Co z tymi sparingami ??
- Schlesien
- Kontakt:
Przegralismy bo Belchatow sie sprezyl na mecz z druzyna gwiazd
Tak powaznie to tylko sparingi a do tego w nienajlepszych warunkach. W takich meczach wazniejsze jest dopracowanie taktyki i zgranie nowych zawodnikow niz wynik. Jak chopcy naucza sie ze soba grac to bedzie dobrze.
Druga sprawa ze jesienia tez bylo wszystko na dobrej drodze dopoki nie pojawily sie problemy finansowe i znowu nie bylo motywacji...

Druga sprawa ze jesienia tez bylo wszystko na dobrej drodze dopoki nie pojawily sie problemy finansowe i znowu nie bylo motywacji...
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
czlowieku pomysl zanim cos napiszesz..bylo tu juz sporo tematow , postow o tytulach , tradycji , honorze itp.Chuliganeria pisze:sparing sparingiem ale 14 -sto krotny Mistrz Polski powinen poradzic sobie z Belchatowem :oops:
w obecnej sytuacji afiszowanie sie z mistrzostwami z ktorych ostatnie zdobylismy 15 lat temu jest niewskazane
-
- Kontakt:
Trener Jerzy Wyrobek o meczu z GKS Belchatow:
"Bramki stracilismy po prostych bledach Sebastiana Nowaka , ktory dwukrotnie wypuscil pilke z rak ..... "
:? Nowak tez nie najlepiej prezentowal sie podczas pierwszego sparingu z Rozwojem.Zwazywszy na to ze na rezerwie mamy niesprawdzonego Franke to mam nadzieje ze to tylko chwilowy kryzys Seby .
No i Seba obronil karnego w mecz z Belchatowem 8)
"Bramki stracilismy po prostych bledach Sebastiana Nowaka , ktory dwukrotnie wypuscil pilke z rak ..... "
:? Nowak tez nie najlepiej prezentowal sie podczas pierwszego sparingu z Rozwojem.Zwazywszy na to ze na rezerwie mamy niesprawdzonego Franke to mam nadzieje ze to tylko chwilowy kryzys Seby .
No i Seba obronil karnego w mecz z Belchatowem 8)
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pamiętam taki sparing kilka lat temu: Ruch-ŁKS 5:0. Łks cały mecz grał jeden wariant-gra lewym skrzydłem. I zdobyli później mistrza. Wiec tym sie nie martwie. Tym bardziej że w środku "dzielili i rządzili" Loch z Foszmańczykiem. Mam przeczucie że będzie na wiosne dobrze. Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- L_M
- Kontakt:
Mecze sparingowe sa w zasadzie tylko dla trenerow, ciwczy sie w nich rozne warianty, schematy gry, probuje roznych rozwiazan, by w trakcie sezonu zastosowac te najlepsze, wiec nie rozumiem jak ktos (Cobra) moze stwierdzic ze wie jak bedzie. Wg mnie nie mozna wyciagac wnioskow ze spotkan rozegranych na sniegu w jakims blocie, w odstepie kilku godzin. Nie twierdze ze jestem jakis wielki optymista co do Ruchu, ale ne sugeruje sie tymi wynikami. Nazwiska ludzi ktorzy znalezli sie w skladzie sa dla mnie jakims swiatelkiem w tunelu (chociaz Mosor, mimo ze na boisku jest wzmocnieniem, wg mnie nie zasluguje na gre w Ruchu ale to inny walkowany juz temat)i uwazam ze nie bedzie zle. Jesli tylko na boisku bedzie wystepowala DRUZYNA a nie pojedyncze gwiazdorki narzekajace ze nie ma za co bucikow dla dziecka kupic bedzie dobrze
. moze kiedys w koncu nadejdzie ten moment ze sie zacznie wokol klubu cos dziac. mam nadzieje ze ewentualne dobre wyniki nie pociagna za soba odejscia tych zdolnych graczy ktorych w Ruchu jest ostatnio wielu, ale to tez nie zwiazane ze sparingami.
pozdRo

pozdRo