Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#481 Post autor: Scypion » 5 cze 2009, o 13:10

?!?!?! pisze:Dejcie do kozdego karentu orginalno koszulka to napewno wiecej ludzi kupi karnet.
Oryginalno koszulka kosztuje kolo 150 zl wiela musiolby wtedy kosztowac karnet zeby klubowi sie to oplacilo?

smiet
Kontakt:

#482 Post autor: smiet » 5 cze 2009, o 13:18

Mosz na myśli koszty produkcji? Czy cena w sklepie?

Awatar użytkownika
szogun
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#483 Post autor: szogun » 5 cze 2009, o 13:32

Po ch** jest ten temat jak wy rozmowycie pytania do rzecznika pytaniami do siebie ? Jak sie chop mo potem w tym polapac?

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#484 Post autor: spyru » 5 cze 2009, o 16:33

?!?!?! pisze:Dejcie do kozdego karentu orginalno koszulka to napewno wiecej ludzi kupi karnet.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: nie no coraz ciekawsze propozycje tutaj można znaleźć
A może niech zrobią tak, że do każdego karnetu dadzą 9 gratis :hyhy:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

RudaSlaska7
Kontakt:

#485 Post autor: RudaSlaska7 » 5 cze 2009, o 18:15

stykło by przy kupnie karnetu znizka na koszulka - cena np. 90zl

Awatar użytkownika
portalis
Kontakt:

#486 Post autor: portalis » 5 cze 2009, o 19:52

RudaSlaska7 pisze:stykło by przy kupnie karnetu znizka na koszulka - cena np. 90zl
dokladnie , trzeba brac dobre przyklady z innych klubow i czytac nasze pomysly na forum :)

swoja droga zadom pytanie jak to jest - czy na forum obecny jest tylko rzecznik prasowy ?
czy jest jakas osoba w klubie ktora odpowiada za kontakty z kibicami ?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#487 Post autor: gerhat » 5 cze 2009, o 20:40

sprzedaż karnetów przez związki w zakładach pracy
karnet jest tańszy bo zwiazki dopłacają do jego ceny
tak robią w Zabrzu i Bytomiu i dobrze na tym wychodzą

karnety rodzinne -przykład: mąż 100% ceny, żona 50% ceny, jedno nieletnie dziecko 20% ceny, drugie i każde kolejne dziecko karnet free
wszystko udokumentowane i karnet ze zdjęciem aby nie było podstawiania lasek i dzieci z zarostem

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#488 Post autor: Rzecznik Prasowy » 8 cze 2009, o 14:40

Witam

Mam pytanie. Jak Wiecie obchodzimy 90-lecie istnienie Ruchu Chorzów. My jako klub chcemy jak najlepiej przygotować się do tego jubileuszu. Z pewnością w trakcie sezonu zauważycie efekty pracy. I w związku z tym mam pytanie. Czy wśród Was są kibice, którzy posiadają zbiory archiwalnych zdjęć drużyny, zawodników, ważnych wydarzeń? Każda pomoc jest bezcenna. Pozdrawiam.

[ Dodano: Pon 08 Cze, 2009 ]
P.S. W końcu to ja jestem odpowiedzialny za kontakty z Kibicami. Jeżeli chodzi o Dział Marketingu to zamierzamy systematycznie robić spotkania z Kibicami. Wszystkie propozycje na pewno będą brane pod uwagę. Pozdrawiam.

kaban1
Kontakt:

#489 Post autor: kaban1 » 8 cze 2009, o 17:45

Witam jesli jestes zainteresowany to jo posiadom cos w stylu tacy,palety na szklanki jest to z zdjeciem druzyny z okazji zdobycia mistrza Polski z roku 75.pozdrawiam. ;)

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#490 Post autor: gerhat » 8 cze 2009, o 19:11

Ja widzę jubileusz zupełnie inaczej niż ostatni 80 -lecia za czasów Krystiana R.
Wówczas była tylko jakaś akademia i impreza dla świty. Dla kibiców nie było nic.
Punkt odniesienia jest zatem zerowy i obecny jubel może być tylko lepszy.

Awatar użytkownika
MauRyc1920
Kontakt:

#491 Post autor: MauRyc1920 » 8 cze 2009, o 19:22

Jakby co to jestem w stanie użyczyć książkę wydaną w 1970 z okazji 50lecia - zawiera "kilka" ciekawych fotografii, zestawienia wyników, historia klubu (oczywiście w wydaniu Polski Ludowej ;)) + autografy piłkarzy i przedruki listów gratulacyjnych (m.in. od Gierka :))

Awatar użytkownika
PitBull_77
Kontakt:

#492 Post autor: PitBull_77 » 8 cze 2009, o 19:47

Jo tyla powiem na jubileusz zaprosić Atletico Madryt Widzew Łódź Elane i może kilka innych ekip i zrobić turniej jakiś wiec by była fajno feta dla kibiców i promocja dla klubu ;)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#493 Post autor: Scypion » 8 cze 2009, o 20:13

Zebrac te fotografie i inne rzeczy i wydac pamiątkowy album na 90 lecie. Na dobrym papierze zdjecia dobrej jakosci itp. Tylko niech to zobi konkretny wydawca anie jakis ciołki żeby nie wyszła tandeta. A co z oim poprzednim pytaniem ?

Rzecznik Prasowy
Kontakt:

#494 Post autor: Rzecznik Prasowy » 9 cze 2009, o 13:26

To moj e-mail: [email protected] - ślijcie co macie

Odnośnie jubileuszu. Zależy mi na tym, żeby album pamiątkowy wyszedł na jubileusz i takie zapewnienia dostałem, że ukaże się - w końcu Ruch - Legendę trzeba uwiecznić. Tylko potrzebna jest mi pomoc. Jako dziennikarz zgromadziłem pewne zbiory, zdjęcia i i itp, ale to wciąż mało, żeby mógł powstać album wysokiej klasy, o którym mówi "Scypion". Potrzebna jest mi Wasza pomoc. Wiem, że wśród Wass są kibice, którzy dysponują takimi zbiorami, jeżeli nie Wy, to może Wasi ojcowie, dziadkowie... Różne ciekawe opowiadania z dawnych lat osób, które były świadkami meczów też przydadzą się.

"MauRyc 1920" dzięki za propozycję, ale tę ksiązkę już mam :)

"kaban1" Tobie już odpisałem na poczcie.

"Gerhat" nie ma wyjścia, jubileusz 90-lecia musi być najlepszy. Mógłbym poprosić te Atletico, pojechać do nich, pogadać, tylko ich przyjazd pewnie wiązałby się z ogromnymi kosztami. Gdyby był sponsor, który mógłby pokryć koszty... .
Ostatnio zmieniony 9 cze 2009, o 13:37 przez Rzecznik Prasowy, łącznie zmieniany 2 razy.

jugador
Kontakt:

#495 Post autor: jugador » 9 cze 2009, o 13:32

Nie fantazjujcie tutaj o tym Atletico.Oni chicieliby pewnie z 1 mln Euro za samo pojawienie sie w Chorzowie.Kazdy wie , ze to na to chwile nie jest mozliwe.
Raz udalo sie sprowadzic Panathinaikos a bylo jeszcze biedniej.Moze udaloby sie to powtorzyc.Koniczynki to super atrakcja jak na polskie warunki a przedstawiciela mamy tam wysmienitego.Do tego ma cos byc moze dzialac u nas od nowego sezonu.
Niech Pan Panie Mariuszu o to popyta.To wydaje sie wmiare realne.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

ODPOWIEDZ