Nasi rzecznicy prasowi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#361 Post autor: Slawko » 8 maja 2009, o 07:25

Trybuna ma ok 10tys krzesel. Wiec to jest czyste robienie walkow jesli podaje sie ze zajetych byla wczoraj tylko polowa.
Bylo ok 8tys ludzi, nie mniej.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

MarciNBytków
Kontakt:

#362 Post autor: MarciNBytków » 8 maja 2009, o 08:08

to jo proponuja zrobić liczenie 'wieRnych' niech przed kożdym szpilem staną w tych wejsciach na sektory 2 osoby- 1 liczy chopów a drugo kobiety i dzieci i wtedy zweryfikuje sie to co podaje klub z rzeczywistością

_pnwk_
Kontakt:

#363 Post autor: _pnwk_ » 8 maja 2009, o 08:44

Lutz...piyrszy roz widza jak piyknie piszesz poprawnom polszczyznom,piyknie Ci to wyłazi. Teroz jo spróbuja :hyhy:

Panie Rzeczniku jedno pytanko:
Kiedy będą w sprzedarzy bilety na finał,w jakich będą cenach no i gdzie można je nabyć? Czekam na odp z niecierpliwością. Pozdrowienia z Niebieskich Panewnik
:hurra: :hurra: :hurra:
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#364 Post autor: Mirek » 8 maja 2009, o 08:55

MalowanyPtak pisze:Kiedy będą w sprzedarzy bilety na finał,w jakich będą cenach no i gdzie można je nabyć? Czekam na odp z niecierpliwością. Pozdrowienia z Niebieskich Panewnik
no to je polszczyzna :P :P :P
Organizatorem finalu jest pzpn, więc trzeba czekać co oni wymyślą.

_pnwk_
Kontakt:

#365 Post autor: _pnwk_ » 8 maja 2009, o 09:00

Mirek pisze:no to je polszczyzna
Udało mi sie pra :hyhy: :hyhy:

[ Dodano: Pią 08 Maj, 2009 ]
roz musioł zech sie pomylic :niepewny: przepraszam
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#366 Post autor: Lutz » 8 maja 2009, o 09:28

MalowanyPtak pisze:Lutz...piyrszy roz widza jak piyknie piszesz poprawnom polszczyznom,piyknie Ci to wyłazi. Teroz jo spróbuja
To pisoł za mie jedyn znajomy gorol, mom go zawsze po rynkom jak musza co poichniymu naszkryflać.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#367 Post autor: mulan » 8 maja 2009, o 09:31

czemu jak gra korona u siebie to zawsze nie wazne gdzie... czy na telegazecie czy w necie pisze 7213 widzów, albo 9226 widzów... żaden pismak sobie wtedy nie wymyśla frekwencji... :zly:
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

jugador
Kontakt:

#368 Post autor: jugador » 8 maja 2009, o 09:41

Na tvn ie relacja z parku chorzowskiego,wypowiadaja sie pilkarze i oczywiscie zadnego pilkarza Ruchu Chorzów.
Niestety nie potrafimy sie w ogole zakrecic.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#369 Post autor: ObeRschlesien » 8 maja 2009, o 09:48

Mnie ino dziwi ta frekfencja .. bo wydaje mi sie ze piszac ze chodzi nos po 5 tys na mecze to i nie zachecomy innych ludzi do przyjscia na stadion a i np. jest jakis sponsor co cicho siedzi i patrzy na frekfencje kaj tu wsadzic kasa i zyskac i jak widzi ze na Ruch przychodzi po 5 tys to rezygnuje hmm nie wiem juz som moze sie myla...
Obrazek

_pnwk_
Kontakt:

#370 Post autor: _pnwk_ » 8 maja 2009, o 11:17

Tu tyz to napisza. SPORT podowo ze boło nos 7,5tys i na moje oko tak boło wiync łoni nom niy obciyli. Dziynkuja im za to :padam:
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Awatar użytkownika
ch-R

#371 Post autor: ch-R » 8 maja 2009, o 12:21

Mam mały APEL do Rzecznika Prasowego aby poinformował Pana Hermanowicza albo dowódce ochrony o tym że dzieci do lat 5 mają za darmo wejście na stadion i wchodzą tam gdzie wchodzi ich opiekun . Bo wydaje mi sie że ktoś albo zmienia zasady w trakcie trwania tej rundy albo te ciołki z ochrony są sie doinformowani . Konkretnie chodzi mi o balkony . Dziekuje
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Rumcajs
Kontakt:

#372 Post autor: Rumcajs » 8 maja 2009, o 12:32

biedniesze kluby tak robia z podawaniem frekwencji bo chodzi o kasa a mianowicie podatki z dochodu za bilety a jak sie niema nic w klubowej kasie to kazdy grosz jest na wage złota ale nikt wam tego oficjalnie nie powie!

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#373 Post autor: jurek » 8 maja 2009, o 12:47

MarciNBytków
Kontakt:

#374 Post autor: MarciNBytków » 8 maja 2009, o 13:18

Rumcajs pisze:biedniesze kluby tak robia z podawaniem frekwencji bo chodzi o kasa a mianowicie podatki z dochodu za bilety a jak sie niema nic w klubowej kasie to kazdy grosz jest na wage złota ale nikt wam tego oficjalnie nie powie!
no ja chodzi o kasa... ale jak wydac kase której oficjalnie nie ma? jak by jakis klub zostoł za to dojechany przez skarbówka to sie może spakować zaroz i zaorać stadion... przeca to jest pranie cornych piyniendzy

Rumcajs
Kontakt:

#375 Post autor: Rumcajs » 8 maja 2009, o 13:34

MarciNBytków pisze:
Rumcajs pisze:biedniesze kluby tak robia z podawaniem frekwencji bo chodzi o kasa a mianowicie podatki z dochodu za bilety a jak sie niema nic w klubowej kasie to kazdy grosz jest na wage złota ale nikt wam tego oficjalnie nie powie!
no ja chodzi o kasa... ale jak wydac kase której oficjalnie nie ma? jak by jakis klub zostoł za to dojechany przez skarbówka to sie może spakować zaroz i zaorać stadion... przeca to jest pranie cornych piyniendzy
no to jak wytłumaczysz to ze notorycznie jest przekłamywana liczba widzow skoro klub wie ile sprzedal biletow to niepowinno byc z tym problemow
a ukryte dochody to ma sporo firm w polsce i to zadna nowosc-a z lewej kasy płacisz zlecenia ktorych niebyło oficjalnie i kolo sie zamyka-ja tu niemowie ze tak jest na 100% ale jesli sie pomyslina spokojnie to niema innego wyjscia zreszta kto sie obraca w handluto wie jak jest

ODPOWIEDZ