Dokad zmierzasz Ruchu??
- ch-R
Dokładnie !!! Zrobić wielką mobilizacje na zakup karnetów . Na derby czy finał PP sie szło zmobilizować to na karnety chyba też idzie . Oczywiście klub musi zrobić jakiś myk marketingowo promocyjny ale my sami też musimy sie na to pisać bo inaczej klapa.
ps. i nich sie wreszcie pogodza ze sklepem NIEBIESCY ! Tam też mozna sprzedawać karnety !
ps. i nich sie wreszcie pogodza ze sklepem NIEBIESCY ! Tam też mozna sprzedawać karnety !
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- gnz
- Kontakt:
może nie straty ale (poza kolejkami do kas) dla mnie zupełny brak korzyścispyru pisze:ciekawa teoriaMiroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.![]()
mógłbyś ją rozwinąć?
niedawno o tym pisałem
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... ht=#403631
mysle że problem karnetów to dobry motyw na osobny wątek na tym forum - można by coś zasugerować żeby ich sprzedaż była większa - oczywiście w ramach rozsądku coby sie nie zrobił temat "karnety za 5pln i do tego wuszt co szpil"
- ch-R
Fakt , byliśmy stratni jeden mecz ten z LKSem ale co z tego ? Chyba ze trzy posty do góry ktoś sie pyta co MY możemy zrobić dla klubu ..........no chyba nic , tylko sie obrazić i nie chodzić na mecze. To może na kręgle, też fajny sport 

Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
-
- Kontakt:
Zakładając ze na Cichej jest 10 meczów w sezonie, a koszt wejścówki jest równy 20 złotych (10x20 zł=200 zł), to karnet powinien kosztowac 25% taniej, czyli 150 zł. Zniżka spowoduje zdecydowanie wiekszą sprzedaż karnetów, co napewno przyczyni sie do poprawy frekwencji meczowych. Dla zarządzających to tez same korzyści, poniewaz juz od pierwszego meczu wiedza czym dysponują i w ciągu całego sezonu moga obracać - pomnażać zebrane środki finansowe.gnz pisze:może nie straty ale (poza kolejkami do kas) dla mnie zupełny brak korzyścispyru pisze:ciekawa teoriaMiroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.![]()
mógłbyś ją rozwinąć?
niedawno o tym pisałem
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php ... ht=#403631
mysle że problem karnetów to dobry motyw na osobny wątek na tym forum - można by coś zasugerować żeby ich sprzedaż była większa - oczywiście w ramach rozsądku coby sie nie zrobił temat "karnety za 5pln i do tego wuszt co szpil"
ps/ to jest przykład! Zeby ktos znów nie wyskoczył ze meczy w sezonie jest wiecej

