Oryginalno koszulka kosztuje kolo 150 zl wiela musiolby wtedy kosztowac karnet zeby klubowi sie to oplacilo??!?!?! pisze:Dejcie do kozdego karentu orginalno koszulka to napewno wiecej ludzi kupi karnet.
Nasi rzecznicy prasowi
-
- Kontakt:
- szogun
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- portalis
- Kontakt:
dokladnie , trzeba brac dobre przyklady z innych klubow i czytac nasze pomysly na forumRudaSlaska7 pisze:stykło by przy kupnie karnetu znizka na koszulka - cena np. 90zl

swoja droga zadom pytanie jak to jest - czy na forum obecny jest tylko rzecznik prasowy ?
czy jest jakas osoba w klubie ktora odpowiada za kontakty z kibicami ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sprzedaż karnetów przez związki w zakładach pracy
karnet jest tańszy bo zwiazki dopłacają do jego ceny
tak robią w Zabrzu i Bytomiu i dobrze na tym wychodzą
karnety rodzinne -przykład: mąż 100% ceny, żona 50% ceny, jedno nieletnie dziecko 20% ceny, drugie i każde kolejne dziecko karnet free
wszystko udokumentowane i karnet ze zdjęciem aby nie było podstawiania lasek i dzieci z zarostem
karnet jest tańszy bo zwiazki dopłacają do jego ceny
tak robią w Zabrzu i Bytomiu i dobrze na tym wychodzą
karnety rodzinne -przykład: mąż 100% ceny, żona 50% ceny, jedno nieletnie dziecko 20% ceny, drugie i każde kolejne dziecko karnet free
wszystko udokumentowane i karnet ze zdjęciem aby nie było podstawiania lasek i dzieci z zarostem
-
- Kontakt:
Witam
Mam pytanie. Jak Wiecie obchodzimy 90-lecie istnienie Ruchu Chorzów. My jako klub chcemy jak najlepiej przygotować się do tego jubileuszu. Z pewnością w trakcie sezonu zauważycie efekty pracy. I w związku z tym mam pytanie. Czy wśród Was są kibice, którzy posiadają zbiory archiwalnych zdjęć drużyny, zawodników, ważnych wydarzeń? Każda pomoc jest bezcenna. Pozdrawiam.
[ Dodano: Pon 08 Cze, 2009 ]
P.S. W końcu to ja jestem odpowiedzialny za kontakty z Kibicami. Jeżeli chodzi o Dział Marketingu to zamierzamy systematycznie robić spotkania z Kibicami. Wszystkie propozycje na pewno będą brane pod uwagę. Pozdrawiam.
Mam pytanie. Jak Wiecie obchodzimy 90-lecie istnienie Ruchu Chorzów. My jako klub chcemy jak najlepiej przygotować się do tego jubileuszu. Z pewnością w trakcie sezonu zauważycie efekty pracy. I w związku z tym mam pytanie. Czy wśród Was są kibice, którzy posiadają zbiory archiwalnych zdjęć drużyny, zawodników, ważnych wydarzeń? Każda pomoc jest bezcenna. Pozdrawiam.
[ Dodano: Pon 08 Cze, 2009 ]
P.S. W końcu to ja jestem odpowiedzialny za kontakty z Kibicami. Jeżeli chodzi o Dział Marketingu to zamierzamy systematycznie robić spotkania z Kibicami. Wszystkie propozycje na pewno będą brane pod uwagę. Pozdrawiam.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- MauRyc1920
- Kontakt:
- PitBull_77
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
To moj e-mail: [email protected] - ślijcie co macie
Odnośnie jubileuszu. Zależy mi na tym, żeby album pamiątkowy wyszedł na jubileusz i takie zapewnienia dostałem, że ukaże się - w końcu Ruch - Legendę trzeba uwiecznić. Tylko potrzebna jest mi pomoc. Jako dziennikarz zgromadziłem pewne zbiory, zdjęcia i i itp, ale to wciąż mało, żeby mógł powstać album wysokiej klasy, o którym mówi "Scypion". Potrzebna jest mi Wasza pomoc. Wiem, że wśród Wass są kibice, którzy dysponują takimi zbiorami, jeżeli nie Wy, to może Wasi ojcowie, dziadkowie... Różne ciekawe opowiadania z dawnych lat osób, które były świadkami meczów też przydadzą się.
"MauRyc 1920" dzięki za propozycję, ale tę ksiązkę już mam
"kaban1" Tobie już odpisałem na poczcie.
"Gerhat" nie ma wyjścia, jubileusz 90-lecia musi być najlepszy. Mógłbym poprosić te Atletico, pojechać do nich, pogadać, tylko ich przyjazd pewnie wiązałby się z ogromnymi kosztami. Gdyby był sponsor, który mógłby pokryć koszty... .
Odnośnie jubileuszu. Zależy mi na tym, żeby album pamiątkowy wyszedł na jubileusz i takie zapewnienia dostałem, że ukaże się - w końcu Ruch - Legendę trzeba uwiecznić. Tylko potrzebna jest mi pomoc. Jako dziennikarz zgromadziłem pewne zbiory, zdjęcia i i itp, ale to wciąż mało, żeby mógł powstać album wysokiej klasy, o którym mówi "Scypion". Potrzebna jest mi Wasza pomoc. Wiem, że wśród Wass są kibice, którzy dysponują takimi zbiorami, jeżeli nie Wy, to może Wasi ojcowie, dziadkowie... Różne ciekawe opowiadania z dawnych lat osób, które były świadkami meczów też przydadzą się.
"MauRyc 1920" dzięki za propozycję, ale tę ksiązkę już mam

"kaban1" Tobie już odpisałem na poczcie.
"Gerhat" nie ma wyjścia, jubileusz 90-lecia musi być najlepszy. Mógłbym poprosić te Atletico, pojechać do nich, pogadać, tylko ich przyjazd pewnie wiązałby się z ogromnymi kosztami. Gdyby był sponsor, który mógłby pokryć koszty... .
Ostatnio zmieniony 9 cze 2009, o 13:37 przez Rzecznik Prasowy, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Nie fantazjujcie tutaj o tym Atletico.Oni chicieliby pewnie z 1 mln Euro za samo pojawienie sie w Chorzowie.Kazdy wie , ze to na to chwile nie jest mozliwe.
Raz udalo sie sprowadzic Panathinaikos a bylo jeszcze biedniej.Moze udaloby sie to powtorzyc.Koniczynki to super atrakcja jak na polskie warunki a przedstawiciela mamy tam wysmienitego.Do tego ma cos byc moze dzialac u nas od nowego sezonu.
Niech Pan Panie Mariuszu o to popyta.To wydaje sie wmiare realne.
Raz udalo sie sprowadzic Panathinaikos a bylo jeszcze biedniej.Moze udaloby sie to powtorzyc.Koniczynki to super atrakcja jak na polskie warunki a przedstawiciela mamy tam wysmienitego.Do tego ma cos byc moze dzialac u nas od nowego sezonu.
Niech Pan Panie Mariuszu o to popyta.To wydaje sie wmiare realne.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.