RUCH-CRACOVIA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
KK
Kontakt:

#241 Post autor: KK » 27 mar 2004, o 21:35

Gdyby Mario strzelil gola bylibysmy teraz bardzo happy wszyscy. Bo naprawde tak jak ktos tutaj napisal tak walecznego Ruchu juz dawno nie ogladalismy. Chlopaki przecistawili Craxe duzo wieksze zaangazowanie i wole walki. Nie czarujmy sie Cracovia to czolowy faworyt do awansu, a my dzisiaj moglisby ich rozjechac. Zawiodl niestety ten ktory do tej pory nie zawodzil. Widac jednak duza poprawe w linii obrony (bez Masternaka jestesmy mocniejsi) i pomocy. SOlidnie gral Moskit, zaskoczyl mnie Szyndrowski gral naprawde dobrze na prawej obronie. W pomocy wlasciwie wszyscy grali dobrze. SMarzynski jeszcze pokaze duzo lepsza forme, Malina na poziomie, Blazejewski duuzo walczy tez stac go na wiecej, Bartos kilka naprawde eleganckich dosrodkowan. W ataku chyba optymalnym zestawieniem jest Mario z Pepe. Loch zagral slabo.
Duze brawa dla kibicow za oprawe! Byla za***ista, a bylaby jeszcze lepsza gdyby bylo troche wiecej kibicow. Panowie nie jest zle. W poniedzialek dostajemy 3 pkt i wskakujemy na 11 pozycje. Trzeba tylko zaczac wygrywac, bo zespol naprawde nie jest zly. Jestem optymista jesli nasi pilkarze beda grali przynajmniej tak jak dzis!

Pozdro ze sekretariatu Ruchu w ktorym szykuje własnie śpiwór :D 12 h na CIchej! Dla Ruchu wszystko! :P

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#242 Post autor: radzion » 27 mar 2004, o 21:48

jo ze szpilu tak jak viro za duzo nie widziol!! ale powiem ino jedno!!! chopcy grali naprody dobzre !!!wystarczylo sie przelezc przez murawa!normalnie bagno, tak isc nie szlo a nie godomjzu o lotaniu!i to tez tzra wziasc poduwaga!nie mzoan miec szybkosci grajac na takie trowie!!

jo wom ino tyla powiem ze jak sprawy organizacyjne byda ok to bydzie naprowdy dobzre!

peeterxxx

#243 Post autor: peeterxxx » 27 mar 2004, o 21:50

Dzieki dla Adama z Chorzowa pseudo Ruby z kliny za serdeczne przyjecie pasiaka w Chorzowie, kupno biletu, wspolne piwko w knajpie i kulturalne ogladanie meczu.
Mozesz na mnie liczyc w Krakowie jakbys chcial obejrzec jakis mecz na Pasach
Pozdro z Cracova dla kibiców Ruchu

KK
Kontakt:

#244 Post autor: KK » 27 mar 2004, o 22:00

Mysle ze Pasiaki zostali dobrze przyjeci. Czesc byla incognito, a kilku nawet siedzialo na trybunach z szalami, a pod ich adresem nie slyszalem zadnych aluzji.
Przede mna siedzialo kilku starszych panow. Po akcencie i rozmowach latwo bylo poznac ze sa z Krakowa. Nie slyszalem jednak by powiedzili cos zlego na temat Ruchu. Zreszta na "1" z tego co wiem bylo ponad 50 kibicow Craxy, a chyba i nim nic sie nie stalo.
Mysle ze pod tym wzgledem bylo ok, a z piknikami Craxy mozna bylo sie szybciej jakos dogadac, no ale mowi sie trudno.

Robson
Kontakt:

#245 Post autor: Robson » 27 mar 2004, o 22:03

Goliat pisze:Do tego kogoś co tam wcześniej napisoł "Za co było to dziękuje po szpilu..........." niech sie ciulnie w łeb.
Nie ciulna się w łeb, a Ci coś wytłumacza, bo jo to inaczej odbierom. Fakt, że Cracovia jest w czołówce, fakt, że boisko przypominało bagno itd. Ale skoro mo się ta przewaga "12" zawodnika, to trzeba to wykorzystać -> ja wychodzę z takiego założenia. Jeśli dzisiej Ruch by grał z jakimiś Tłokami, czy inną wiochą, to byś ryczoł, że co to ku*** nie jest. Sorry, ale Ruch jest w takiej sytuacji, że u siebie remis jest porażką i nie ważne czy to jest Cracovia, czy inny zespół.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#246 Post autor: Patton » 27 mar 2004, o 22:10

A ja wypelnie obietnice jaka dalem Wojtusiowi :wink:

Wiec po pierwsze - Wielkie podziekowania dla tych, co nam spierdolili kartoniade!!! Jestescie dla mnie wielcy... fakt, taki karton duzo wazy, a jego podniesienie - nawet nie mowie, zylka na mozgu wam moze peknac... Transparenty... Szkoda gadac, ciemnota niektorych nie zna granic. Wy mozecie najezdzac na chlopakow z NU i PF, ze niby zadymy itd, a ja powiem jedno - oni wiedza co maja robic i to robia, w przeciwienstwie do tych, co im ciezko jest docenic 5 godzin pracy innych. Ochrona ma zaplacone za robote, sprzataczki tez, ludzie przygotowujacy boisko tez. My robimy wszystko dla WAS!!! Zeby wam sie podobala, dla klubu, zeby mozna bylo sie czym pochwalic w Polsce... Tylko, WY to lubicie pi***olic i tyle. To nie jest pierwszy raz, tylko ktorys z kolei. Do tego bluzgina mlodych chlopakow z Nucleo, napinki niektorych - szkoda gadac. Chcecie miec klub na miare XXI wieku? To sie do tego dostosujcie, bo jak narazie jaki Klub Tacy KIBICE ( chociaz czy niektorzy zasluguja na to miano?????? ) A teraz mnie bluzgajcie ile chcecie, wyzywajcie o zadymy itd. Tylko mam za***ista frajde - wasze argumenty sa slabe... bo gdzie ta chaja, co niby miala byc na Ruchu, a o ktorej trabiliscie od dobrych 2 tygodni panikarze? 8) Bo wezmiecie bajtla na szpil, zeby zobaczyl taka szopke na bagnie, czy zeby zobaczyl za***ista oprawe, ktora na nim robi ogromne wrazenie?? Podniecajcie sie wszystkim do cholery, gra tego, tamtego - ja wam powiem jedno - MY JESTESMY W II LIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Dociera to do was wreszcie? Chyba, ze dla niektorych ta sciana trofeow jest nic warta... Baa - moze niejedn z was nawet ich nie widzial w zyciu na oczy :roll: aa niektorzy maja za***iste opisy w stylu - szanuj piknika, bo on nabija frekwencje, czy jakos tak. No na meczu rundy w Chorzowie cholernie nabita byla, az mnie glowa rozbolala 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

AndRe
Kontakt:

#247 Post autor: AndRe » 27 mar 2004, o 22:14

Mecz Ruchu na TVP3 !!!!!!!!

Mialo byc co innego w tym poscie
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

NP07
Kontakt:

#248 Post autor: NP07 » 27 mar 2004, o 22:14

Dla zainteresowanych właśnie na TVP 3 pokazuja szpil :!: :!: :!:

Harpo

#249 Post autor: Harpo » 27 mar 2004, o 22:42

Hmmmmm.......jest 22.32 i meczu na TVP3 nie ma... (skrócik?).

Co do meczu: gra Śrutwy chyba nikogo nie dziwi ?? Przyzwyczaił nas do marnowania setek i to się potwierdza: 1 na 5 strzałów mu wychodzi :?

Co do kibiców: LUDZIE!!! Gramy w II lidze, mam parę punktów przewagi nad..... strefą spadkową ( :!: ), do d.. skład, podwyżki biletów (no, dla mnie 1zł to akurat nic) do tego tragiczna pogoda i Wy chcecie mieć tłok na trybunach ??!! Uważam, że te 3000 to niezły wynik i dopóki nasza drużyna nie pójdzie w góre, będzie to niestety górna granica :(

PS. Problem z kasami ZNÓW nie został rozwiązany. Po malutku staje się to naszą wizytówką :evil: Czy naprawdę nie ma ludzi do sprzedawania biletów ??!!!

volek
Kontakt:

#250 Post autor: volek » 27 mar 2004, o 23:16

Patton pisze:A ja wypelnie obietnice jaka dalem Wojtusiowi :wink:

Wiec po pierwsze - Wielkie podziekowania dla tych, co nam spierdolili kartoniade!!! Jestescie dla mnie wielcy... fakt, taki karton duzo wazy, a jego podniesienie - nawet nie mowie, zylka na mozgu wam moze peknac... Transparenty... Szkoda gadac, ciemnota niektorych nie zna granic. Wy mozecie najezdzac na chlopakow z NU i PF, ze niby zadymy itd, a ja powiem jedno - oni wiedza co maja robic i to robia, w przeciwienstwie do tych, co im ciezko jest docenic 5 godzin pracy innych. Ochrona ma zaplacone za robote, sprzataczki tez, ludzie przygotowujacy boisko tez. My robimy wszystko dla WAS!!! Zeby wam sie podobala, dla klubu, zeby mozna bylo sie czym pochwalic w Polsce... Tylko, WY to lubicie pi***olic i tyle. To nie jest pierwszy raz, tylko ktorys z kolei. Do tego bluzgina mlodych chlopakow z Nucleo, napinki niektorych - szkoda gadac. Chcecie miec klub na miare XXI wieku? To sie do tego dostosujcie, bo jak narazie jaki Klub Tacy KIBICE ( chociaz czy niektorzy zasluguja na to miano?????? ) A teraz mnie bluzgajcie ile chcecie, wyzywajcie o zadymy itd. Tylko mam za***ista frajde - wasze argumenty sa slabe... bo gdzie ta chaja, co niby miala byc na Ruchu, a o ktorej trabiliscie od dobrych 2 tygodni panikarze? 8) Bo wezmiecie bajtla na szpil, zeby zobaczyl taka szopke na bagnie, czy zeby zobaczyl za***ista oprawe, ktora na nim robi ogromne wrazenie?? Podniecajcie sie wszystkim do cholery, gra tego, tamtego - ja wam powiem jedno - MY JESTESMY W II LIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!! Dociera to do was wreszcie? Chyba, ze dla niektorych ta sciana trofeow jest nic warta... Baa - moze niejedn z was nawet ich nie widzial w zyciu na oczy :roll: aa niektorzy maja za***iste opisy w stylu - szanuj piknika, bo on nabija frekwencje, czy jakos tak. No na meczu rundy w Chorzowie cholernie nabita byla, az mnie glowa rozbolala 8)
Ja jeszcze tylko dodam jedno:najbardziej dziś wkur....mnie to,że zostaje ok.5 min do końca i nagle co niektórzy zaczynają wychodzić.Pomyslcie troche jak to Wy byscie biegali po boisku i nagle inni obruciliby się do Was dupami i zaczęli wychodzić...

reden
Kontakt:

#251 Post autor: reden » 28 mar 2004, o 00:08

...i po szpilu.

Jo polecom Wom na moji zajcie:

1. Zdjyncia ze szpilu i sprzed...

2. Widzieliście te graffiti "Oberschlesien" coch doł na moja strona?
Sie yno wejrzyjcie ci te ci*** z tym zrobili...

Wszisko w tymacie "Fusbal i inksze..."

DjMaciar
Kontakt:

#252 Post autor: DjMaciar » 28 mar 2004, o 00:43

kaj som te czasy co Ruch grol i ludzie tez dopisywali :cry: :cry: :cry:
700 kibicow jechalo na Cracovia a u siebie 3000 tysiace
choc to i tak nie malo biorac pod uwage warunki atmosferyczne i poziom gry Ruchu
az z zalu lza sie w oku kreci :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#253 Post autor: Wilus » 28 mar 2004, o 01:01

Nie beda komentowol szpilu, bo wszystko juz zostalo powiedziane. Jedynie skomentuja frekwecje. IMO bylo wiecej luda niz podane 3000. Trybuna byla fol, w mlynie tez dosc luda, mysla, ze kolo 4000-5000 bylo. Zreszta sami wiecie jak u nos podaja widzow.

Wilus

PS Oprawa super :)

Goliat

#254 Post autor: Goliat » 28 mar 2004, o 01:39

Do Dorsi

Sory za te "ciulnij sie w łeb" bo żech był trocha podbuzowany, po części rozumia twoje podejście, ale jo zawsze za takie zaangarzowanie jak dzisiej po szpilu krzykna dziękujemy. I nie ważne czy to będzie mecz z tłokami, aluminium czy olimpią piekary śląskie. Piłkarze powinni poczuć że nawet jak przegrają a dadzą z siebie wszystko to nikt nie będzie mioł do nich pretensji. A jak bedom dować z siebie wszystko to o przyszłość na pewno będzie lepsza. Pozdrawiam!

Tomasz_W

#255 Post autor: Tomasz_W » 28 mar 2004, o 03:22

bylo na oko 4000- - max 4500 ludzi. Malo, ale jak na taka pogode moze byc. Mysle ze jakby bylo 15 C i sloneczko 6-7 tysiecy by sie nazbieralo.
Dla mnie super zagral Mosor - widac ze sie chop stara odzyskac zaufanie...
Srutwa - no coz, kazdy moze miec slabszy dzien...
Martwi na pewno skutecznosc - 1.5 szpilu i zadnej bramki. Obrona z Mosorem jest bardzo pewna.
Zobaczymy za 2 tygodnie jak bedzie.
Aha - wrzucilem juz foty na swoja www - czesc. 55. Widze ze Kriszo tez juz te same foty wrzucil na oficjalna.
Zapraszam do obejrzenia.

ODPOWIEDZ