szogun pisze:Amen. Zanim się odezwą "kumaci" napisze że od wielu ludzi słysze że na mecz nie idą bo nie chcą dostać po gębie. Coś w tym musi być. A ostatnie doniesienia w mediach o Derb ach, Finale PP, wcześniej o zadymach przed Śląskiem, Arką, doniesienia z ligowego meczu z Lechem (słynne wuszty).. to wszystko napędza strach w wielu kibicach którzy są za Ruchem ale przed telegazetą. Napewno nie wszystkich dałoby się wyciągnąć na mecz, ale jakąś znaczną częśc napewno. Dobra, .. zaraz będą głosy że się nie znam i pier... bez sensu. A odezwą się sami kumaci i mądrzy w temacie. Zawsze oniGrzegorz pisze:nie tylko to mi nie pasuje w analizach na stronie niebiescy.plkempes69 pisze:ja odnosnie analiz przeprowadzonych przez Marco dotyczących zamieszkania kibiców Ruchu ,uważam że liczby te nie przedstawiają całej prawdy ponieważ można było głosowac kilka razy ,tak samo jak w innych sondach .
Uwazam że Marco robi nie potrzebną propagande mijającą sie z prawdą.
Chciałbym doczekać czasu, aż Robson czy Marco zrobią ankietę z pytaniem:
Czy zamieszki na trybunach wywołane przed, w czasie meczu, i po derbach oraz na finale pucharu wpływają na frekwencję kibiców pozytywnie czy negatywnie?
Trudności z wejściem na stadion to bardzo ważna sprawa, ale BEZPIECZEŃSTWO na stadionie jest znacznie ważniejsze.
Marco lubi przytaczać różnego rodzaju teorie czy to marketingowe czy z psychologii społecznej. Proszę powiedz kiedy dla klienta ważniejsza jest obsługa przy kasie od bezpieczeństwa?
Co się stało, już się nie odstanie. Ale osoby, które mogły temu zapobiec powinny w przyszłości pomyśleć też o tym ...
odnośnie jeszcze tych ankiet ,ciekawe gdyby padło pytanie takiej formy
CZY MASZ ODWAGĘ KUPIĆ SOBIE KOSZULKE Z NAPISEM
''''NIE JESTEM BANDYTĄ ,JESTEM KIBICEM RUCHU ''''