Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
kempes69

#1681 Post autor: kempes69 » 23 cze 2009, o 17:16

będą kibice jak będzie mormalnie ,czyli klub będzie nie przeszkadzał kibicom ,narazie przez ostatnie 2 lata po każdym meczu jest jeden temat -kolejki do kas ,kolejki do bram i wieczny problem żeby z wejsciem na stadion .
Ludzie są poprostu znięcheceni taką sytuacją i nie przychodzą na mecze ,a to jest jeden z czynników który działa na kibica ,szybko i sprawnie .
Okazuje sie że id zostaje i ważne są te z zeszłego roku ,można było wcześniej ludziom powiedzieć że id będzie ważny naprzykład jak paszport 10 lat ,a nie odnawiany co rok.Jeszcze raz apel do działaczy
[glow=white][shadow=blue]NIE PRZESZKADZAĆ[/shadow][/glow]

jaca22
Kontakt:

#1682 Post autor: jaca22 » 23 cze 2009, o 18:14

jak się czyta główną stronę niebiescy.pl to ogarnia przerażenie.Wszyscy chcą właściwie odejść.Tak to jest jak właściciel przyjeżdża raz na ruski rok na Cichą a w klubie rządzi kobieta ,której się tylko pewne rzeczy wydają....Jak można było spieprzyć taki potencjał jaki był w Ruchu po awansie do Ekstraklasy. Szkoda słów.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1683 Post autor: spyru » 23 cze 2009, o 19:55

Dobra Jaca daj sobie już spokój bo wszystkie Twoje posty są na jedno kopyto, tego już nawet nie trzeba czytać, bo i tak wiadomo co tam jest pisane.
W zasadzie ten temat to jedno wielkie nabijanie postów, proponuje generalnie jakoś sie oganąć bo temat ma już 114 stron a nie zawiera merytorycznie nic.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1684 Post autor: gerhat » 23 cze 2009, o 22:46

Niedawno było tu pełno linków jak to pieknie dzieje się za miedzą, sponsorzy, miasto, stowarzyszenie.
Tak więc propagatorom różowej (nomen omen :rotfl: ) przyszłości kolezanek przesyłam trochę wieści z Bukowej :hyhy:

Awatar użytkownika
MBR-200
Kontakt:

#1685 Post autor: MBR-200 » 24 cze 2009, o 10:27

Jeśli zastanawia was co w chwili kiedy:
1) nie wiadomo kto w tym zespole będzie grać w nadchodzącym sezonie;
2) nie wiadomo czy pojawią się jacyś nowi sponsorzy
3) w klubie panuje ogólny organizacyjny burdel

...co robi wtedy Sobstylowa?

Leci na wakacje!

To zdjęcie z dziś, godz 5.30 w Pyrzowicach
Obrazek

"I właśnie będzie bardzo dobrze! To będzie demonstracja, że jesteś silny i nie boisz się plotek! Słuchaj - wszyscy mówią, że dyrektor leci, a dyrektor ma w nosie te ploty i owszem leci ale na Węgry(...)"

Nie wiem czy Sobstylowo leciała akurat na Węgry (na pewno nie - albo Alanya albo Agadir), ale tekst z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Barei idealnie pasuje do tej sytuacji :hyhy:

http://www.youtube.com/watch?v=mzCuJXJ5UIo

2:10 ;)

:wstyd:
Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, o 12:13 przez MBR-200, łącznie zmieniany 1 raz.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1686 Post autor: spyru » 24 cze 2009, o 16:24

Pani prezes gdzieś sobie poleciała. Wolno jej, wiec traktujcie to tylko jako informacje.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Zablokowany