ważna informacja dla Kobiet i dzieci!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dallan Forgaill

#16 Post autor: Dallan Forgaill » 29 mar 2004, o 17:53

Może kasowali za parking żeby zakupić te nowe sofy :lol:

Jo wom godom to napewno na te sowy pójdzie... :lol: :wink:

Dallan Forgaill

#17 Post autor: Dallan Forgaill » 29 mar 2004, o 17:54

sofy oczywiście nie sowy...sorki za, literuuuufke... :D

volek
Kontakt:

#18 Post autor: volek » 29 mar 2004, o 18:56

Ja parkowałem z drugiej strony,na parkingu przy stadionie
i tam jest za friko.

gabi

#19 Post autor: gabi » 30 mar 2004, o 09:41

Bilety po 16 zł na krzesełka????.Teraz bydzie łazic na stolki polowa niz w tamtym sezonie.

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: bluemario » 30 mar 2004, o 23:17

w kiosku z gadzetami rozdawali za darmo zdjecia druzyny, moze dlatego zdrozaly bilety :wink:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: jajo » 31 mar 2004, o 13:00

Co z tymi darmowymi biletami dla kobiet?
W piątek byłem z koleżankami kupić bilety, niestety kasy zamknięte o 16.
W sobotę rano idziemy, prosimy o dwa darmowe, pani w kasie mówi, że ona nie ma darmowych biletów, może będą wpuszczać kobiety bez biletów. Pytamy się porządkowego, on nic nie wie, odsyła do kasy, a ta znowu to samo. Mówię im, żeby po prostu przyszły pewnie je wpuszczą. Jak się później dowiedziałem nie zostały wpuszczone - darmowe bilety, tego już dawno nie ma

Mam prośbę, żeby mi ktoś wyjaśnił jak to w końcu jest, bo wyciągam ludzi długi czas na mecz, jak już się przekonują to są zrobienie w.....

Niebieska
Kontakt:

#22 Post autor: Niebieska » 31 mar 2004, o 15:34

[quote="jajo"]Co z tymi darmowymi biletami dla kobiet?
W piątek byłem z koleżankami kupić bilety, niestety kasy zamknięte o 16.
W sobotę rano idziemy, prosimy o dwa darmowe, pani w kasie mówi, że ona nie ma darmowych biletów, może będą wpuszczać kobiety bez biletów. Pytamy się porządkowego, on nic nie wie, odsyła do kasy, a ta znowu to samo. Mówię im, żeby po prostu przyszły pewnie je wpuszczą. Jak się później dowiedziałem nie zostały wpuszczone - darmowe bilety, tego już dawno nie ma

Mam prośbę, żeby mi ktoś wyjaśnił jak to w końcu jest, bo wyciągam ludzi długi czas na mecz, jak już się przekonują to są zrobienie w.....[/quote]

No to pięknie, mam jedno pytanie, w jakiej kasie pytaliście o bilety, w tej, w której sprzedawane są bilety na sektor pierwszy? jeśli tak to normalnie lecą z Nami w kulki i były to tylko obietnice bez pokrycia. Chyba, że w kasach nic nie wiedzą, bo nikt nie raczył ich poinformować, albo udawali,że nie wiedzą, wszystko jest w tym klubie możliwie. Normalnie szlag człowieka trafia. Ale jeśli z tymi darmowymi to bujda, to zniesienie ulgowych dla dzieci i kobiet na pozostałe sektory to już jest ... . Ciśnienie mi skoczyło, KKubicki, prośba o wyjaśnienie tego tematu, ja niestety nie mam kontaktów w klubie. Czy nikt w tym klubie nie jest kompetentny, czy Ci ludzie nie mają wstydu, a teraz pewnie znów będzie, że to Stowarzyszenie jest temu winne. NIE MAM SŁÓW. Niestety (a może stety) ja byłam na 10 i nie mogę potwierdzic tych informacji, ale na nastepnym meczu powęszę oj powęszę. Mam nadzieję, że to co napisałeś to nie kawał prima-aprilisowy, bo dziś 31 marzec a prawda. Zresztą, myslę, że z takich rzeczy żartów byś sobie nie robił, bo jest to zbyt poważna sprawa. PozdRawiam

KK
Kontakt:

#23 Post autor: KK » 31 mar 2004, o 16:07

Dzisiaj juz nie zdazylem. Jutro wyjasnie sprawe. Pozdro

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24 Post autor: jajo » 1 kwie 2004, o 20:53

tej przy głównym wejściu - to nie jest kawał

KK
Kontakt:

#25 Post autor: KK » 1 kwie 2004, o 22:40

Jajo chodzi o kase przy trybunie glownej tak? Bodajze "10"? Rzucilem dzis problem p. Hermanowiczowi. Byl zaskoczony, obiecal do jutra wyjasnic sprawe... Bede to drazyl az to skutku!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#26 Post autor: jajo » 2 kwie 2004, o 18:13

Nie wiem jaki numer
Są dwa wjazdy na stadion, to nie ten obok morisu tylko ten drugi
Policja sie tam zbierała przed tym meczem

volek
Kontakt:

#27 Post autor: volek » 2 kwie 2004, o 22:15

Jajo,ja słyszałem,że bilety na sektor rodzinny są dostępne tylko tylko w jednej kasie,właśnie przy tym sektorze (tam gdzie są też bilety na krytą).Ty z tego co piszesz byłeś z drugiej strony i tam raczej nie ma tych biletów.Zresztą KK obiecał Ci,że przeprowadzi wywiad w tej sprawie to niedługo będziesz miał pewne info.

