Dobra,brawo brawo brawo ale juz koniec.Teraz mamy kluczowy tydzien.
Zdecyduje czy sie utrzymamy czy raczej nie oraz czy zagramy w finale PP czy nie.
Jestem przekonany, ze jak wygramy z Piastem to juz nie spadniemy.
Pojawiaja sie juz pierwsze problemy,z Piastem gramy na ta chwile bez Balaza i Nykiela.
Oby tak zostalo.
To bedzie najtrudniejszy mecz jak do tej pory bo Piast nie przyjedzie po zwyciestwo.
Sadze,ze bedzie celowal w remis,kontraatakujac kiedy nadazy sie okazja.A noz cos wpadnie.
Ich remis bedzie raczej urzadzal.Wiemy jak gramy na Slonskim.Oby wraz z przyjsciem Fornalika i to sie zmienilo.
Dodam jeszcze,ze to co gra Straka po takiej przerwie to rewelacja.Fornalik i wlasnie on odmienili Ruch.Oby mu pary i zdrowia do konca starczylo.Ja bym chetnie zobaczyl w srodku trojke Straka-Baran-Sadlok.
Sadlok ofensywnie usposobiony.
Moze Zajac wroci na mecz z Piastem ?Mam wrazenie , ze przy Fornaliku tez odzyje.Ten chlop w formie to w naszej sytuacji zawodnik nieoceniony.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2009, o 23:51 przez
jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.