L.G daj już sobie spokój bo twoja "aktywność" w tym dziale powoduje , że nie da go sie już czytaćL.G pisze:jak to nagle wszyscy sam wydelikatnieli - porównanie czyichs zachowan do zachowań dziecka, podciago się pod "wyzwiska" ? ... .. bo zaszła potrzeba zeby komuś zamknąc pysk ?nie, lepi sie wyzywac...pra?
ja, te same co zawsze - dużo godki... "kontrakt już momy ustalony, podpiszymy go za dwa tygodnie"pippen pisze:"Poruszenie wywołała informacja, że Fornalik jest na długiej liście trenerów, którymi interesuje się Górnik Zabrze. Natomiast na Cichej są spokojni. - Waldek nie jest człowiekiem, którego można kupić za 10 tysięcy złotych. To "Niebieski" z krwi i kości - uważa Paterman"
jakieś ruchy sie zaczęły
Dokad zmierzasz Ruchu??
-
- L.G
- Kontakt:
dobra, dobra.. już dowom, włażcie sobie do rzici wiela wlezie, śmieci pod dywan, rynce na slypia... problymie niy ma cie.Roni2580 pisze:L.G daj już sobie spokój bo twoja "aktywność" w tym dziale powoduje , że nie da go sie już czytać
Zaś pudzie się łudzić i taplac w Patermanowych obiecankach i jacowy fantastyce dla naiwnych.
ze specjalnymi pozdrowiyniami dla wszyskich "merytorycznych" i "purystów" zawsze trzimających sie tymatu.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Ci sami ludzie co godali że jest podpisany kontrakt do 2010, teraz godają, że ustalone są warunki kontraktu i kiedyś tam bedzie podpisany , no to jak sie tu nie wk***iać i mieć do nich zaufanie skoro jawnie w ch*** lecą i pi***olą dziennikarzom na lewo prawo co im ślina na język przyniesie. 

PSYCHO FANS SŚ
- Patton
- Kontakt:
Panowie czytajcie miedzy wierszami. L.G. moze i uzywa specyficznego jezyka w swoich wypowiedziach, ale ich sens jest prawie podobny do reszty. On poprostu ( z czym sie zgadzam ) nie bierze pod uwage w ocenie rzadzacych sztandow z wusztami, blue powera, czy tez hazieltasmy. To sa wszystko tematy zastepcze, ktore nigdy nie wyprowadza Ruchu na prosta!! 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widze że temat opozycji w stosnku do p. Klimka przewija sie na okrągło
Porozmawiajmy zatem o faktach:
Paterman - wszystkie firmy pracujące przy remoncie kawiarni "Przystań" (dzierżawa Patrmana) w WPKiW, spakowały manatki, bo Paterman nie płacił za wykonaną pracę. Do dnia dzisiejszego cisza jak makiem zasiał, nic tam sie nie dzieje. Taki z niego biznesmen.
Śrutwa - potrafi tylko dużo gadać, finansowo raczej słaby,a na pewno nie posiada środków finansowych na miare klubu ekstrakasy.
Lorens - na etacie w AWF. Fachowiec dobry, dalszy komentarz zbyteczny.
Gilewicz - mieszka w Austrii i na wieść o propozycji Ruchu był cięzko ździwiony. Nikt wczesniej na ten temat z nim nie rozmawiał. Finansowo raczej też cieńki Bolek.
I co?? Klimek może ma płacić pensje opozycji??? Klimek być może byłby skłonny sprzedac swój pakiet akcji, jednak po odpowiedniej cenie. Ostatecznie włozył kilka milionów w klub, co nie? Ja na miejscu Klimka wyrzucił bym ich na zbity pysk. Poza tym, przestańcie juz pieprzyć, ze ten jest niebieski, tamten czerwony, a jeszcze inny zielony. Że ktos jest Niebieski nie ma nic do rzeczy, tu rozchodzi sie o pieniądze niezbędne do dalszej egzystencji Ruchu. Póki co Klimek jest wiekszościowym akcjonariuszem Ruchu i on rządzi i tym samym wydaje wiążące decyzje. Koniec, kropka.
amen
pozdro
[ Dodano: Pią 05 Cze, 2009 ]
Klimek jak sie wk***i może nawet zwołać NWZA i przegłosowac na nim upadłość RuchuChorzów SA. I co wtedy? Zaczynamy od nowa od IV ligi???

