Prognozy dotyczące Ruchu Ch. w obecnym sezonie.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Doboszek

#16 Post autor: Doboszek » 3 lut 2004, o 18:31

nienawidze tego typu tematow :!:Co tu prognozowac bedzie jak bedzie trza jezdzic na szpile i starac sie pokazywac jako Kibice z najlepszej strony.Po skonczeniu sezonu mozna powiedziec,podsumowac ten sezon ale nie w trakcie :!: jest slabo al wsyztsko jets mozliwe zarowno ze spadniemy,jak i ze wejdziemy do I-wszej nio i ze zostaniemy w tej II nie ma co gdybac :!:

EveRlast

#17 Post autor: EveRlast » 3 lut 2004, o 19:02

Doboszek pisze:nienawidze tego typu tematow :!:Co tu prognozowac bedzie jak bedzie trza jezdzic na szpile i starac sie pokazywac jako Kibice z najlepszej strony.Po skonczeniu sezonu mozna powiedziec,podsumowac ten sezon ale nie w trakcie :!: jest slabo al wsyztsko jets mozliwe zarowno ze spadniemy,jak i ze wejdziemy do I-wszej nio i ze zostaniemy w tej II nie ma co gdybac :!:
To nie jest temat tabu więc nie wiem czego w nim nie lubisz.Pozatym wejść po tym sezonie do pierwszej ligi jest rzeczą NIEMOŻLIWĄ niestety,a jeśli chodzi o sam temat to zapytałem na półmetku kiedy można już coś powiedzieć na podstawie zakończonej rundy i wysunąc z tego delikatne wnioski.PozdRo.

Doboszek

#18 Post autor: Doboszek » 3 lut 2004, o 22:00

ale przeciez ja na ciebie nie najezdzam tylko pisze co sadze na ten temat...poprostu z mojego punktu widzenia trzeba sie wziasc i skonczyc gadac..ale p nic do ciebie nie mam bo zaczoles taki temat...wszyscy tutaj jestesmy NIEBIESCY i chyba kazdy ma prawo do wlasnego zdania...nie musisz mi tlumaczyc tego co napisalem...ja mysle troche inaczej ale przeciez nic sie nie dzieje jesli myslisz inaczej :!:

EveRlast

I wszystko jasne...

#19 Post autor: EveRlast » 4 lut 2004, o 12:41

Doboszek,masz rację ale niestety kibice niewiele mogą zdziałać w sytuacji gdy Ruch ma kłopoty w II lidze.To powinno leżeć w interesie zarządu aby starać się i myśleć jak poprawić sytuację "Niebieskich"w lidze aby się nie znaleźli w barażach!Niestety,dopóki "Rogal" będzie prezesem nie zapowiada się na jakieś radykalne posunięcia aby drużyna grała lepiej... :? PozdRo.

Jozer

Co ma być to będzie

#20 Post autor: Jozer » 28 lut 2004, o 01:31

Mam przypuszczenia że Ruch znajdzie się na pozycjach od 8 - 10. A do I ligi wróci jak poprawi się jego sytuacja finansowa, i zmieni się nieco system zarządzania klubem. :!!!!:

Stary kibic

#21 Post autor: Stary kibic » 28 lut 2004, o 09:16

< Kibice nie moaga wiele zdzialac> A wlasnie ze nie. Kibice wiele moga dzialac. Przeciez kibice sa pewnym fundamentem klubu. Kibic moze w jakis sposobem wymuszac pewne kryterja na zarzad. Zarzad musi sie liczyc z kibicami. Kibic to nic innego jak konsument dzialalnosci zarzadu, trenera i zawodnikow.

krecik

#22 Post autor: krecik » 28 lut 2004, o 09:37

WYDAJE MI SIE ŻE RUCH ZNAJDZIE SIE NA POZYCIACH OD 7-10

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: Slawko » 28 lut 2004, o 10:41

W tym sezonie srodek tabeli, w nastepnym przychodzi sponsor, kupujemy za***istych zawodnikow, powstaje nowy stadion, awansujemy do ekstraklasy i z marszu zdobywamy majstra. Potem mecze na Slaskim w Lidze Mistrzow... 8)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

marcyk
Kontakt:

#24 Post autor: marcyk » 1 mar 2004, o 11:00

W tym sezonie pozostala nam walka o byt i utrzymanie i mysle, ze sie to uda, a pierwsza liga? moooze kiedys to sie uda.

ruch100

#25 Post autor: ruch100 » 1 mar 2004, o 15:03

Wydaje mi sei ze jesli nic sie nie poprawilo w ruchu to baraze i spadniemy :cry: a jesli cos i rogale wy***rdolimy to moze cos nas uratuje :D pozdro....

Ganol
Kontakt:

#26 Post autor: Ganol » 2 mar 2004, o 11:59

Mam nadzieje ze uda się obronić przed barażami a co do tego kiedy powrocimy w szeregi ekstraklasy to raczej nie prędko
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

SODA

#27 Post autor: SODA » 2 mar 2004, o 14:30

przy dobrym ukladzie od 6 w dol. 8) :oops: :wink:

:flaga:

kijo

#28 Post autor: kijo » 2 mar 2004, o 15:09

bedzie dobrze 8) 8) 8) 8) :shock: :shock: :wink: :wink:

Damiano
Kontakt:

#29 Post autor: Damiano » 2 mar 2004, o 16:57

Panowie my jak stare cioty się zachowujemy już gorzej nie będzie może być tylko lepiej Ruch musi być znowu wielki nie możemy się my poddawać. Jedna rada wypierd.... wiadomo kogo i będzie dużo lepiej

Viro

#30 Post autor: Viro » 2 mar 2004, o 23:14

ku*** sami pesymisci z was :lol: pojademy w tym sezonie ze wszystkimi ja tam wierza w awans
:wink: :twisted:

ODPOWIEDZ