ważna informacja dla Kobiet i dzieci!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

ważna informacja dla Kobiet i dzieci!

#1 Post autor: Gość » 24 mar 2004, o 12:25

Kobiety i dzieci (do szkoły podstawowej) mają darmowy wstęp na mecze tylko i wyłącznie na sektor rodzinny (tj 1) na tzw. darmowy bilet który można pobrać bezpłatnie w kasie przed meczem :!:

Nikiszowiec
Kontakt:

#2 Post autor: Nikiszowiec » 24 mar 2004, o 13:45

Jo tam wola bracikom modym kupić bilety bo nima mi żol te pora zitów dać a zawsze bydzie kas z biletów 8) Pozdro...
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

Niebieska
Kontakt:

#3 Post autor: Niebieska » 24 mar 2004, o 19:03

Ja nie jestem zachwycona tym rozwiązaniem, ale na początek dobre i to. [i]Dzwoniłam dzis do sekretariatu Ruchu, żeby zapytac jak wyglądają ceny biletów na ten sezon[/i], abstrahując od darmowego wstępu na 1. Okazuje się, że jedyne ulgi to dla klubu kibica na sektor 7 (o emerytach nic pani nie mówiła, ale o to akurat nie pytałam, więc może zapomniała) po 6 zł. Dla dzieci i kobiet na pozostałe sektory pełna cena, a więc sektory z krzesełkami (4,5,6 cena 16 zł), sektor 10 - 11 zł. Więc jeśli, któryś z panów będzie chciał zabrać na mecz swoją drugą połowę i dziecko na krzesełka, żeby pooglądać mecz w bardziej komfortowych warunkach zapłaci najmniej 45 (cena 15 zł-podana mi została przez tel.) lub nawet 48 zł (najprawdopodobniej bilet bedzie kosztował 16 zł), wliczając złotówkę dla Stowarzyszenia. A to na pewno nie jest mała kwota dla wielu rodzin, więc pozostaje "rodzinna" jedynka. Nie dam sobie głowy uciąć za te info, bo może sie przed meczem w kasie okazać, że bileterzy bedą mieli inne wytyczne.
[i]Druga sprawa[/i], zastanawiam się jak bedzie rowiązana sprawa
dystrybucji tych biletów, czy będzie jakoś sprawdzane, komu wydaje się darmowe wejściówki i czy czasem nie będzie tak, że na 1 wszyscy będą za darmo, to okaże się niebawem.

Po rozważeniu wszystkich tych informacji, ja w tym sezonie wybieram [b]10[/b], mam nadzieję, że nie będzie zamykana, a to dlatego, że atmosfera tam jest o wiele lepsza niż na 1, fajny doping, a krzesełka - jak dla mnie za drogie. Gdybym miała zabrać dziecko wtedy już pozostałaby mi 1. Kto wie, może w tym sezonie wezmę na mecz chrześniaka, ale to zależy tylko od dopingu i postawy kibiców na najblizszych meczach.

volek
Kontakt:

#4 Post autor: volek » 24 mar 2004, o 19:26

Info z głównej:
› Przedsprzedaż biletów na mecz z Cracovią Kraków zostanie uruchomiona w piątek od godziny 11:00. Emeryci będą mogli zakupić bilety ulgowe, zaś dzieci i kobiety mają wstęp wolny na sektor "1".
Cena wszystkich biletów wzrosła jednakże o złotówkę, która pójdzie na cele Klubu Kibica.
Chorzowski Ruch uzgodnił z policją, iż kibice Cracovii Kraków otrzymają zaledwie 250 wejściówek.
Nie jest nic wspomniane,że na sektory 4,5,6 bilety będą po 16zł.Ostatnio cały czas były po 10 zł,więc rozumiem,że teraz będa po 11.

Niebieska
Kontakt:

#5 Post autor: Niebieska » 24 mar 2004, o 19:34

Volek, ja też chodziłam na krzesłka i wiem, że były ostatnio po 10 zł, ale dziś dzwoniłam do sekretariatu Ruchu i taką informację otrzymałam, że bilety na krzesełka są po 15 zł, jak mówię może to być informacja błędna, wiadomo jak wygląda komunikacja w tym klubie. Mam nadzieję, że pani się pomyliła. Ale coś dali, więc coś muszą zabrać, czy to czasem nie o to chodzi?

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Slawko » 24 mar 2004, o 20:09

Co :?: :?: :?: :?: po 16zl :!: :?: ich chyba k.... pogielo. Mam nadzieje ze to jakies nieporozumienie, bo jesli nie to te sektory beda swiecily pustkami.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

KK
Kontakt:

#7 Post autor: KK » 24 mar 2004, o 20:55

Jutro wyjasnie cene biletow na krzeselka

reden
Kontakt:

#8 Post autor: reden » 24 mar 2004, o 21:00

Myśla że dziysiona bydzie łotwarto....................

Gość

#9 Post autor: Gość » 24 mar 2004, o 21:03

reden bydzie a jak 8)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#10 Post autor: 19r20 » 25 mar 2004, o 13:41

na stadionie po 2 tys ludzi w porywach do 2500 a te głąby podnoszą cenę na krzesełka. ech szkoda moich słów
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Gość

#11 Post autor: Gość » 25 mar 2004, o 15:00

krzeslo sie wezna z doma 8)
moze nawet fotel 8)
hehe
PozdRoo

Gość

#12 Post autor: Gość » 25 mar 2004, o 16:42

a moze zrobiymy sie loza na 10, styknie ino przyniesc pora sof :wink:

Gość

#13 Post autor: Gość » 25 mar 2004, o 21:09

KOBIETY i dzieci wstep wolny

Czyli dosple maja darmowy wstep na nasz stadion:shock:

Dallan Forgaill

#14 Post autor: Dallan Forgaill » 29 mar 2004, o 13:37

Dołączam sie do pomysłu z Sofą na 10 :D Sofa rządzi :D

za taką cene to krzesełka będą puste, wole sobie iść na trybune niż na krzesełka za tą cene......Ale teraz już się nie martwie bo będzie Sofa :wink:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: gerhat » 29 mar 2004, o 15:47

Nikt nie wspomniał że za wjazd na parking niestrzezony obok hali będą kasowac po 4,-zł. Kto wymyslił ta cena? Gdzie idzie ta kasa?
No i te korki i całe zamieszanie, na którym skorzystałem bo pociągnąłem chodnikiem obok tych co kasowali. Zresztą wielu wkurzonych tak robiło, bo nie chodziło juz o tą kasę ale o to że szło to tak powoli.
Chociaż cena wielu zwalała z nóg.
Kto parkował na pętli przy średnicówce? czy tam też kasują za parking?

ODPOWIEDZ