[1 kolejka] Wisła Kraków - Ruch Chorzów
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hehe dokłądnie to samo chciałem napisać, jak przeczytałem post KacpRa, a tu zjeźdzam niżej i widze, że ktoś tak odpowiedział, no niestety, ale w grze Grzyba było po pierwsze bardzo dużo niecelności (strzały i podania) i złych decyzji (raz mógł na pewno dogrywać a strzelił w okno, ale Panu Bogu. To jest najlepszy przykład, że same chęci i zaangażowanie nie wystarczają jak się jest w słabszej dyspozycji czy nie ma się takich umiejętności.Kirek pisze:Nykiel zgodze się ale Grzyb? Grzyb zagrał tak samo jak Balaż - wielkie nic. Najlepiej oddają to slowa z ławki, chyba Waldka przy próbie klepy z Pulkowskim w pierwszej połowie: "KU**A WOJTEEEK".KacpeR pisze: SZkoda tego meczu ale Niedzielan na początku cos zagrał ale potem to q**a tylko Grzyb i Nykiel lotali za balym
Co do Nykiela to się zgodze mimo, moim zdaniem katastrofalnego błędu przy bramce i mimo, że jak dowiedzieliśmy się w przerwie to on miał odpowiadać za Marcelo, który robił co chciał (ale tego się spodziewałem, że kto by go nie krył wyglądało by podobnie) to jednak był z jednych bardziej wyróżniających się w tej drużynie, pare celnych przerzutów.
Moim zdaniem obok Niedzielana, Grodzickiego i Brzyskiego oraz Sobiecha był jedynym który zagrał na jako tako przyzwoitym poziomie. Oczywiście daleki jestem do uważania, że zagrała t apiątka dobrze, zagrała przyzwoicie na tle pozostałych naszych zawodników tylko tyle.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
A pamietocie jak sie niektorzy oburzali na słowa Szczesnego, że Ruch jest najbardziej bezbarwną druzyna ligi? Wyszło jak jest, dzisioj dokladnie tak zaprezentowali sie z Wisłą, bezbarwbnie bez charakteru pomyslu na gra etc. Pozostaje wierzyc, ze to poczatek sezonu i dalej bedzie lepiej, oczekuja bezapelacyjej rehabilitacji w meczu z Piastem.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
szczerze powiem tez nie jetem za Janoszka zdecydowanie wole Sobiecha.Nie wiem co trene w nim widzi ani w sparingach sie nie wyroznial ani koncowka poprzedniego sezonu nie nalezala do niego przecierz stracilmiejsce w podstawowej jedenasce teraz poraz kolejny dostaje szanse pytam sie za co? Uwazam tez ze powinin dostac szanse w meczu na Cichej bo to bedzie pawdziwy test dla niego.Czy bedzie miec sytuacje i jak sie w nich zachowa.troche widze ze jest faworyzowany bo zawodni czyms sie musi wykazac zeby dostawac tyle szans
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witam
Czekolech z niecierpliwoscia na nowy sezon a tan mecz ostudzil moje emocje. Ruch jako druzyna nic nie grol. Padlina jak pieron. Zgadzom sie ze Scypionem i Szczesnym, ze Ruch gro bezbarwna pilke. W sumie zero walki, ambicji, poswiecenia. Wisla po kompromitacji prawie na stojaco wypykala nas jak chopcow z placu. W sumie nic nie zrobili my aby im przeszkodzic. Jak dla mnie walka o utrzymanie i padaka jak zeszly sezon.
Czekolech z niecierpliwoscia na nowy sezon a tan mecz ostudzil moje emocje. Ruch jako druzyna nic nie grol. Padlina jak pieron. Zgadzom sie ze Scypionem i Szczesnym, ze Ruch gro bezbarwna pilke. W sumie zero walki, ambicji, poswiecenia. Wisla po kompromitacji prawie na stojaco wypykala nas jak chopcow z placu. W sumie nic nie zrobili my aby im przeszkodzic. Jak dla mnie walka o utrzymanie i padaka jak zeszly sezon.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
niestetyScypion pisze:A pamietocie jak sie niektorzy oburzali na słowa Szczesnego, że Ruch jest najbardziej bezbarwną druzyna ligi? Wyszło jak jest, dzisioj dokladnie tak zaprezentowali sie z Wisłą
Od poprzedniego sezonu niy zmieniło sie nic ( Pietrzak School), tyn som szajs, prawie piłka nożno, bez szybkości, przspieszenio, dokładnego podanio, momyntu zaskoczynio , determinacji, ambicji, pomysłu, obrony, pomocy, ataku. Jakby Wisła przcisła to nom nadupi 5, 6. Widzieliście jak wczorej Lechia po placu tyrała ? My grali na stojonco, nawet jak ftoś tyn bal chcioł rozegrać to niy boło do kogo podać bo wszyscy stoili za chopami z Wisły.
Pytanie - widzioł fto kiedyś jak Janoszka zagroł dobry szpil ? Wiym, pytanie retoryczne

Jo je osobiście wiyncy jak rozczarowany, niy wynikiym ale stylem abo jego brakiym w jakim my przegrali

Jedyno nadzieja w tym, że gorzy być już niy może, że nastympne dwa szpile gromy u sia i że kryzys formy momy już za sobom

Pytoł sie ftoś , kto to widzioł żeby w sierpniu grać o 15:30 ? - Wiśle to niy zawodzało, Bundesliga gro o 15:30, Chelsea swój piyrszy szpil gro o 13:45, my niy som w Maroku abo inkszy Tunezji. 28 stopni i borkom za gorko boło, abo jak ?
-
- Kontakt:
Waldemar Fornalik, trener Ruchu: Wygrała drużyna lepsza i nie mam co do tego wątpliwości. Z wielu fragmentów naszej gry mogę być jednak zadowolony. Z Wisłą dwubramkową stratę odrobić jest bardzo trudno. Nieuznana bramka? Nie chcę tego komentować. Nie zakładaliśmy gry górą, liczyłem bardziej na szybkość zawodników. Potrzeba jednak trochę czasu, by Andrzej NIdzielan znalazł wspólny język z resztą drużyny.
No cóz.... nic niy powiym czekom co bydzi dalij...
No cóz.... nic niy powiym czekom co bydzi dalij...
I'm a man who walks alone