będą kibice jak będzie mormalnie ,czyli klub będzie nie przeszkadzał kibicom ,narazie przez ostatnie 2 lata po każdym meczu jest jeden temat -kolejki do kas ,kolejki do bram i wieczny problem żeby z wejsciem na stadion .
Ludzie są poprostu znięcheceni taką sytuacją i nie przychodzą na mecze ,a to jest jeden z czynników który działa na kibica ,szybko i sprawnie .
Okazuje sie że id zostaje i ważne są te z zeszłego roku ,można było wcześniej ludziom powiedzieć że id będzie ważny naprzykład jak paszport 10 lat ,a nie odnawiany co rok.Jeszcze raz apel do działaczy
[glow=white][shadow=blue]NIE PRZESZKADZAĆ[/shadow][/glow]
Dokad zmierzasz Ruchu??
-
- Kontakt:
jak się czyta główną stronę niebiescy.pl to ogarnia przerażenie.Wszyscy chcą właściwie odejść.Tak to jest jak właściciel przyjeżdża raz na ruski rok na Cichą a w klubie rządzi kobieta ,której się tylko pewne rzeczy wydają....Jak można było spieprzyć taki potencjał jaki był w Ruchu po awansie do Ekstraklasy. Szkoda słów.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobra Jaca daj sobie już spokój bo wszystkie Twoje posty są na jedno kopyto, tego już nawet nie trzeba czytać, bo i tak wiadomo co tam jest pisane.
W zasadzie ten temat to jedno wielkie nabijanie postów, proponuje generalnie jakoś sie oganąć bo temat ma już 114 stron a nie zawiera merytorycznie nic.
W zasadzie ten temat to jedno wielkie nabijanie postów, proponuje generalnie jakoś sie oganąć bo temat ma już 114 stron a nie zawiera merytorycznie nic.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niedawno było tu pełno linków jak to pieknie dzieje się za miedzą, sponsorzy, miasto, stowarzyszenie.
Tak więc propagatorom różowej (nomen omen
) przyszłości kolezanek przesyłam trochę wieści z Bukowej 
Tak więc propagatorom różowej (nomen omen

- MBR-200
- Kontakt:
Jeśli zastanawia was co w chwili kiedy:
1) nie wiadomo kto w tym zespole będzie grać w nadchodzącym sezonie;
2) nie wiadomo czy pojawią się jacyś nowi sponsorzy
3) w klubie panuje ogólny organizacyjny burdel
...co robi wtedy Sobstylowa?
Leci na wakacje!
To zdjęcie z dziś, godz 5.30 w Pyrzowicach

"I właśnie będzie bardzo dobrze! To będzie demonstracja, że jesteś silny i nie boisz się plotek! Słuchaj - wszyscy mówią, że dyrektor leci, a dyrektor ma w nosie te ploty i owszem leci ale na Węgry(...)"
Nie wiem czy Sobstylowo leciała akurat na Węgry (na pewno nie - albo Alanya albo Agadir), ale tekst z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Barei idealnie pasuje do tej sytuacji
http://www.youtube.com/watch?v=mzCuJXJ5UIo
2:10

1) nie wiadomo kto w tym zespole będzie grać w nadchodzącym sezonie;
2) nie wiadomo czy pojawią się jacyś nowi sponsorzy
3) w klubie panuje ogólny organizacyjny burdel
...co robi wtedy Sobstylowa?
Leci na wakacje!
To zdjęcie z dziś, godz 5.30 w Pyrzowicach

"I właśnie będzie bardzo dobrze! To będzie demonstracja, że jesteś silny i nie boisz się plotek! Słuchaj - wszyscy mówią, że dyrektor leci, a dyrektor ma w nosie te ploty i owszem leci ale na Węgry(...)"
Nie wiem czy Sobstylowo leciała akurat na Węgry (na pewno nie - albo Alanya albo Agadir), ale tekst z "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" Barei idealnie pasuje do tej sytuacji

http://www.youtube.com/watch?v=mzCuJXJ5UIo
2:10

Ostatnio zmieniony 24 cze 2009, o 12:13 przez MBR-200, łącznie zmieniany 1 raz.
O Boże Boże Bożenko, jak mogłaś to robić z cyGanem??
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: