Ruch Chorzów - Odra Wodzisław 21.03.2009 godz: 17:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Lukas89
Kontakt:

#151 Post autor: Lukas89 » 21 mar 2009, o 23:33

Marcin Zając (napastnik Ruchu):
- Chciałem pomóc drużynie oraz być może strzelić bramkę, ale dostałem na to troszeczkę za mało czasu. Odra cofnęła się głęboko, a po stracie jednego zawodnika grała gęsto z tyłu. Trudno było dojść do jakiejś sytuacji, a w moim przypadku to było raczej niemożliwe, bo grałem zaledwie 5 czy 7 minut. (neo)
Nie martw się Kicaj,tak to jest jak trener nie ma wyczucia czasu,i orientacji w sytuacji..Nastepnym razem dostaniesz jeszcze mniej czasu,bo dla trenera Pietrzaka remis będzie całkiem ok..

a bramka to jest frajerstwo do kwadratu,jeśli nawet nie do sześcianu.. Nie dość,że Pilarz źle tą piłke podał pod nogi Odrze to jeszcze obrońcy sie kładą na trawe przed nim :rotfl:
Obrazek

buli19R20
Kontakt:

#152 Post autor: buli19R20 » 22 mar 2009, o 00:01

patrząc teraz na mecz to:
-jak ktoś pisoł ADAMSKI najlepszy chop na boisku miol pora blendów ale ino siedzacy na ławei ich nie mo!!!
- kaj jest GRODZICKI?????? najlepszy obronca Naszej drużyny narazie to sadlok moze grac ale nie jest narazie podstawowym obroncą i niech to Pietrzak zrozumie
-Pilarz to wyj...boł klopsa ze strach ale to jego hmmm pierwszy naprawde rtak powazny bląd od koiedy pamietom
- Srodek pola heh wlasnie moim zdaniem go nie było pora akcji a reszta to ADAMS groł z naszeko pola karnego pod tor Odry
-Napastnicy naprawde dobry mecz Jeziera szkoda ze nie było neca
-Teroz pora na PIETRZAKA od początku sezonu go bronia, mówiłch ze to nie ino jego wina niekiere porazki ale dzisioj miarka sie przebrała jego zmiany to normalnie parodia Fabus????? co on tam robił Balaż rozumia ok ale zamiast jakiegoś obronce wkoncu to my grali o jednego chopa więcej Zając na ostatnie pora minut tozto szczyt tepoty albo od początku 2 polowy za Sobiech i jademy z Odrą albo wogóle.

Wlasnie mom pytanie czy aby napewno te ostatnie 15 min my grali w przewadze?????
I wogóle ten komentator co 5 min epioł ze sa puste trybuny niech sie walnie w gowa idiota :P

f@n
Kontakt:

#153 Post autor: f@n » 22 mar 2009, o 00:04

Pietrzak musi odejść.
z całym szacunkiem ale pan P. jest za słaby na to by prowadzić I zespół.
dlaczego mimo wielu błędów jakie popełnił w sezonie gra Pilarz? i nikt inny?
dlaczego Brzytwa gra na lewej pomocy gdzie wyraźnie mu nie idzie a na ławie siedzi Balaż który nie gra albo wchodzi na koniec meczu a Brzytwa idzie na środek pomocy :szok:
gdzie był dziś Grodek?
przecież Adamski był wywalony ze składu przed sezonem a teraz podstawowa 11? kto widział ten wie.
Jezier tak naprwde gra tylko pare minut w każdym meczu bo na tyle ma sił a Ecik siedzi (zagrał 30 sekund w Bytomiu)
gdzie jest Zając !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jest 100 powodów by Pietrzak odszedł jak najszybciej bo może być za późno!
w Ruchu potrzebny jest trener a nie kalesony!!!
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

Pivko
Kontakt:

#154 Post autor: Pivko » 22 mar 2009, o 01:17

Widza ze u nos same spece od taktyki na forum...to moze chopy wezcie zrobcie sie kursy trenerskie i powalczcie o posada zamiast siedziec przed kompem i dupic fleki...tez uwazom ze Grodzicki powinien grac a nie Adams ale ktos tu sugerowol zmiana Zajaca za Sobiecha...no comment pokaz mi jeden klub ktory zagralby 2 niskimi napastnikami grajac przeciwko druzynie ktora juz chce tylko sie bronic. Ogarnijcie sie trocha bo co Pietrzak moze zrobic z grupa przecietnych zawodnikow? No i tak jak tez juz ktos pisal ten mecz wygladal na oddany po przyjacielsku...nawet bukmacherzy wycofali go z zakladow
"One day I'll be stronger and you better watch out"

