A ja wypelnie obietnice jaka dalem Wojtusiowi
Wiec po pierwsze - Wielkie podziekowania dla tych, co nam spierdolili kartoniade!!! Jestescie dla mnie wielcy... fakt, taki karton duzo wazy, a jego podniesienie - nawet nie mowie, zylka na mozgu wam moze peknac... Transparenty... Szkoda gadac, ciemnota niektorych nie zna granic. Wy mozecie najezdzac na chlopakow z NU i PF, ze niby zadymy itd, a ja powiem jedno - oni wiedza co maja robic i to robia, w przeciwienstwie do tych, co im ciezko jest docenic 5 godzin pracy innych. Ochrona ma zaplacone za robote, sprzataczki tez, ludzie przygotowujacy boisko tez. My robimy wszystko dla WAS!!! Zeby wam sie podobala, dla klubu, zeby mozna bylo sie czym pochwalic w Polsce... Tylko, WY to lubicie pi***olic i tyle. To nie jest pierwszy raz, tylko ktorys z kolei. Do tego bluzgina mlodych chlopakow z Nucleo, napinki niektorych - szkoda gadac. Chcecie miec klub na miare XXI wieku? To sie do tego dostosujcie, bo jak narazie jaki Klub Tacy KIBICE ( chociaz czy niektorzy zasluguja na to miano?????? ) A teraz mnie bluzgajcie ile chcecie, wyzywajcie o zadymy itd. Tylko mam za***ista frajde - wasze argumenty sa slabe... bo gdzie ta chaja, co niby miala byc na Ruchu, a o ktorej trabiliscie od dobrych 2 tygodni panikarze? 8) Bo wezmiecie bajtla na szpil, zeby zobaczyl taka szopke na bagnie, czy zeby zobaczyl za***ista oprawe, ktora na nim robi ogromne wrazenie?? Podniecajcie sie wszystkim do cholery, gra tego, tamtego - ja wam powiem jedno - MY JESTESMY W II LIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Dociera to do was wreszcie? Chyba, ze dla niektorych ta sciana trofeow jest nic warta... Baa - moze niejedn z was nawet ich nie widzial w zyciu na oczy :roll: aa niektorzy maja za***iste opisy w stylu - szanuj piknika, bo on nabija frekwencje, czy jakos tak. No na meczu rundy w Chorzowie cholernie nabita byla, az mnie glowa rozbolala 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...