Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Roni2580

#1186 Post autor: Roni2580 » 5 cze 2009, o 11:09

L.G pisze:
nie, lepi sie wyzywac...pra?
jak to nagle wszyscy sam wydelikatnieli - porównanie czyichs zachowan do zachowań dziecka, podciago się pod "wyzwiska" ? ... .. bo zaszła potrzeba zeby komuś zamknąc pysk ?
pippen pisze:"Poruszenie wywołała informacja, że Fornalik jest na długiej liście trenerów, którymi interesuje się Górnik Zabrze. Natomiast na Cichej są spokojni. - Waldek nie jest człowiekiem, którego można kupić za 10 tysięcy złotych. To "Niebieski" z krwi i kości - uważa Paterman"

jakieś ruchy sie zaczęły :)
ja, te same co zawsze - dużo godki... "kontrakt już momy ustalony, podpiszymy go za dwa tygodnie"
L.G daj już sobie spokój bo twoja "aktywność" w tym dziale powoduje , że nie da go sie już czytać

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1187 Post autor: L.G » 5 cze 2009, o 11:14

Roni2580 pisze:L.G daj już sobie spokój bo twoja "aktywność" w tym dziale powoduje , że nie da go sie już czytać
dobra, dobra.. już dowom, włażcie sobie do rzici wiela wlezie, śmieci pod dywan, rynce na slypia... problymie niy ma cie.

Zaś pudzie się łudzić i taplac w Patermanowych obiecankach i jacowy fantastyce dla naiwnych.

ze specjalnymi pozdrowiyniami dla wszyskich "merytorycznych" i "purystów" zawsze trzimających sie tymatu.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

grhoak
Kontakt:

#1188 Post autor: grhoak » 5 cze 2009, o 11:46

Ci sami ludzie co godali że jest podpisany kontrakt do 2010, teraz godają, że ustalone są warunki kontraktu i kiedyś tam bedzie podpisany , no to jak sie tu nie wk***iać i mieć do nich zaufanie skoro jawnie w ch*** lecą i pi***olą dziennikarzom na lewo prawo co im ślina na język przyniesie. :cwaniak:
PSYCHO FANS SŚ

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#1189 Post autor: Patton » 5 cze 2009, o 11:48

Panowie czytajcie miedzy wierszami. L.G. moze i uzywa specyficznego jezyka w swoich wypowiedziach, ale ich sens jest prawie podobny do reszty. On poprostu ( z czym sie zgadzam ) nie bierze pod uwage w ocenie rzadzacych sztandow z wusztami, blue powera, czy tez hazieltasmy. To sa wszystko tematy zastepcze, ktore nigdy nie wyprowadza Ruchu na prosta!! :niepewny:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

niebieskii
Kontakt:

#1190 Post autor: niebieskii » 5 cze 2009, o 12:36

wie ktos o ktorej ma byc dzis te zebranie/spotkanie zarzadu ?
Przyszłość rysuje sie w niebieskich barwach....

FredyKruger
Kontakt:

#1191 Post autor: FredyKruger » 5 cze 2009, o 12:58

Widze że temat opozycji w stosnku do p. Klimka przewija sie na okrągło :niepewny:
Porozmawiajmy zatem o faktach:
Paterman - wszystkie firmy pracujące przy remoncie kawiarni "Przystań" (dzierżawa Patrmana) w WPKiW, spakowały manatki, bo Paterman nie płacił za wykonaną pracę. Do dnia dzisiejszego cisza jak makiem zasiał, nic tam sie nie dzieje. Taki z niego biznesmen.
Śrutwa - potrafi tylko dużo gadać, finansowo raczej słaby,a na pewno nie posiada środków finansowych na miare klubu ekstrakasy.
Lorens - na etacie w AWF. Fachowiec dobry, dalszy komentarz zbyteczny.
Gilewicz - mieszka w Austrii i na wieść o propozycji Ruchu był cięzko ździwiony. Nikt wczesniej na ten temat z nim nie rozmawiał. Finansowo raczej też cieńki Bolek.

I co?? Klimek może ma płacić pensje opozycji??? Klimek być może byłby skłonny sprzedac swój pakiet akcji, jednak po odpowiedniej cenie. Ostatecznie włozył kilka milionów w klub, co nie? Ja na miejscu Klimka wyrzucił bym ich na zbity pysk. Poza tym, przestańcie juz pieprzyć, ze ten jest niebieski, tamten czerwony, a jeszcze inny zielony. Że ktos jest Niebieski nie ma nic do rzeczy, tu rozchodzi sie o pieniądze niezbędne do dalszej egzystencji Ruchu. Póki co Klimek jest wiekszościowym akcjonariuszem Ruchu i on rządzi i tym samym wydaje wiążące decyzje. Koniec, kropka.

amen
pozdro

[ Dodano: Pią 05 Cze, 2009 ]
Klimek jak sie wk***i może nawet zwołać NWZA i przegłosowac na nim upadłość RuchuChorzów SA. I co wtedy? Zaczynamy od nowa od IV ligi??? :zly:

ZIBI13
Kontakt:

#1192 Post autor: ZIBI13 » 5 cze 2009, o 14:26

FREDY 100% racji.Problem jest taki ze nikt nie chce wydac kasy na Ruch,nie ma nowego sponsora,jak ktos z opozycji znajdzie sponsora to bedzie prezesowal i rozdawal karty,ja mam nadzieje ze im blizej mistrzostw europy to bedzie wieksze zainteresowanie pilka i ktos sie znajdzie ale trzeba przetrzymac ten kryzys i kryzys swiatowy,kryzys i do nas dojdzie zaklady teraz grosz szanuja ,chyba ze zaswieci slonce i niespodziewanie sie trafi sponsor. :padam:

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1193 Post autor: L.G » 5 cze 2009, o 14:47

ZIBI13 pisze:jak ktos z opozycji znajdzie sponsora to bedzie prezesowal i rozdawal karty,

.... i wtedy bardzo dobrze, prosze bardzo. Problym w tym, że łoni nojpiyrw chcom na stołki... a finanse ?? ... jakoś to bydzie :hyhy:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

jaca22
Kontakt:

#1194 Post autor: jaca22 » 5 cze 2009, o 14:58

ZIBI13 pisze:FREDY 100% racji.Problem jest taki ze nikt nie chce wydac kasy na Ruch,nie ma nowego sponsora,jak ktos z opozycji znajdzie sponsora to bedzie prezesowal i rozdawal karty,ja mam nadzieje ze im blizej mistrzostw europy to bedzie wieksze zainteresowanie pilka i ktos sie znajdzie ale trzeba przetrzymac ten kryzys i kryzys swiatowy,kryzys i do nas dojdzie zaklady teraz grosz szanuja ,chyba ze zaswieci slonce i niespodziewanie sie trafi sponsor. :padam:
Jeśli ma być tak jak piszesz to niech na miłośc boską Klimek zatrudni na stanowisku prezesa osobę kompetentną ,kochającą nasz klub i szanowaną w kręgach piłkarskich a nie księgową Sobstyl.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1195 Post autor: spyru » 5 cze 2009, o 16:40

Klimek jak sie wk***i może nawet zwołać NWZA i przegłosowac na nim upadłość RuchuChorzów SA. I co wtedy? Zaczynamy od nowa od IV ligi??? :zly:
Tak trzeba było postąpić 3 lata temu, teraz przy obecnych układach to może nastąpić mimo woli.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

jugador
Kontakt:

#1196 Post autor: jugador » 5 cze 2009, o 16:43

Ladnie by sie niektorzy zdziwili jakby w innych klubach stan finansow byl jawny :cwaniak:
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

FredyKruger
Kontakt:

#1197 Post autor: FredyKruger » 5 cze 2009, o 17:01

jaca22 pisze:
ZIBI13 pisze:FREDY 100% racji.Problem jest taki ze nikt nie chce wydac kasy na Ruch,nie ma nowego sponsora,jak ktos z opozycji znajdzie sponsora to bedzie prezesowal i rozdawal karty,ja mam nadzieje ze im blizej mistrzostw europy to bedzie wieksze zainteresowanie pilka i ktos sie znajdzie ale trzeba przetrzymac ten kryzys i kryzys swiatowy,kryzys i do nas dojdzie zaklady teraz grosz szanuja ,chyba ze zaswieci slonce i niespodziewanie sie trafi sponsor. :padam:
Jeśli ma być tak jak piszesz to niech na miłośc boską Klimek zatrudni na stanowisku prezesa osobę kompetentną ,kochającą nasz klub i szanowaną w kręgach piłkarskich a nie księgową Sobstyl.
Klimek obsadza stanowisko Prezesa osoba wysoce zaufaną. Nie może być tak, ze prezes który pasuje kibicom, badz innym etatowcom Ruchu SA, bedzie w przyszłości robił Klimkowi koło dupy.
Cytat:

Klimek jak sie wk***i może nawet zwołać NWZA i przegłosowac na nim upadłość RuchuChorzów SA. I co wtedy? Zaczynamy od nowa od IV ligi???

Tak trzeba było postąpić 3 lata temu, teraz przy obecnych układach to może nastąpić mimo woli.
Kolego spyru
3 lata temu Ruch jeszcze nie był Spólka Akcyjną :P
W jaki to sposób moze nastąpić "mimo woli" ?????????????????????

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1198 Post autor: Ozor » 5 cze 2009, o 17:11

http://chorzow.naszemiasto.pl/sport/1008894.html -nie wiem czy było ale poczytac idzie.

jugador
Kontakt:

#1199 Post autor: jugador » 5 cze 2009, o 17:15

Pomysl koncowy mnie rozyebal : ) Mam nadzieje , ze to urojona dziennikarska przygrywka do artykulu.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

marcyk
Kontakt:

#1200 Post autor: marcyk » 5 cze 2009, o 18:35

"... Pomysłem nowego prezesa na przyciągnięcie dobrych zawodników do Chorzowa nie jest zaoferowanie im wysokich kontraktów, bo powszechnie wiadomo, że Ruch nie należy do finansowych potentatów, ale możliwość promocji w ekstraklasie i szybkiego wyjazdu do zagranicznego klubu. W realizacji tego pomysłu bardzo pomógł "niebieskim" awans do finału Remes Pucharu Polski. Do pełni szczęścia zabrakło tylko wywalczenia przepustki do europejskich pucharów."

Robi sie zaś fajnie "możliwość promocji w ekstraklasie" kur... :padam: :rotfl:

Zablokowany