Niebieska
Kontakt:

#28 Post autor: Niebieska » 3 kwie 2004, o 12:42

Mnie się wydaje, że to nie ma znaczenia w której kasie pytali, od tego Ci ludzie tam są, żeby jak ktoś pomyli kasy skierowali do właściwej, a nie mówili, że takich biletów nie ma. Zreszta tak jak powiedziałam KK, słowa słowami, czyny czynami - przed następnym meczem zamierzam obejść wszystkie kasy w poszukiwaniu tych biletów, zobaczę jak wygląda ta sprawa, czy mnie skierują tam gdzie trzeba, czy mają w ogóle na ten temat zielone pojęcie i koniec końców czy uda mi się taki bilet zdobyć. PozdRawiam.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: jajo » 3 kwie 2004, o 15:15

Pytałem o te bilety w kasie, w której dla siebie kupiłem bilet na górną

Niebieska
Kontakt:

#30 Post autor: Niebieska » 10 kwie 2004, o 18:58

OK, więc sprawa wygląda tak.

Godz. 13.15 byłam przed stadionem, [b]Kasa Klubu Kibica [/b]na 1 ogień, pytam o darmowe bilety dla kobiet - odpowiedź, ale darmowych dla kobiet już nie ma, więc ja dalej mówię, że w sekretariacie mówili, że są, panowie kręcą głowami, więc pytam, w żadanej kasie nie ma takich biletów? - odpowiedź Nie. Grzecznie podziękowałam

Idę dalej - [b]kasa 8,9,10 [/b]- jeszcze zamknięta, to Kasa [b]4,5,6[/b] - to samo pytanie, odpowiedź ta sama, moja argumentacja ta sama - nic. Więc próbuję dalej, może w innej kasie, na sektor rodzinny są takie bilety, podobno darmowy wstęp jest na sektor 1, Panowie, wyraźnie się ożywili: "no to może w tej kasie, proszę tam zapytać, to ta przy wejściu na trybunę" - zostałam pokierowana. Ale pytam dalej panów, nawet byli mili, w sumie to nie ich wina, czy oni nie dostali na ten temat żadnych informacji, żeby kierować osoby, które się pytają o takie bilety do odpowiedniej kasy - nie nic nie wiemy. Podziękowałam, chyba mniej grzecznie i dodałam "piękna organizacja, nie ma co".

Idę dalej Kasa nr. 2 ([b]sektor rodzinny i trybuna[/b]), to ta właściwa, w której bilety miały rzekomo być. Bardzo opryskliwa pani i jeszcze gorszy facet. Zresztą, ja też już powoli byłam coraz mniej miła. Pytam o darmowe dla kobiet, pani odpowiada,że nie ma darmowych dla kobiet, ja mówię że w takim razie poproszę to na piśmie, bo w sekretariacie klubu informują, że są, sekretarz klubu, Pan Hermanowicz, mówi, że są i że nic nie wie o tym, zeby były kłopoty z ich uzyskaniem. Pani mówi, że nie ma takich biletów i nie będzie się ze mną kłócić. Jak przyjdzie ktoś z klubu i da im takie wytyczne to będą sprzedawać darmowe, ona nic nie wie. Więc mówię w porządku, ja tylko proszę, żeby w takim razie dała mi pani to na piśmie, czy to taki problem, jeżeli nie ma takich biletów, to wystarczy,że mi to pani napisze, że nic pani na ten temat nie wie. Pani mięknie, mówi, ale ja nawet nie mam na czym. Facet sie wtrąca - Ty nic nie pisz, jak przyjdzie ktoś z Zarządu to możemy porozmawiać. W takim razie ja mówię i na pewno przyjdzie, odwracam się i odchodzę od kasy naładowana tak, że czuję się jakbym miała 100 stopni.

Zgłaszam sprawę komu trzeba, niestety nie bezpośrednio z klubu bo tam nie mam chodów, ale Wojtkowi, potem kolejnym osobom ze Stowarzyszenia. W jednym jesteśmy zgodni, tak tego zostawić nie możemy bo jest to jawna kpina z wszystkich kibiców. Już dziś mieliśmy jeszcze raz pójść do tej kasy, ale inne sprawy do załatwienia w związku z tym meczem, Nam w tym przeszkodziły, dzwoniliśmy też w tej sprawie do Mariusza, ale nie odbierał lub miał wyłączony tel. Nic dziwnego na 1,5 godz. przed meczem. Niestety, na chwilę obecną, dalej chyba nic się nie wyjaśniło. Mówię chyba, bo potem już się z Wojtkiem nie widziałam, może jemu udało się jednak czegoś dowiedzieć.

Jajo miałeś rację, powiem szczerze, że tylko przez moment myślałam, że może być inaczej, ale był to tylko moment, bo spotkałam się juz wiele razy wcześniej z podobną niekompetencją przy kasach.

[b]Prośba[/b], bardzo chciałabym się spotkać osobiście z kimś z Klubu, Sekretarzem lub inną "kompetentną" osobą, jeśli tam takie są, w tej sprawie, czy istnieje taka możliwość i czy jest ktoś, kto mógłby mnie przemycić na takie spotkanie. Prosze o informacje w tej sprawie na pryw. lub gg. Będę wdzięczna.

To wszystko co udało mi się zrobić w tym temacie, więcej już sama nie mogę zrobić. Nie mam takich możliwości i uprawnień, jestem po prostu nikim w tym klubie i dla pań i panów w kasie też. Ale Ci, którzy mają takie możliwości, myślę, że temat pociągną, a jak będzie taka konieczność to sama chętnie powtórzę komu trzeba wszystko to o czym tu napisałam.

ODPOWIEDZ