Co z tymi sparingami ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Chuliganeria

#91 Post autor: Chuliganeria » 28 lut 2004, o 17:13

ku*** pieknei pr***ebane w rundzie jessiennej wygralismy z nimi 2-0 a traz :( ch***wa gra i wogple ku*** ! nasi pilkarze jak widac cofaja sie w rozwoju zamiast isc do przodu

Viro

#92 Post autor: Viro » 28 lut 2004, o 18:19

wyniki w sparingach sa nieistotne pamietam sezon gdzie w sparingach ciulali kazdemu a przyszla liga i byla lipa jakich malo
wiec patrze na to z przymrozeniem oka

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#93 Post autor: Schlesien » 28 lut 2004, o 18:31

Przegralismy bo Belchatow sie sprezyl na mecz z druzyna gwiazd :wink: Tak powaznie to tylko sparingi a do tego w nienajlepszych warunkach. W takich meczach wazniejsze jest dopracowanie taktyki i zgranie nowych zawodnikow niz wynik. Jak chopcy naucza sie ze soba grac to bedzie dobrze.

Druga sprawa ze jesienia tez bylo wszystko na dobrej drodze dopoki nie pojawily sie problemy finansowe i znowu nie bylo motywacji...

Chuliganeria

#94 Post autor: Chuliganeria » 28 lut 2004, o 20:20

sparing sparingiem ale 14 -sto krotny Mistrz Polski powinen poradzic sobie z Belchatowem :oops:

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: Slawko » 29 lut 2004, o 09:35

Spokojnie to tylko sparing i to jeszcze nie wiadomo w jakich warunkach. Sparingi nie sa po to zeby je wygrywac za wszelka cene, tylko zeby zgrac zespol.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Acid
Kontakt:

#96 Post autor: Acid » 29 lut 2004, o 12:55

A to Bełchatów miał jakieś lepsze warunki do gry ?? :shock:
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: Slawko » 29 lut 2004, o 14:22

Nie wiem czy wiesz ale czasami sie zdarza, ze warunki maja wplyw na wynik... :shock:
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#98 Post autor: Scypion » 29 lut 2004, o 14:28

Chuliganeria pisze:sparing sparingiem ale 14 -sto krotny Mistrz Polski powinen poradzic sobie z Belchatowem :oops:
czlowieku pomysl zanim cos napiszesz..bylo tu juz sporo tematow , postow o tytulach , tradycji , honorze itp.
w obecnej sytuacji afiszowanie sie z mistrzostwami z ktorych ostatnie zdobylismy 15 lat temu jest niewskazane

SODA

#99 Post autor: SODA » 29 lut 2004, o 17:07

nic pozostaje czekac na liga moze Jurek z tego cos skleci.

:flaga:

AndRe
Kontakt:

#100 Post autor: AndRe » 1 mar 2004, o 18:24

Trener Jerzy Wyrobek o meczu z GKS Belchatow:

"Bramki stracilismy po prostych bledach Sebastiana Nowaka , ktory dwukrotnie wypuscil pilke z rak ..... "

:? Nowak tez nie najlepiej prezentowal sie podczas pierwszego sparingu z Rozwojem.Zwazywszy na to ze na rezerwie mamy niesprawdzonego Franke to mam nadzieje ze to tylko chwilowy kryzys Seby .

No i Seba obronil karnego w mecz z Belchatowem 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Szymi

#101 Post autor: Szymi » 1 mar 2004, o 19:52

Nie ma co sie martwic sparingami.One sa po to by zespol sie zgral i opanowal rozne warainty gry. Przeciez polowa tego zespolu to jakas mlodziez czy nowi gracze. Poczekajmy na sezon.
Ja wierze w p.Wyrobka!

COBRA

#102 Post autor: COBRA » 2 mar 2004, o 10:55

W srode gramy z tychami.Moze ktos wie gdzie?Warto by bylo pojechac moze byc fajnie:)))

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: spyru » 2 mar 2004, o 12:39

Pamiętam taki sparing kilka lat temu: Ruch-ŁKS 5:0. Łks cały mecz grał jeden wariant-gra lewym skrzydłem. I zdobyli później mistrza. Wiec tym sie nie martwie. Tym bardziej że w środku "dzielili i rządzili" Loch z Foszmańczykiem. Mam przeczucie że będzie na wiosne dobrze. Pozdro
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

COBRA

#104 Post autor: COBRA » 3 mar 2004, o 15:32

Przegralismy z polonia bytom 3-1.Niemam pytan niewiem co myslec.O 15-ej gramy z tychami ,jak to tez przegramy to juz wiem jak bedzie na wiosne :cry:

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#105 Post autor: L_M » 3 mar 2004, o 16:36

Mecze sparingowe sa w zasadzie tylko dla trenerow, ciwczy sie w nich rozne warianty, schematy gry, probuje roznych rozwiazan, by w trakcie sezonu zastosowac te najlepsze, wiec nie rozumiem jak ktos (Cobra) moze stwierdzic ze wie jak bedzie. Wg mnie nie mozna wyciagac wnioskow ze spotkan rozegranych na sniegu w jakims blocie, w odstepie kilku godzin. Nie twierdze ze jestem jakis wielki optymista co do Ruchu, ale ne sugeruje sie tymi wynikami. Nazwiska ludzi ktorzy znalezli sie w skladzie sa dla mnie jakims swiatelkiem w tunelu (chociaz Mosor, mimo ze na boisku jest wzmocnieniem, wg mnie nie zasluguje na gre w Ruchu ale to inny walkowany juz temat)i uwazam ze nie bedzie zle. Jesli tylko na boisku bedzie wystepowala DRUZYNA a nie pojedyncze gwiazdorki narzekajace ze nie ma za co bucikow dla dziecka kupic bedzie dobrze ;). moze kiedys w koncu nadejdzie ten moment ze sie zacznie wokol klubu cos dziac. mam nadzieje ze ewentualne dobre wyniki nie pociagna za soba odejscia tych zdolnych graczy ktorych w Ruchu jest ostatnio wielu, ale to tez nie zwiazane ze sparingami.

pozdRo

ODPOWIEDZ