- radzion
- Kontakt:
spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?bo moim zdaniem nie ma ich zadnych, nie dosc ze cena taka ze kibic kupujac karnet ma za darmo tak naprawde 1 mecz to jeszcze bodajze w tym sezonie z powodu zamknietego stadionu 1 mecz wypadl wiec tak naprawde koszt karnetu wyloz taki jakbys kupowol normalnie bilety,spyru pisze:ciekawa teoriaMiroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.![]()
mógłbyś ją rozwinąć?
a wez pod uwaga tez to ze ktos kto kupil karnet z roznych powodow mogl nie byc na chociaz 1 meczu w sezonie i w takim przypadku juz jest stratny
dopoki w naszym klubie nie bedzie cen karnetow przy ktorych np kibic mial 3 mecze w sezonie za friko to liczba sprzedanych karnetow bedzie malutka
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
meczu nie starciłeś bo był dla karnetowiczów za darmno mecz z Legią, a najpierw godało się, że za Puchar Polski trzeba bedzie płacić, drugi zysk to mecze pucharu ekstraklady, natomiast rzeczywiścieinne które rzekomo miały by w stylu jakieś zniżki czy coś takiego do dwóch lat nie ma i ta sama godka. Jo biera karnet na firma, więc jak ju z na serio nie moga iśc co rczej sie nie trafio częściej niż roz na runda to po prostu daja komu innemu i sie nie traci., może dobrym rozwiązanim było by także dla osoby prywatnej sprzedaż karnetów na okaziciela, no jedynie problem mógłby być taki, żeby uniemożliwić wchodzenie na dany karnet więej niż jednej osoby na mecz.radzion pisze:spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?bo moim zdaniem nie ma ich zadnych, nie dosc ze cena taka ze kibic kupujac karnet ma za darmo tak naprawde 1 mecz to jeszcze bodajze w tym sezonie z powodu zamknietego stadionu 1 mecz wypadl wiec tak naprawde koszt karnetu wyloz taki jakbys kupowol normalnie bilety,spyru pisze:ciekawa teoriaMiroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.![]()
mógłbyś ją rozwinąć?
a wez pod uwaga tez to ze ktos kto kupil karnet z roznych powodow mogl nie byc na chociaz 1 meczu w sezonie i w takim przypadku juz jest stratny
dopoki w naszym klubie nie bedzie cen karnetow przy ktorych np kibic mial 3 mecze w sezonie za friko to liczba sprzedanych karnetow bedzie malutka
Ostatnio zmieniony 6 cze 2009, o 17:48 przez heli, łącznie zmieniany 1 raz.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jo mom karnet od kilku lot i choć mi się ostatnio nie przelewo, nie zamienił bych sie na co dwutygodniowe stanie w rajach, martwienie sie na który sektor bilety są, kaj już brakło, a przedewszystkim moga przyjechać na szpil na "styk". Wiem że żeby osiagnąc sukces w sprzedaży karnetów ludzi trzeba czymś zachęcić, ale jeśli o mnie chodzi to jakieś spotkania z piłkarzami, koszulki, duperelki są dla mnie rzeczą drugorzędną. Na kożdym szpilu musza byc tak czy siak, słońce czy dyszcz, więc po co mom tracić czas na raje.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokładnie takie o jakich napisał wojt.radzion pisze:spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?spyru pisze:ciekawa teoriaMiroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.![]()
mógłbyś ją rozwinąć?
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- gnz
- Kontakt:
i dokładnie dlatego sprzedanych co roku karnetów jest +/- 1000 a nie np. 4000spyru pisze:Dokładnie takie o jakich napisał wojt.radzion pisze:spyru , a jakie korzysci daje ci taki karnet?spyru pisze:ciekawa teoriaMiroslaw pisze:Karnet powiadosz,dyc karnet to ino same straty do kibica. Niestety godom o nos tych co sie doli na nie nabrać.![]()
mógłbyś ją rozwinąć?
strone wcześniej napisałem to samo - tylko i wyłącznie brak kolejek powoduje że wciąż kupuje karnet - chodzi o to by zmienić polityke i takich co musza (bo chcą) zobaczyc wszystkie mecze było jak najwięcej
-
- Kontakt:
- ch-R
Dokładnie mom takie same zdanie.wojt pisze:Jo mom karnet od kilku lot i choć mi się ostatnio nie przelewo, nie zamienił bych sie na co dwutygodniowe stanie w rajach, martwienie sie na który sektor bilety są, kaj już brakło, a przedewszystkim moga przyjechać na szpil na "styk". Wiem że żeby osiagnąc sukces w sprzedaży karnetów ludzi trzeba czymś zachęcić, ale jeśli o mnie chodzi to jakieś spotkania z piłkarzami, koszulki, duperelki są dla mnie rzeczą drugorzędną. Na kożdym szpilu musza byc tak czy siak, słońce czy dyszcz, więc po co mom tracić czas na raje.

Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tak se mysla co jo moga zrobic dla Ruchu miyszkajonc 2.5 tysionca kilometrow od Chorzowa,co moze zrobic do Ruchu kozdy kibic miyszkajoncy za granicom(takich kibicow som setki a moze i wiyncyj)? jo w tym sezonie kupia karnet mimo ze niy byda mogl byc na szpilach(wszyskie oglondom na kompie) i mom taki apel do wymiynionych wyzyj Kupcie Karnet to jest wydatek ok 50 funtow(ojro) na rok na miesionc to raptym 4 funty(ojro) wiync wydatek zodyn a do klubu suma sumarum sie trocha kasy zebiere 

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
dobry pomyslczoRny pisze:tak se mysla co jo moga zrobic dla Ruchu miyszkajonc 2.5 tysionca kilometrow od Chorzowa,co moze zrobic do Ruchu kozdy kibic miyszkajoncy za granicom(takich kibicow som setki a moze i wiyncyj)? jo w tym sezonie kupia karnet mimo ze niy byda mogl byc na szpilach(wszyskie oglondom na kompie) i mom taki apel do wymiynionych wyzyj Kupcie Karnet to jest wydatek ok 50 funtow(ojro) na rok na miesionc to raptym 4 funty(ojro) wiync wydatek zodyn a do klubu suma sumarum sie trocha kasy zebiere