Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Doboszek
nienawidze tego typu tematow :!:Co tu prognozowac bedzie jak bedzie trza jezdzic na szpile i starac sie pokazywac jako Kibice z najlepszej strony.Po skonczeniu sezonu mozna powiedziec,podsumowac ten sezon ale nie w trakcie

jest slabo al wsyztsko jets mozliwe zarowno ze spadniemy,jak i ze wejdziemy do I-wszej nio i ze zostaniemy w tej II nie ma co gdybac

-
EveRlast
Doboszek pisze:nienawidze tego typu tematow :!:Co tu prognozowac bedzie jak bedzie trza jezdzic na szpile i starac sie pokazywac jako Kibice z najlepszej strony.Po skonczeniu sezonu mozna powiedziec,podsumowac ten sezon ale nie w trakcie

jest slabo al wsyztsko jets mozliwe zarowno ze spadniemy,jak i ze wejdziemy do I-wszej nio i ze zostaniemy w tej II nie ma co gdybac

To nie jest temat tabu więc nie wiem czego w nim nie lubisz.Pozatym wejść po tym sezonie do pierwszej ligi jest rzeczą NIEMOŻLIWĄ niestety,a jeśli chodzi o sam temat to zapytałem na półmetku kiedy można już coś powiedzieć na podstawie zakończonej rundy i wysunąc z tego delikatne wnioski.PozdRo.
-
Doboszek
ale przeciez ja na ciebie nie najezdzam tylko pisze co sadze na ten temat...poprostu z mojego punktu widzenia trzeba sie wziasc i skonczyc gadac..ale p nic do ciebie nie mam bo zaczoles taki temat...wszyscy tutaj jestesmy NIEBIESCY i chyba kazdy ma prawo do wlasnego zdania...nie musisz mi tlumaczyc tego co napisalem...ja mysle troche inaczej ale przeciez nic sie nie dzieje jesli myslisz inaczej

-
EveRlast
Doboszek,masz rację ale niestety kibice niewiele mogą zdziałać w sytuacji gdy Ruch ma kłopoty w II lidze.To powinno leżeć w interesie zarządu aby starać się i myśleć jak poprawić sytuację "Niebieskich"w lidze aby się nie znaleźli w barażach!Niestety,dopóki "Rogal" będzie prezesem nie zapowiada się na jakieś radykalne posunięcia aby drużyna grała lepiej... :? PozdRo.
-
Jozer
Mam przypuszczenia że Ruch znajdzie się na pozycjach od 8 - 10. A do I ligi wróci jak poprawi się jego sytuacja finansowa, i zmieni się nieco system zarządzania klubem. :!!!!:
-
Stary kibic
autor: Stary kibic » 28 lut 2004, o 09:16
< Kibice nie moaga wiele zdzialac> A wlasnie ze nie. Kibice wiele moga dzialac. Przeciez kibice sa pewnym fundamentem klubu. Kibic moze w jakis sposobem wymuszac pewne kryterja na zarzad. Zarzad musi sie liczyc z kibicami. Kibic to nic innego jak konsument dzialalnosci zarzadu, trenera i zawodnikow.
-
krecik
WYDAJE MI SIE ŻE RUCH ZNAJDZIE SIE NA POZYCIACH OD 7-10
-
Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
W tym sezonie srodek tabeli, w nastepnym przychodzi sponsor, kupujemy za***istych zawodnikow, powstaje nowy stadion, awansujemy do ekstraklasy i z marszu zdobywamy majstra. Potem mecze na Slaskim w Lidze Mistrzow... 8)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
marcyk
-
Kontakt:
W tym sezonie pozostala nam walka o byt i utrzymanie i mysle, ze sie to uda, a pierwsza liga? moooze kiedys to sie uda.
-
ruch100
Wydaje mi sei ze jesli nic sie nie poprawilo w ruchu to baraze i spadniemy

a jesli cos i rogale wy***rdolimy to moze cos nas uratuje

pozdro....
-
Ganol
-
Kontakt:
Mam nadzieje ze uda się obronić przed barażami a co do tego kiedy powrocimy w szeregi ekstraklasy to raczej nie prędko
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE
-
SODA
przy dobrym ukladzie od 6 w dol. 8) :oops:
:flaga:
-
kijo
bedzie dobrze 8) 8) 8) 8) :shock: :shock:

-
Damiano
-
Kontakt:
Panowie my jak stare cioty się zachowujemy już gorzej nie będzie może być tylko lepiej Ruch musi być znowu wielki nie możemy się my poddawać. Jedna rada wypierd.... wiadomo kogo i będzie dużo lepiej
-
Viro
ku*** sami pesymisci z was :lol: pojademy w tym sezonie ze wszystkimi ja tam wierza w awans

:twisted: