Ruch Chorzów - Górnik Zabrze - 28 luty 2009

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
RudaSlaska7
Kontakt:

#151 Post autor: RudaSlaska7 » 28 lut 2009, o 19:39

FABUSZOWI JUZ DZIEKUJEMY :rotfl: :rotfl: :rotfl:

niebieski166
Kontakt:

#152 Post autor: niebieski166 » 28 lut 2009, o 19:50

a jo jest załomany... powiem szczerze że na boisku grały dwa w miare podobne zespoły tyle że właśnie podejście nawet naszych: "Górnik musi a my możemy" było widać od pierwszej minuty. W zeszłym roku nasi żarli trawa, a dzisiej nieporadność i jedna wielko kopanina nie wspomna już o nonszalancji w obronie... aha nie wiem czy oglądali my ten som mecz, ale w kerym miejscu Jezerski szarpoł???... jak na mie to chyba lepij stawiać na Sobiecha- niestety są my bez ataku!!!
Jeszcze słowo a propos tego co działo sie w przerwie... wybaczcie byłech z bajtlem... i pytanie: Tato czemu oni sie biją?? Zdaje sie że następne 40 tyś bydzie na stadione jak nom cudem przyznają EURO. I chyba znamienne, że "normalni" kibice śpiewają w takim momencie "co wy robicie Niebiescy co wy robicie??"...Aha i nasz gościu co prowadzi doping jeszcze podbijo bębenek, tak choby nie było dość już tego...
Jedyny plus na tym szpilu to doping w pierwszyj połowie i oprawa, bo o poziomie na boisku chyba nie warto rozmawiać... no i w sumie najlepij zwolnić trenera nie?? jo tak nie sądza, bo co powiecie o zawodnikach którzy za grubą kase latają po tym boisku???
Naszym klubem HKS...

staRvin
Kontakt:

#153 Post autor: staRvin » 28 lut 2009, o 20:02

to byly najgorsze urodzine kere zech miol ;/ Chopcy ani nie walczyli ani nic nie grali ;o jak idzie obok takiego maczu przejsc obojetnie? wiedzieli ze to do nos najwazniejszy mecz a ch...grali ! mecz byl typowo na remis i stracili my brama ze stalego fragmentu gry. Ch...mie obchodzi czy wygraja z legia czy z kims innym ! tyn mieli wygrac lub zremisowac.

Pozdro dla tych debili co wylecieli za plot :O chopcy wy wymagocie od zarzadu a wy sami robicie problemy. Chcemy sponsora i aby mecze na euro byly grane na slaskim a robicie takie cos? wos ku...wszystkich popier....!!! jak chcecie sie ci...to idzcie w odpowiednie miejsca a nie na stadionie.Polowa co tam lotalo to bajtle.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#154 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 28 lut 2009, o 20:12

Mówiłem , ze za dużo transferów zrobiliśmy!! i to źle wpłynęło na naszą gre!!

Jeszcze Brzyskiego i Grzyba sprzedajcie!

:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Ida pić ... :(

mint
Kontakt:

#155 Post autor: mint » 28 lut 2009, o 20:19

staRvin pisze: Pozdro dla tych debili co wylecieli za plot :O chopcy wy wymagocie od zarzadu a wy sami robicie problemy. Chcemy sponsora i aby mecze na euro byly grane na slaskim a robicie takie cos?
Ich tam sponsorzy i inne ciulstwa nie obchodza.

A co do szpilu to jakies tam sytuacje sobie stwarzali ale i tak grali do dupy.

ewald
Kontakt:

#156 Post autor: ewald » 28 lut 2009, o 20:25

Cóż tu pisać, po raz kolejny odniosłem wrażenie, że piłkarzom brakło chęci i woli walki. Przecież w takich meczach oni powinni gryźć trawę. Po stokroć wolałbym, żeby przegrali i 0:3, ale gdybym mógł powiedzieć, że walczyli. Że po dobrej grze. Spodziewałem się powtórki z Derbów '08. Niestety przeliczyłem się. I piłkarsko, i kibicowsko. Było fajnie, efekt z pelerynami piorunujący, ale... No właśnie. Wydarzeń z przerwy komentować nie ma sensu.

I z czego tak się cieszył Boguś, który z szarmanckim uśmiechem wkroczył na konferencję prasową? Na jego miejscu mnie byłoby wstyd za taki wynik i taką grę.

ruchfans
Kontakt:

#157 Post autor: ruchfans » 28 lut 2009, o 20:33

Ja mialem wrażenie, że Oni som bez szybkości, bez takiej werwy jak rok temu. Nie ma znów środka pola, wybijanie w stylu "bij a leć". Zagrywają piętkami chociaż nie umiom. Noi mój ulubieniec Ariel... wstyd mi, że taki piłkarz mimo całej tej kaszany jaką odstawia nadal jest piłkarzem naszego klubu. Pisałem to już po każdym meczu (poza meczem z Lechem który mu wyszedł) że ten gość nie umie dobrze kopnąć do piłki i wiem, że w ME jest ktoś napewno lepszy od niego... szkoda już słów. w następnym meczu Ariel znów będzie grał od początku
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

binaR
Kontakt:

#158 Post autor: binaR » 28 lut 2009, o 20:37

pierwsza polowa jeszcze dobrze , wyrownano za to w drugiej fajne byly ino wolne....jak chcecie sie poczytac co sadza o haji itp. to w tym drugim temacie, bo tu pilkarski....
edit. kibicowski zamkniety a ja swoje musze wypocic

a teroz cos ode mnie: ZARZĄD dzisiaj nic nie spieprzyl, do pilkarzy nie mam tez zadnych wiekszych wontów, jedynie co to mam wonty do naszego zachowania (domniemanych kibicow RUCHU) wiec przed zaczeciem pierdolenia na zarzad, pilkarzy zastanów sie jakie bylo twoje zachowanie i co wniosles do tego widowiska? 3 sniezki i okrzyk "je*** zaboli" ?
Ktos pisol ze nie bylo 40tys - bylo ino jakby kozdy sie siodl to by zajete bylo a nie ze niekere na szybach, na plotkach, schodkach, ciźba w chooj.
Ktos pisol "trudno bylo minelo" ino ze jak jeszcze kilka razy bedziemy tak swietowac mecze to ten klub - 14krotny mistrz Polski - RUCH Chorzów tez bedziemy wspominac "byl i minal" :rotfl:
inaczej:
Na PLUS:
-pelerynki :padam: - gdyby nie pelerynki byli bysmy szara 30tysieczna masą...
-oprawa - :padam: piro i flaga chociaz z tylu ale wygladala fajnie, to samo u żaboli- masa piro
-wejscie - :padam: sprawne, szybkie, bez przepychanek
Na minus (tu sie zacznie)
- haja - luudzie po co? na co? jo byl prawie na koronie i zech nie widziol kto tam loto ale kazdy godo ze to jakies szczyle....i to tchorzliwe szczyle bo atak na policja a potem odwrot na sektor i tak w kolko....
-doping - z przerwami, krotko kozdo piosenka. Dla porownania żabole caly czos cos spiewali
-osoby nie spiewajace - no ku*** szlag by czlowieka trefil, rozumia jak dziadki nie spiewaja ale synki po kilkanoscie lot, mode chopcy i nic roz na jakis czos ryknie Ruch HKS i tyla
-kilku Widzewiakow na procentach nie znajacych wogole naszych piesni, na moim sektorze jak jeden zleciol ze schoda to by pociagnal 2 baby ze soba, kolysol sie w 4 swiata strony
-bajtle na szybach co ciagle "kurwowali"
- Ci co okradli swój KLUB rzucajac racami w gliny, te race byly za ciezko zebrane pieniadze!!
-rozpierdolenie wusztów....dzieki chlopaki za reputacja!! :rotfl:
a na koniec najlepsze "Aleao...." nie spiewo jeden z drugim za to "je*** zaboli" nagle caly stadion potrafi....a i na koniec co niektorym sie przypomnialo ze warto pospiewac, tylko szkoda ze juz po gwizdku i pilkarze wychodza :padam:
Ostatnio zmieniony 28 lut 2009, o 21:26 przez binaR, łącznie zmieniany 3 razy.
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

paint
Kontakt:

#159 Post autor: paint » 28 lut 2009, o 20:39

dokładnie pierwsza połowa wyrównana gra za to w drugiej coś pękło ! niestety

HBSiwy
Kontakt:

#160 Post autor: HBSiwy » 28 lut 2009, o 20:42

Troche sie ogarnolem i teraz cos napisze.
Jest mi ku***sko wstyd za tych ......... w przerwie meczu ktorzy pokazali sie z najlepszej strony.
Nawet boje sie myslec jakie to moze miec konsekwencje dla naszego klubu.
To wy spierdoliliscie mi dzisiejszy dzien a moze nawet i caly tydzien.
Porazka z gornikiem mnie tak nie boli jak to co widzialem w przerwie.
Dlugo trwalo wyciaganie Ruchu z bagna i moze nie jest wszystko cacy ale teraz napewno latwiej nam nie bedzie.

Co do pilkarzy, hm... gdzie byla ta walka o ktorej to slyszalem?
Walenie bala na przod . Zero pomyslu na gre, zero gry bokami. Jedno wielkie.......

I do tego te usmieszki trenera.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

chorzowski_rsl
Kontakt:

#161 Post autor: chorzowski_rsl » 28 lut 2009, o 20:43

wszystkie mecze moglismy przegrac ale ku*** nie ten :/
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
ch-R

#162 Post autor: ch-R » 28 lut 2009, o 20:56

RudaSlaska7 pisze:FABUSZOWI JUZ DZIEKUJEMY :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Chopie Fabusz jeszcze cos groł a widzioles moze Jeziera w tym szpilu bo jo nie.
W sumie to temat piłkarski ale przy tym co zdupczylo te derby mi osobiscie to nie grajki ale nasi kochani kibice . Jo nie mom nerwów na naszych grajków bo byli my słabi od poczatku to sie z reszta czuło.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

marcyk
Kontakt:

#163 Post autor: marcyk » 28 lut 2009, o 21:20

Organizacyjnie i sportowo ZERO, doping ZERO, a to co wydarzyło się w przerwie MNIEJ NIŻ ZERO. Frekwencja- niych żodyn mi niy godo,ze boł komplet. Wg. mie MAX 37 tyś. (z krupniokami)
Daleko nom do Europy.

PS. Jo jest Niybieski niy krupniok.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2009, o 21:30 przez marcyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pawikk19R20
Kontakt:

#164 Post autor: pawikk19R20 » 28 lut 2009, o 21:22

Bzzyk pisze:
PIETRZAK wy***rdalaj! Trenuj chłopców bo z mężczyznami sobie rady nie dajesz
a Ty myślisz ze to cos pomoże z takim składem bo jo szczerze w to watpia
niech sprowadza jeszcze poru modych (nie wiem po ch*j oni sa jak nie graja)to bydymy mieli swietno ekipa :znudzony:

staRvin
Kontakt:

#165 Post autor: staRvin » 28 lut 2009, o 21:23

mom nadzieja ze Pietrzak nie bydzie dlugo trenerem u nos bo on nie mo koncepcji na gra. Moze z modymi wiy jak postepowac ale w doroslej pilce to on nigdy nic nie osiagnie. Szkoda ze nie ma juz Radolskiego bo to chyba nasze najwieksze oslabienie bylo.Chodz Scherfena szkoda. Kaj loni mieli jaja dzisiej? bo na boisku napewno nie! jo by wloz i wdup...ta trowa aby szczewom pokozac kaj ich miejsce.Pozdro i nie zycza nikomu takich urodzin jakich jo miol! pilkarze zje...mi i c....a nie kibice! wyp...na ustawki tam wasze miejsce a nie sie bijecie na stadionie kaj jest pelno piknikow i ludzi odstraszocie od Ruchu.

ODPOWIEDZ