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: Mirek » 22 mar 2009, o 06:58

Pivko pisze:No i tak jak tez juz ktos pisal ten mecz wygladal na oddany po przyjacielsku...nawet bukmacherzy wycofali go z zakladow
No to som my faktycznie super przyjaciele: innym domy a sami sie w bagno wpakujymy. Jakos mi sie to w gowie niy mieści. Wg mie to my som po prostu słabi a roz za kiedy udo sie cos ugrać :kwasny:
Ostatnio zmieniony 22 mar 2009, o 08:58 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

Dorcia
Kontakt:

#156 Post autor: Dorcia » 22 mar 2009, o 08:17

Lukas89 pisze:
Marcin Zając (napastnik Ruchu):
- Chciałem pomóc drużynie oraz być może strzelić bramkę, ale dostałem na to troszeczkę za mało czasu. Odra cofnęła się głęboko, a po stracie jednego zawodnika grała gęsto z tyłu. Trudno było dojść do jakiejś sytuacji, a w moim przypadku to było raczej niemożliwe, bo grałem zaledwie 5 czy 7 minut. (neo)
Nie martw się Kicaj,tak to jest jak trener nie ma wyczucia czasu,i orientacji w sytuacji..Nastepnym razem dostaniesz jeszcze mniej czasu,bo dla trenera Pietrzaka remis będzie całkiem ok..

a bramka to jest frajerstwo do kwadratu,jeśli nawet nie do sześcianu.. Nie dość,że Pilarz źle tą piłke podał pod nogi Odrze to jeszcze obrońcy sie kładą na trawe przed nim :rotfl:

Wg mnie to jest dalszy ciąg wdrażania systemu oszczędnościowego. Zając jest za drogi i po sezonie sie z nim pożegnamy. Trzeba tylko pokazać że pozbywamy sie rezerwowego i to nie bedzie żadne osłabienie. Wg mnie to polityka narzucona z góry a nie Pietrzaka.
A co do samego Pietrzaka to też zostanie do końca sezonu z powodu braku kasy. A w czerwcu czy lipcu też wielkiego nazwiska nie weźmiemy. Tak jak pisze Lutz - jak sie w tym sezonie utrzymiemy to w następnym będziemy mieli jeszcze trudniej sie utrzymać.
Jedyne lekarstwo - musi stać sie cud i znaleźć duży sponsor.

Awatar użytkownika
ARKADY
Kontakt:

#157 Post autor: ARKADY » 22 mar 2009, o 09:26

" Na dobre i na złe ... " nie zapominac ;> :/

aRo
Kontakt:

#158 Post autor: aRo » 22 mar 2009, o 09:45

Pietrzak :kijemgo:

tramp3k
Kontakt:

#159 Post autor: tramp3k » 22 mar 2009, o 10:08

Dorcia pisze: Wg mnie to jest dalszy ciąg wdrażania systemu oszczędnościowego. Zając jest za drogi i po sezonie sie z nim pożegnamy. Trzeba tylko pokazać że pozbywamy sie rezerwowego i to nie bedzie żadne osłabienie. Wg mnie to polityka narzucona z góry a nie Pietrzaka.
no raczej wątpie. jakoś z Scherfchenem prawde powiedzieli że ich nie stać więc po co robić takie cyrki? -.-

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: Ozor » 22 mar 2009, o 10:11

Ktos go zatrudnił na stanowisku 1 trenera i widac miał ku temu powody :zly: .Po awansie w tym roku ekip z 1 ligi nasze szanse na utrzymanie w przyszłym sezonie w ekstraklasie przy utrzymaniu tego stylu rządzenia są bliskie zeru.
Nie jedno już widziałem ale to co sie dzieje w tym klubie teraz to jak na te czasy dramat.

jugador
Kontakt:

#161 Post autor: jugador » 22 mar 2009, o 10:14

Albo przychodzi Jacek Zielinski teraz w czasie tej 2 tygodniowej przerwy albo mamy pr***ebane : )
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

MNCH
Kontakt:

#162 Post autor: MNCH » 22 mar 2009, o 10:18

powiem tylko tyle wiadomo ,ze kasy mało ale kolega PILARZ mie juz powoli mo ,zazabami jeszcze zrozumia ta brama ale teroz to normalnie wielko lipa, wiecej koncentracji bramkarza :wstyd: a nie udzelac wywiadow ,ze odra sie zawsze fuksem utzrymuje no ico patrz chopie swojej bramy a nie filozfuj naRa

Awatar użytkownika
bluemario
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#163 Post autor: bluemario » 22 mar 2009, o 10:36

tak mnie wczoraj wku..... pilkarze ze mi jeszcze nie przeszlo czy oni maja jakies ambicjie pilkarskie wygrali jeden mecz ligowy i juz sa zadowoleni na cztery kolejki jeden mecz wygrany a gralismy miernotami ligi Oduscili ten mecz a te tlumaczenia wywiadach po meczu ze sie staraja kogo oni oszukuja samych siebie kazdy widzial jak zagrali ile serca wlozyli w mecz zaangazowania woli walki.

pako
Kontakt:

#164 Post autor: pako » 22 mar 2009, o 10:41

Jo myśla , że się dogadali. Wieczorek był na wylocie to była jego ostatnio szansa a Odra jest na szarym końcu i musiała wygrać. A Ruch jest taka drużyna że lubi zawsze przerywać komuś jakieś passy. Nie wiem czymu Zając siedzioł na ławie. Moim zdaniem skład powinien być taki: Pilarz-Nykiel, Grodzicki, Sadlok, Brzyski, Grzyb, Pulo, Baran, Balaz, Fabusz i Zająć. Myśla jak by my ten szpil wygrali to raczej mieli by my utrzymanie. Kaj my momy wygrywać jak nie u siebie z osłabiona Odrą. Tera jadymy na Cracovia a potem Polonia Warszawa u siebie i w tych meczach bydzie ciężko o punkty. Jeśli chodzi o zwrot kasy za mecz z Odra to Ruch powinien zrobić wszystko aby zrekompensować ta strata. Ale nie tym , że zafundują tym kibicom obrzydliwą kawę i cukierka(to co klub podaje na trybunie to dramat tego pić się nie do. Raz się napiłem i całość wylałem same ścieki) tylko kasa lub jakiś klubowy gadżet o równowartości poniesionej straty. A dlaczego mają dostać zwrot. To klub RUCH Chorzów jest organizatorem meczu i to on jest odpowiedzialny za wszystko co się dzieje w trakcie meczu. Skorpiony pilnują porządku a jak nie dają rady to niech idą pilnować targowisk. I tak pewnie te 50tys co dostali my za race to Skorpiony zapłacą a zamknięcie stadionu jest na ręka dla klubu bo nie musza wydawać dużo kasy na organizacje meczu.
Dlaczego 90 % jak nie więcej kibiców mo cierpieć za bezmuzgowców. Wszyscy widzieli ile kibiców brało udział w zamieszkach. Po drugie ciekawe kaj są ci co rządzą kibicami bo myśla że są takie osoby – przywódcy. Chyba że u nos jest burdel i każdy robi co chce.
Zarząd dba tylko o wizerunek, dużo godo o marketingu Pani Prezes pipcy o transparentności, jakieś porąbane współprace z teatrem rozrywki, WOŚP a kasy jak ni ma tak ni ma. Oddali my najlepsze miejsce na koszulce za darmo. Popieram współprace z Owsiakiem ale myślałem że te serduszko bydzie na rękawku lub małe na piersi a nie takie dupne na cało koszulka. Nie dba się o tradycje i kibiców i tak wygląda rządzenie naszego zarządu.
pako

Pivko
Kontakt:

#165 Post autor: Pivko » 22 mar 2009, o 10:47

Mirek pisze:
Pivko pisze:No i tak jak tez juz ktos pisal ten mecz wygladal na oddany po przyjacielsku...nawet bukmacherzy wycofali go z zakladow
No to som my faktycznie super przyjaciele: innym domy a sami sie w bagno wpakujymy. Jakos mi sie to w gowie niy mieści. Wg mie to my som po prostu słabi a roz za kiedy udo sie cos ugrać :kwasny:

A zobocz sie ilu momy bylych pilkarzy Odry w skladzie a i w Odrze gra dwoch bylych naszych...
"One day I'll be stronger and you better watch out"

ODPOWIEDZ