Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#1216 Post autor: ch-R » 6 cze 2009, o 12:23

Dokładnie !!! Zrobić wielką mobilizacje na zakup karnetów . Na derby czy finał PP sie szło zmobilizować to na karnety chyba też idzie . Oczywiście klub musi zrobić jakiś myk marketingowo promocyjny ale my sami też musimy sie na to pisać bo inaczej klapa.

ps. i nich sie wreszcie pogodza ze sklepem NIEBIESCY ! Tam też mozna sprzedawać karnety !
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Miroslaw
Kontakt:

#1217 Post autor: Miroslaw » 6 cze 2009, o 13:08

Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1218 Post autor: spyru » 6 cze 2009, o 13:14

Miroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.
ciekawa teoria :niepewny:
mógłbyś ją rozwinąć?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
gnz
Kontakt:

#1219 Post autor: gnz » 6 cze 2009, o 13:27

spyru pisze:
Miroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.
mógłbyś ją rozwinąć?
może nie straty ale (poza kolejkami do kas) dla mnie zupełny brak korzyści

niedawno o tym pisałem
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... ht=#403631

mysle że problem karnetów to dobry motyw na osobny wątek na tym forum - można by coś zasugerować żeby ich sprzedaż była większa - oczywiście w ramach rozsądku coby sie nie zrobił temat "karnety za 5pln i do tego wuszt co szpil"

Awatar użytkownika
ch-R

#1220 Post autor: ch-R » 6 cze 2009, o 13:47

Fakt , byliśmy stratni jeden mecz ten z LKSem ale co z tego ? Chyba ze trzy posty do góry ktoś sie pyta co MY możemy zrobić dla klubu ..........no chyba nic , tylko sie obrazić i nie chodzić na mecze. To może na kręgle, też fajny sport :zdegustowany:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

FredyKruger
Kontakt:

#1221 Post autor: FredyKruger » 6 cze 2009, o 16:41

gnz pisze:
spyru pisze:
mógłbyś ją rozwinąć?
może nie straty ale (poza kolejkami do kas) dla mnie zupełny brak korzyści

niedawno o tym pisałem
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... ht=#403631

mysle że problem karnetów to dobry motyw na osobny wątek na tym forum - można by coś zasugerować żeby ich sprzedaż była większa - oczywiście w ramach rozsądku coby sie nie zrobił temat "karnety za 5pln i do tego wuszt co szpil"
Zakładając ze na Cichej jest 10 meczów w sezonie, a koszt wejścówki jest równy 20 złotych (10x20 zł=200 zł), to karnet powinien kosztowac 25% taniej, czyli 150 zł. Zniżka spowoduje zdecydowanie wiekszą sprzedaż karnetów, co napewno przyczyni sie do poprawy frekwencji meczowych. Dla zarządzających to tez same korzyści, poniewaz juz od pierwszego meczu wiedza czym dysponują i w ciągu całego sezonu moga obracać - pomnażać zebrane środki finansowe.

ps/ to jest przykład! Zeby ktos znów nie wyskoczył ze meczy w sezonie jest wiecej :rotfl:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#1222 Post autor: radzion » 6 cze 2009, o 16:54

spyru pisze:
mógłbyś ją rozwinąć?
spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?bo moim zdaniem nie ma ich zadnych, nie dosc ze cena taka ze kibic kupujac karnet ma za darmo tak naprawde 1 mecz to jeszcze bodajze w tym sezonie z powodu zamknietego stadionu 1 mecz wypadl wiec tak naprawde koszt karnetu wyloz taki jakbys kupowol normalnie bilety,
a wez pod uwaga tez to ze ktos kto kupil karnet z roznych powodow mogl nie byc na chociaz 1 meczu w sezonie i w takim przypadku juz jest stratny

dopoki w naszym klubie nie bedzie cen karnetow przy ktorych np kibic mial 3 mecze w sezonie za friko to liczba sprzedanych karnetow bedzie malutka

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1223 Post autor: heli » 6 cze 2009, o 17:19

radzion pisze:
spyru pisze:
mógłbyś ją rozwinąć?
spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?bo moim zdaniem nie ma ich zadnych, nie dosc ze cena taka ze kibic kupujac karnet ma za darmo tak naprawde 1 mecz to jeszcze bodajze w tym sezonie z powodu zamknietego stadionu 1 mecz wypadl wiec tak naprawde koszt karnetu wyloz taki jakbys kupowol normalnie bilety,
a wez pod uwaga tez to ze ktos kto kupil karnet z roznych powodow mogl nie byc na chociaz 1 meczu w sezonie i w takim przypadku juz jest stratny

dopoki w naszym klubie nie bedzie cen karnetow przy ktorych np kibic mial 3 mecze w sezonie za friko to liczba sprzedanych karnetow bedzie malutka
meczu nie starciłeś bo był dla karnetowiczów za darmno mecz z Legią, a najpierw godało się, że za Puchar Polski trzeba bedzie płacić, drugi zysk to mecze pucharu ekstraklady, natomiast rzeczywiścieinne które rzekomo miały by w stylu jakieś zniżki czy coś takiego do dwóch lat nie ma i ta sama godka. Jo biera karnet na firma, więc jak ju z na serio nie moga iśc co rczej sie nie trafio częściej niż roz na runda to po prostu daja komu innemu i sie nie traci., może dobrym rozwiązanim było by także dla osoby prywatnej sprzedaż karnetów na okaziciela, no jedynie problem mógłby być taki, żeby uniemożliwić wchodzenie na dany karnet więej niż jednej osoby na mecz.
Ostatnio zmieniony 6 cze 2009, o 17:48 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1224 Post autor: wojt » 6 cze 2009, o 17:47

Jo mom karnet od kilku lot i choć mi się ostatnio nie przelewo, nie zamienił bych sie na co dwutygodniowe stanie w rajach, martwienie sie na który sektor bilety są, kaj już brakło, a przedewszystkim moga przyjechać na szpil na "styk". Wiem że żeby osiagnąc sukces w sprzedaży karnetów ludzi trzeba czymś zachęcić, ale jeśli o mnie chodzi to jakieś spotkania z piłkarzami, koszulki, duperelki są dla mnie rzeczą drugorzędną. Na kożdym szpilu musza byc tak czy siak, słońce czy dyszcz, więc po co mom tracić czas na raje.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1225 Post autor: spyru » 6 cze 2009, o 19:23

radzion pisze:
spyru pisze:
mógłbyś ją rozwinąć?
spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?
Dokładnie takie o jakich napisał wojt.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
gnz
Kontakt:

#1226 Post autor: gnz » 6 cze 2009, o 19:38

spyru pisze:
radzion pisze:
spyru pisze:
mógłbyś ją rozwinąć?
spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?
Dokładnie takie o jakich napisał wojt.
i dokładnie dlatego sprzedanych co roku karnetów jest +/- 1000 a nie np. 4000

strone wcześniej napisałem to samo - tylko i wyłącznie brak kolejek powoduje że wciąż kupuje karnet - chodzi o to by zmienić polityke i takich co musza (bo chcą) zobaczyc wszystkie mecze było jak najwięcej

SODA's
Kontakt:

#1227 Post autor: SODA's » 6 cze 2009, o 20:39

karnety to podstawa nie wiem jak było na Widzewie ale żabole czy ich zarząd
załatwili je na zakładach pracy ,grubach itd i karnet kosztowoł 50 ZŁ !!!
u nas swego czasu chciałem też coś załatwić :wstyd:
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
ch-R

#1228 Post autor: ch-R » 6 cze 2009, o 21:59

wojt pisze:Jo mom karnet od kilku lot i choć mi się ostatnio nie przelewo, nie zamienił bych sie na co dwutygodniowe stanie w rajach, martwienie sie na który sektor bilety są, kaj już brakło, a przedewszystkim moga przyjechać na szpil na "styk". Wiem że żeby osiagnąc sukces w sprzedaży karnetów ludzi trzeba czymś zachęcić, ale jeśli o mnie chodzi to jakieś spotkania z piłkarzami, koszulki, duperelki są dla mnie rzeczą drugorzędną. Na kożdym szpilu musza byc tak czy siak, słońce czy dyszcz, więc po co mom tracić czas na raje.
Dokładnie mom takie same zdanie. :cwaniak:
Mahatma Gandhi

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1229 Post autor: czoRny » 7 cze 2009, o 12:09

tak se mysla co jo moga zrobic dla Ruchu miyszkajonc 2.5 tysionca kilometrow od Chorzowa,co moze zrobic do Ruchu kozdy kibic miyszkajoncy za granicom(takich kibicow som setki a moze i wiyncyj)? jo w tym sezonie kupia karnet mimo ze niy byda mogl byc na szpilach(wszyskie oglondom na kompie) i mom taki apel do wymiynionych wyzyj Kupcie Karnet to jest wydatek ok 50 funtow(ojro) na rok na miesionc to raptym 4 funty(ojro) wiync wydatek zodyn a do klubu suma sumarum sie trocha kasy zebiere :)
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

marek79
Kontakt:

#1230 Post autor: marek79 » 7 cze 2009, o 12:23

czoRny pisze:tak se mysla co jo moga zrobic dla Ruchu miyszkajonc 2.5 tysionca kilometrow od Chorzowa,co moze zrobic do Ruchu kozdy kibic miyszkajoncy za granicom(takich kibicow som setki a moze i wiyncyj)? jo w tym sezonie kupia karnet mimo ze niy byda mogl byc na szpilach(wszyskie oglondom na kompie) i mom taki apel do wymiynionych wyzyj Kupcie Karnet to jest wydatek ok 50 funtow(ojro) na rok na miesionc to raptym 4 funty(ojro) wiync wydatek zodyn a do klubu suma sumarum sie trocha kasy zebiere :)
dobry pomysl :padam: :padam: i do tego te karnety jakby zebralo sie okolo 50-100 takich osob przekazac do domów dziecka lub ochronek

Zablokowany