Nasi rzecznicy prasowi
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lutz...piyrszy roz widza jak piyknie piszesz poprawnom polszczyznom,piyknie Ci to wyłazi. Teroz jo spróbuja
Panie Rzeczniku jedno pytanko:
Kiedy będą w sprzedarzy bilety na finał,w jakich będą cenach no i gdzie można je nabyć? Czekam na odp z niecierpliwością. Pozdrowienia z Niebieskich Panewnik

Panie Rzeczniku jedno pytanko:
Kiedy będą w sprzedarzy bilety na finał,w jakich będą cenach no i gdzie można je nabyć? Czekam na odp z niecierpliwością. Pozdrowienia z Niebieskich Panewnik

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na tvn ie relacja z parku chorzowskiego,wypowiadaja sie pilkarze i oczywiscie zadnego pilkarza Ruchu Chorzów.
Niestety nie potrafimy sie w ogole zakrecic.
Niestety nie potrafimy sie w ogole zakrecic.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Mnie ino dziwi ta frekfencja .. bo wydaje mi sie ze piszac ze chodzi nos po 5 tys na mecze to i nie zachecomy innych ludzi do przyjscia na stadion a i np. jest jakis sponsor co cicho siedzi i patrzy na frekfencje kaj tu wsadzic kasa i zyskac i jak widzi ze na Ruch przychodzi po 5 tys to rezygnuje hmm nie wiem juz som moze sie myla...

-
- Kontakt:
- ch-R
Mam mały APEL do Rzecznika Prasowego aby poinformował Pana Hermanowicza albo dowódce ochrony o tym że dzieci do lat 5 mają za darmo wejście na stadion i wchodzą tam gdzie wchodzi ich opiekun . Bo wydaje mi sie że ktoś albo zmienia zasady w trakcie trwania tej rundy albo te ciołki z ochrony są sie doinformowani . Konkretnie chodzi mi o balkony . Dziekuje
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no ja chodzi o kasa... ale jak wydac kase której oficjalnie nie ma? jak by jakis klub zostoł za to dojechany przez skarbówka to sie może spakować zaroz i zaorać stadion... przeca to jest pranie cornych piyniendzyRumcajs pisze:biedniesze kluby tak robia z podawaniem frekwencji bo chodzi o kasa a mianowicie podatki z dochodu za bilety a jak sie niema nic w klubowej kasie to kazdy grosz jest na wage złota ale nikt wam tego oficjalnie nie powie!
-
- Kontakt:
no to jak wytłumaczysz to ze notorycznie jest przekłamywana liczba widzow skoro klub wie ile sprzedal biletow to niepowinno byc z tym problemowMarciNBytków pisze:no ja chodzi o kasa... ale jak wydac kase której oficjalnie nie ma? jak by jakis klub zostoł za to dojechany przez skarbówka to sie może spakować zaroz i zaorać stadion... przeca to jest pranie cornych piyniendzyRumcajs pisze:biedniesze kluby tak robia z podawaniem frekwencji bo chodzi o kasa a mianowicie podatki z dochodu za bilety a jak sie niema nic w klubowej kasie to kazdy grosz jest na wage złota ale nikt wam tego oficjalnie nie powie!
a ukryte dochody to ma sporo firm w polsce i to zadna nowosc-a z lewej kasy płacisz zlecenia ktorych niebyło oficjalnie i kolo sie zamyka-ja tu niemowie ze tak jest na 100% ale jesli sie pomyslina spokojnie to niema innego wyjscia zreszta kto sie obraca w handluto wie jak jest