ważna informacja dla Kobiet i dzieci!
ważna informacja dla Kobiet i dzieci!
Kobiety i dzieci (do szkoły podstawowej) mają darmowy wstęp na mecze tylko i wyłącznie na sektor rodzinny (tj 1) na tzw. darmowy bilet który można pobrać bezpłatnie w kasie przed meczem

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja nie jestem zachwycona tym rozwiązaniem, ale na początek dobre i to. [i]Dzwoniłam dzis do sekretariatu Ruchu, żeby zapytac jak wyglądają ceny biletów na ten sezon[/i], abstrahując od darmowego wstępu na 1. Okazuje się, że jedyne ulgi to dla klubu kibica na sektor 7 (o emerytach nic pani nie mówiła, ale o to akurat nie pytałam, więc może zapomniała) po 6 zł. Dla dzieci i kobiet na pozostałe sektory pełna cena, a więc sektory z krzesełkami (4,5,6 cena 16 zł), sektor 10 - 11 zł. Więc jeśli, któryś z panów będzie chciał zabrać na mecz swoją drugą połowę i dziecko na krzesełka, żeby pooglądać mecz w bardziej komfortowych warunkach zapłaci najmniej 45 (cena 15 zł-podana mi została przez tel.) lub nawet 48 zł (najprawdopodobniej bilet bedzie kosztował 16 zł), wliczając złotówkę dla Stowarzyszenia. A to na pewno nie jest mała kwota dla wielu rodzin, więc pozostaje "rodzinna" jedynka. Nie dam sobie głowy uciąć za te info, bo może sie przed meczem w kasie okazać, że bileterzy bedą mieli inne wytyczne.
[i]Druga sprawa[/i], zastanawiam się jak bedzie rowiązana sprawa
dystrybucji tych biletów, czy będzie jakoś sprawdzane, komu wydaje się darmowe wejściówki i czy czasem nie będzie tak, że na 1 wszyscy będą za darmo, to okaże się niebawem.
Po rozważeniu wszystkich tych informacji, ja w tym sezonie wybieram [b]10[/b], mam nadzieję, że nie będzie zamykana, a to dlatego, że atmosfera tam jest o wiele lepsza niż na 1, fajny doping, a krzesełka - jak dla mnie za drogie. Gdybym miała zabrać dziecko wtedy już pozostałaby mi 1. Kto wie, może w tym sezonie wezmę na mecz chrześniaka, ale to zależy tylko od dopingu i postawy kibiców na najblizszych meczach.
[i]Druga sprawa[/i], zastanawiam się jak bedzie rowiązana sprawa
dystrybucji tych biletów, czy będzie jakoś sprawdzane, komu wydaje się darmowe wejściówki i czy czasem nie będzie tak, że na 1 wszyscy będą za darmo, to okaże się niebawem.
Po rozważeniu wszystkich tych informacji, ja w tym sezonie wybieram [b]10[/b], mam nadzieję, że nie będzie zamykana, a to dlatego, że atmosfera tam jest o wiele lepsza niż na 1, fajny doping, a krzesełka - jak dla mnie za drogie. Gdybym miała zabrać dziecko wtedy już pozostałaby mi 1. Kto wie, może w tym sezonie wezmę na mecz chrześniaka, ale to zależy tylko od dopingu i postawy kibiców na najblizszych meczach.
-
- Kontakt:
Info z głównej:
Nie jest nic wspomniane,że na sektory 4,5,6 bilety będą po 16zł.Ostatnio cały czas były po 10 zł,więc rozumiem,że teraz będa po 11.› Przedsprzedaż biletów na mecz z Cracovią Kraków zostanie uruchomiona w piątek od godziny 11:00. Emeryci będą mogli zakupić bilety ulgowe, zaś dzieci i kobiety mają wstęp wolny na sektor "1".
Cena wszystkich biletów wzrosła jednakże o złotówkę, która pójdzie na cele Klubu Kibica.
Chorzowski Ruch uzgodnił z policją, iż kibice Cracovii Kraków otrzymają zaledwie 250 wejściówek.
-
- Kontakt:
Volek, ja też chodziłam na krzesłka i wiem, że były ostatnio po 10 zł, ale dziś dzwoniłam do sekretariatu Ruchu i taką informację otrzymałam, że bilety na krzesełka są po 15 zł, jak mówię może to być informacja błędna, wiadomo jak wygląda komunikacja w tym klubie. Mam nadzieję, że pani się pomyliła. Ale coś dali, więc coś muszą zabrać, czy to czasem nie o to chodzi?
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nikt nie wspomniał że za wjazd na parking niestrzezony obok hali będą kasowac po 4,-zł. Kto wymyslił ta cena? Gdzie idzie ta kasa?
No i te korki i całe zamieszanie, na którym skorzystałem bo pociągnąłem chodnikiem obok tych co kasowali. Zresztą wielu wkurzonych tak robiło, bo nie chodziło juz o tą kasę ale o to że szło to tak powoli.
Chociaż cena wielu zwalała z nóg.
Kto parkował na pętli przy średnicówce? czy tam też kasują za parking?
No i te korki i całe zamieszanie, na którym skorzystałem bo pociągnąłem chodnikiem obok tych co kasowali. Zresztą wielu wkurzonych tak robiło, bo nie chodziło juz o tą kasę ale o to że szło to tak powoli.
Chociaż cena wielu zwalała z nóg.
Kto parkował na pętli przy średnicówce? czy tam też kasują za parking?