Porozmawiajmy zatem o faktach:
Paterman - wszystkie firmy pracujące przy remoncie kawiarni "Przystań" (dzierżawa Patrmana) w WPKiW, spakowały manatki, bo Paterman nie płacił za wykonaną pracę. Do dnia dzisiejszego cisza jak makiem zasiał, nic tam sie nie dzieje. Taki z niego biznesmen.
Śrutwa - potrafi tylko dużo gadać, finansowo raczej słaby,a na pewno nie posiada środków finansowych na miare klubu ekstrakasy.
Lorens - na etacie w AWF. Fachowiec dobry, dalszy komentarz zbyteczny.
Gilewicz - mieszka w Austrii i na wieść o propozycji Ruchu był cięzko ździwiony. Nikt wczesniej na ten temat z nim nie rozmawiał. Finansowo raczej też cieńki Bolek.
I co?? Klimek może ma płacić pensje opozycji??? Klimek być może byłby skłonny sprzedac swój pakiet akcji, jednak po odpowiedniej cenie. Ostatecznie włozył kilka milionów w klub, co nie? Ja na miejscu Klimka wyrzucił bym ich na zbity pysk. Poza tym, przestańcie juz pieprzyć, ze ten jest niebieski, tamten czerwony, a jeszcze inny zielony. Że ktos jest Niebieski nie ma nic do rzeczy, tu rozchodzi sie o pieniądze niezbędne do dalszej egzystencji Ruchu. Póki co Klimek jest wiekszościowym akcjonariuszem Ruchu i on rządzi i tym samym wydaje wiążące decyzje. Koniec, kropka.
amen
pozdro
[ Dodano: Pią 05 Cze, 2009 ]
Klimek jak sie wk***i może nawet zwołać NWZA i przegłosowac na nim upadłość RuchuChorzów SA. I co wtedy? Zaczynamy od nowa od IV ligi???

-
- Kontakt:
FREDY 100% racji.Problem jest taki ze nikt nie chce wydac kasy na Ruch,nie ma nowego sponsora,jak ktos z opozycji znajdzie sponsora to bedzie prezesowal i rozdawal karty,ja mam nadzieje ze im blizej mistrzostw europy to bedzie wieksze zainteresowanie pilka i ktos sie znajdzie ale trzeba przetrzymac ten kryzys i kryzys swiatowy,kryzys i do nas dojdzie zaklady teraz grosz szanuja ,chyba ze zaswieci slonce i niespodziewanie sie trafi sponsor. 

- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeśli ma być tak jak piszesz to niech na miłośc boską Klimek zatrudni na stanowisku prezesa osobę kompetentną ,kochającą nasz klub i szanowaną w kręgach piłkarskich a nie księgową Sobstyl.ZIBI13 pisze:FREDY 100% racji.Problem jest taki ze nikt nie chce wydac kasy na Ruch,nie ma nowego sponsora,jak ktos z opozycji znajdzie sponsora to bedzie prezesowal i rozdawal karty,ja mam nadzieje ze im blizej mistrzostw europy to bedzie wieksze zainteresowanie pilka i ktos sie znajdzie ale trzeba przetrzymac ten kryzys i kryzys swiatowy,kryzys i do nas dojdzie zaklady teraz grosz szanuja ,chyba ze zaswieci slonce i niespodziewanie sie trafi sponsor.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ladnie by sie niektorzy zdziwili jakby w innych klubach stan finansow byl jawny 

" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Klimek obsadza stanowisko Prezesa osoba wysoce zaufaną. Nie może być tak, ze prezes który pasuje kibicom, badz innym etatowcom Ruchu SA, bedzie w przyszłości robił Klimkowi koło dupy.jaca22 pisze:Jeśli ma być tak jak piszesz to niech na miłośc boską Klimek zatrudni na stanowisku prezesa osobę kompetentną ,kochającą nasz klub i szanowaną w kręgach piłkarskich a nie księgową Sobstyl.ZIBI13 pisze:FREDY 100% racji.Problem jest taki ze nikt nie chce wydac kasy na Ruch,nie ma nowego sponsora,jak ktos z opozycji znajdzie sponsora to bedzie prezesowal i rozdawal karty,ja mam nadzieje ze im blizej mistrzostw europy to bedzie wieksze zainteresowanie pilka i ktos sie znajdzie ale trzeba przetrzymac ten kryzys i kryzys swiatowy,kryzys i do nas dojdzie zaklady teraz grosz szanuja ,chyba ze zaswieci slonce i niespodziewanie sie trafi sponsor.
Kolego spyruCytat:
Tak trzeba było postąpić 3 lata temu, teraz przy obecnych układach to może nastąpić mimo woli.
3 lata temu Ruch jeszcze nie był Spólka Akcyjną

W jaki to sposób moze nastąpić "mimo woli" ?????????????????????
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://chorzow.naszemiasto.pl/sport/1008894.html -nie wiem czy było ale poczytac idzie.
-
- Kontakt:
Pomysl koncowy mnie rozyebal : ) Mam nadzieje , ze to urojona dziennikarska przygrywka do artykulu.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
-
- Kontakt:
"... Pomysłem nowego prezesa na przyciągnięcie dobrych zawodników do Chorzowa nie jest zaoferowanie im wysokich kontraktów, bo powszechnie wiadomo, że Ruch nie należy do finansowych potentatów, ale możliwość promocji w ekstraklasie i szybkiego wyjazdu do zagranicznego klubu. W realizacji tego pomysłu bardzo pomógł "niebieskim" awans do finału Remes Pucharu Polski. Do pełni szczęścia zabrakło tylko wywalczenia przepustki do europejskich pucharów."
Robi sie zaś fajnie "możliwość promocji w ekstraklasie" kur... :padam: :rotfl:
Robi sie zaś fajnie "możliwość promocji w ekstraklasie" kur... :padam: :rotfl: