3.05.09 Godz. 17:00 Lech Poznań-Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
piastunka
Kontakt:

#256 Post autor: piastunka » 3 maja 2009, o 22:58

19_kRzysiek_20 pisze:
piastunka pisze:Gratulacje że wywieźliście 1 pkt z Poznania i życze wam utrzymania ! a zabscy musza zlecieć.

A tak to mam pytanie odnośnie niedzielnego meczu czy trzeba sobie wyrobić jakis tam identyfikator żeby wejść na stadion bo z racji tego że mamy zakaż oficjalnego wstępu to chyba troche od nas chce pojechać poprostu na wasze sektory ??
tak identyfikator trzeba wyrobić w cenie 20zł + bilet 15zł to wychodzi 35 zł :]
Aha dzieki ;)) a ile trzeba czekać na wyrobienie tego indentyfikatora i jak sie go wyrabia?

ruchfans
Kontakt:

#257 Post autor: ruchfans » 3 maja 2009, o 23:03

Ten mecz świetnie wróży na te końcowe kolejki. Faktycznie szkoda, że zmiana trenera nastąpiła tak późno - miejmy nadzieje, ze to nie będzie brzemienne w skutkach. Wierzę teraz, ze będzie naprawde dobrze. Pozdrawiam wszystkich którzy ochrzcili Tomka Brzyskiego ksywą "Tomasz III piętro Brzyski" odnosząc się przed meczem z Lechem do wykonywanych przez Niego rzutów wolnych. Teraz mamy czwartek i niedziele - pełna mobilizacja
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

19aRtuR20
Kontakt:

#258 Post autor: 19aRtuR20 » 3 maja 2009, o 23:11

piastunka pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:
piastunka pisze:Gratulacje że wywieźliście 1 pkt z Poznania i życze wam utrzymania ! a zabscy musza zlecieć.

A tak to mam pytanie odnośnie niedzielnego meczu czy trzeba sobie wyrobić jakis tam identyfikator żeby wejść na stadion bo z racji tego że mamy zakaż oficjalnego wstępu to chyba troche od nas chce pojechać poprostu na wasze sektory ??
Aha dzieki ;)) a ile trzeba czekać na wyrobienie tego indentyfikatora i jak sie go wyrabia?
podchodzisz do kasy i dajesz dowód i gadasz ze jednorazowy ID ;)dostajesz na miejscu... ;)

czy mi sie zdaje czy Cie kRzysiek pojechoł z cenami ...... jednorazowe ID = 10zł... co do ceny biletow to nie sprawdzam bo nie moge chodzic na mecze...jak tylko jest okazja to dla mnie to bezcenny dar ;)

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#259 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 3 maja 2009, o 23:18

19aRtuR20 pisze:
piastunka pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:

podchodzisz do kasy i dajesz dowód i gadasz ze jednorazowy ID ;)dostajesz na miejscu... ;)

czy mi sie zdaje czy Cie kRzysiek pojechoł z cenami ...... jednorazowe ID = 10zł... co do ceny biletow to nie sprawdzam bo nie moge chodzic na mecze...jak tylko jest okazja to dla mnie to bezcenny dar ;)
no co ty ja i bym miał kibica Piasta wprowadzać w błąd :hyhy:
cola - 2 euro , wuszt 3 no i oczywiscie jakieś pare euro trzeba wciepnąć do skarbonki na oprawe :rotfl:
do boju Niebiescy! i chu... :D

FoRumowiczR
Kontakt:

#260 Post autor: FoRumowiczR » 3 maja 2009, o 23:18

Piastunka jednorazowy identyfikator 10 zł a bilet do 16 lat chyba 10 zl jo tyle daja jeszcze a wyzej wiek to chyba 15 zl

Pivko
Kontakt:

#261 Post autor: Pivko » 3 maja 2009, o 23:20

Moze i jo jest nienormalny ale szkoda ze ino 1 pkt :p jasne ze remis cieszy i niespodzianka w ciul ale w drugiej polowie nawet juz przy 1-1 to my mieli przewaga :) normalnie pierwszy raz od w ciul dawna dalo sie na granie Niebieskich patrzec :)
"One day I'll be stronger and you better watch out"

jary117
Kontakt:

#262 Post autor: jary117 » 3 maja 2009, o 23:26

no i zaj.....cie! Zagrali lepi jak z legiom. Janoszka mie doprowadzil prawie do zawalu. Niy wiym jak wom ale mie smierdzialy te 2 ostatnie tory do arki w meczu ze slaskiem!?

Harpo
Kontakt:

#263 Post autor: Harpo » 3 maja 2009, o 23:34

jary117 pisze: Niy wiym jak wom ale mie smierdzialy te 2 ostatnie tory do arki w meczu ze slaskiem!?
A 3 pkt. Odry na wyjeździe?? :oczami:
Tak to już będzie do końca - każda niespodzianka będzie "dziwnym" wynikiem :luka:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

19aRtuR20
Kontakt:

#264 Post autor: 19aRtuR20 » 3 maja 2009, o 23:35

najlepsze jest to ze nie potrzebujemy ani Szeryfa ani Kicaja zeby z lechem wygrac... wystarczy determinacja....

Ambicje macie, do konca sezonu wygrywacie :rotfl:

a tak na powaznie nie robic sie nadzei na calego... po ostatnim z meczem z lechem to byly i takie glosy:
Na co wobec tego stać Ruch w tym sezonie?
- Myślę, że ta wygrana była dla nas przełomowa. Wywalczone w niedzielę trzy punkty pozwoliły nam realnie myśleć o pozycji w górnej połówce tabeli. Aby tak się stało musimy jednak zacząć wygrywać także na obcych boiskach.

ale mi chodzi szczegolnie o wypowiedz kaj pedziol Nowacki pierwszo piatka

jarock
Kontakt:

#265 Post autor: jarock » 3 maja 2009, o 23:43

[quote="Red Setter"]Cieszy brama z wolnego i to z takiej odległosci (ostatni roz tako pamietom jak Gitara-Wawrzyczek ciulnel Legi w Chorzowie tyko ze sedzia nie uznol bo pedziol ze to bol wolny posredni) na szczynscie dzisiej bol bezposredni.

:D pamietam to bylo piekne - wszyscy juz wiedzieli, że nie ma tora, a Gitara jeszcze przez minute latał po boisku oszalały z radości...

Brawa dla trenera :padam: potwierdza sie to, że Pietrzak prawie sie nadawał na ekstraklase, ale to "prawie" robiło wielka różnice - Fornalik pokazał, że on jest trenerem ze znakiem ® i z "R" w sercu.

Choć czeka nas trudny tydzień licze, że zespół się mocno się podbudował psychicznie (to druga rzecz która robi różnice wbnaszej lidze) i bedzie dobrze!

jugador
Kontakt:

#266 Post autor: jugador » 3 maja 2009, o 23:46

Dobra,brawo brawo brawo ale juz koniec.Teraz mamy kluczowy tydzien.
Zdecyduje czy sie utrzymamy czy raczej nie oraz czy zagramy w finale PP czy nie.
Jestem przekonany, ze jak wygramy z Piastem to juz nie spadniemy.

Pojawiaja sie juz pierwsze problemy,z Piastem gramy na ta chwile bez Balaza i Nykiela.
Oby tak zostalo.
To bedzie najtrudniejszy mecz jak do tej pory bo Piast nie przyjedzie po zwyciestwo.
Sadze,ze bedzie celowal w remis,kontraatakujac kiedy nadazy sie okazja.A noz cos wpadnie.
Ich remis bedzie raczej urzadzal.Wiemy jak gramy na Slonskim.Oby wraz z przyjsciem Fornalika i to sie zmienilo.
Dodam jeszcze,ze to co gra Straka po takiej przerwie to rewelacja.Fornalik i wlasnie on odmienili Ruch.Oby mu pary i zdrowia do konca starczylo.Ja bym chetnie zobaczyl w srodku trojke Straka-Baran-Sadlok.
Sadlok ofensywnie usposobiony.
Moze Zajac wroci na mecz z Piastem ?Mam wrazenie , ze przy Fornaliku tez odzyje.Ten chlop w formie to w naszej sytuacji zawodnik nieoceniony.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2009, o 23:51 przez jugador, łącznie zmieniany 1 raz.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#268 Post autor: niebieskifanatyk » 4 maja 2009, o 00:39

ruchfans pisze:Ten mecz świetnie wróży na te końcowe kolejki. Faktycznie szkoda, że zmiana trenera nastąpiła tak późno - miejmy nadzieje, ze to nie będzie brzemienne w skutkach. Wierzę teraz, ze będzie naprawde dobrze. Pozdrawiam wszystkich którzy ochrzcili Tomka Brzyskiego ksywą "Tomasz III piętro Brzyski" odnosząc się przed meczem z Lechem do wykonywanych przez Niego rzutów wolnych. Teraz mamy czwartek i niedziele - pełna mobilizacja

Oficjalnie przepraszam Tomka "Okienko" Brzyskiego :hyhy:

Awatar użytkownika
seba7802
Kontakt:

#269 Post autor: seba7802 » 4 maja 2009, o 02:35

kserakes
Kontakt:

#270 Post autor: kserakes » 4 maja 2009, o 05:48

I tak po meczu czuje nie dosyt jak by drewno Janoszka strzelił gola to może nasi by zaczeli lepiej grać i by wygrali:)

Ale chce oglądać Ruch z 2 połowy:)

ODPOWIEDZ