mln w polskim klubie to bardzo duzo

scaneRboy
Kontakt:

#218 Post autor: scaneRboy » 24 sie 2009, o 12:58

19aRtuR20 pisze:bo cos w tym jest chyba, nie byda sie rozpisywac...
Ja się z tym zdecydowanie nie zgadzam. Nie miałem okazji widzieć w boju Polonii Bytom tej jesieni, ale widzę duży postęp w grze Ruchu, szczególnie pod względem motywacji i zaangażowania. W sporcie tak jest, że wygrywa ten, który tego bardziej chce. I to jest widoczne w tabeli.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

19aRtuR20
Kontakt:

#219 Post autor: 19aRtuR20 » 24 sie 2009, o 13:17

scaneRboy pisze:
19aRtuR20 pisze:bo cos w tym jest chyba, nie byda sie rozpisywac...
Ja się z tym zdecydowanie nie zgadzam. Nie miałem okazji widzieć w boju Polonii Bytom tej jesieni, ale widzę duży postęp w grze Ruchu, szczególnie pod względem motywacji i zaangażowania. W sporcie tak jest, że wygrywa ten, który tego bardziej chce. I to jest widoczne w tabeli.
tylko nie wiem czy to było pedziane w lidze+extra, czy lidze+ a moze w szybkiej piłce...

ktos pedzioł cos w stylu, że polsko liga jest tera ciekawo, wyrównano, i to uznoł jako krok do przodu, tylko w porównaniu z nasza liga inne ligi robia 2kroki do przodu, czyli zostajemy w tyle :)

patrz wiela momy zespołów w pucharach...

a co do tego postepu, to widać w porównaniu z wiosna (poczatkiem), ze chce sie piłkarzom grac - sluszna uwaga :)

scaneRboy
Kontakt:

#220 Post autor: scaneRboy » 28 sie 2009, o 10:22

Z drugiej eliminuje sam siebie, a powodem wszystkiego jest jego złe ustawienie. Błędy te doskonale widać podczas analizy wideo - wytyka trener Waldemar Fornalik.

http://www.sportslaski.pl/Stawarczyk-by ... ,info.html

chętnie bym się dowiedział, jakie ma Waldi przemyślenia na ten temat, bo moim zdaniem zawiodła druga linia, czego skutkiem było takie, a nie inne ratowanie sytuacji przez Grodzickiego (?).
Oglądałem tą sytuację kilka razy i np. ja nie wiem, co bym zrobił na jego miejscu... na decyzję miał maksymalnie pół sekundy...

RudaSlaska7
Kontakt:

#221 Post autor: RudaSlaska7 » 28 sie 2009, o 10:56

szczescie w nieszczesciu ze oba faule jakie Grodek popelnil byly przed polem karnym. gorzej jak by sie sekunde zawachał i skosił w polu karnym :znudzony:
co nie zmienia faktu ze takie akcje powinny byc przerywane na 40 metrze a nie na 20 ;-)

ODPOWIEDZ