Ale HONOR jest niezmiennyKonrad pisze: bo teraz są inne realia i inna rzeczywistość...
Rewolucja kadrowa w Ruchu
-
- Kontakt:
Konrad,co z tego,że czasy się zmieniły.Za to Mosór chyba się nie zmienił,nie słyszałem,żeby przeprosił za swoje słowa sprzed lat.Teraz podpisał kontrakt na pół roku,a w czerwcu wypnie do nas dupe i będzie opowiadał jak to mu w Ruchu źle.
Zgadzam się z WojtkiemO,nie chcę,żeby Mosór reprezentował Niebieskie barwy,ale cóż,stało sie...
Jestem ciekawy czy zwalniając sie z zakladu pracy powiedziałbym coś obraźliwego,a po paru latach chciałbym tam wrócić,jaka by była reakcja pracodawcow.podejrzewam,że wy***rdolili by mnie na zbity pysk.
Dlatego Mosórowi mówię NIE.
Zgadzam się z WojtkiemO,nie chcę,żeby Mosór reprezentował Niebieskie barwy,ale cóż,stało sie...
Jestem ciekawy czy zwalniając sie z zakladu pracy powiedziałbym coś obraźliwego,a po paru latach chciałbym tam wrócić,jaka by była reakcja pracodawcow.podejrzewam,że wy***rdolili by mnie na zbity pysk.
Dlatego Mosórowi mówię NIE.
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie mówię, że Mosór to zbawienie dla Ruchu ale na pewno wzmocnienie.
A gdyby tak prześledzić wypowiedzi wszystkich grajków to powinniśmy się ich wszystkich pozbyć, bo kazdy z nich coś tam złego o klubie powiedział - ostatnio Cecot. A to przecież plama na honorze zatrudniać kogoś kto zle mówi o Ruchu.
A gdyby tak prześledzić wypowiedzi wszystkich grajków to powinniśmy się ich wszystkich pozbyć, bo kazdy z nich coś tam złego o klubie powiedział - ostatnio Cecot. A to przecież plama na honorze zatrudniać kogoś kto zle mówi o Ruchu.
moje zdanie jest takie
nie lubie Mosora bo pamietam co powiedzial- jest to zawodnik twardy o trudnym charakerze i patrzac ze strony sportowej mysle ze takiego nam trzeba
co do wypowiedzi Konrada to ja osobiscie sie z Toba nie zgadzam:)
wole spasc do 5 ligi z Honorem niz robic z siebie sprzedawczyka itd.
nie jestesmy Legia panowie
nie lubie Mosora bo pamietam co powiedzial- jest to zawodnik twardy o trudnym charakerze i patrzac ze strony sportowej mysle ze takiego nam trzeba
co do wypowiedzi Konrada to ja osobiscie sie z Toba nie zgadzam:)
wole spasc do 5 ligi z Honorem niz robic z siebie sprzedawczyka itd.
nie jestesmy Legia panowie
-
- Kontakt:
Konrad, a ja jeszcze dodam jedną wypowiedź MARIO, PO POWROCIE DO RUCHU W Canal plus, w wywiadzie przed jednym z meczy powiedział, że chyba za długo już grał w jednym klubie i ta zmiana była mu potrzebna, nie mówił, że uwierała go koszulka ale sens wypowiedzi podobny, a teraz jest może jedyną osoba w tym klubie, która chce zrobic coś dobrego i wszyscy go szanują, wywiad mam nagrany, oglądałam w zeszłym tygodniu, więc o pomyłce nie może byc mowy. Więc jeszcze raz przemyślcie to wszystko, zdania zmieniać nie musicie, tego nie wymagam, jedynie chwilę pomyslcie i dajcie mu czas. Może okaże się, że to Wy mieliście rację a ja się myliłam, nie wiem, mam nadzieję, że nie.
- m-p
- Kontakt:
Panowie , czy sie komu podoba czy nie mosor przez poł roku bedzie
piłkarzem Niebieskich, i za te pol roku bedzie sie go rozliczac.
Zobaczymy czy bedzie gryzł trawe czy symulował gre.
Jezeli w ciagu trwania umowy o prace wywiąrze sie rzetelnie
ze swoich piłkarskich umiejetnosci to to mam głeboko w d...
czy u nas pozostanie czy nie.
piłkarzem Niebieskich, i za te pol roku bedzie sie go rozliczac.
Zobaczymy czy bedzie gryzł trawe czy symulował gre.
Jezeli w ciagu trwania umowy o prace wywiąrze sie rzetelnie
ze swoich piłkarskich umiejetnosci to to mam głeboko w d...
czy u nas pozostanie czy nie.
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Oststanio wiele sie tu mowi o honorze , odmienia sie to slowo przez wszystkie przypadki , pada ono w koneksjach absolutnie momentami smiesznych .A tymczasem mamy dwie drogi ( tzn. my kibice to akurat mamy najmniej wyboru ) albo z honorem przestaniemy istniec i bedziemy mogli naszym dzieciom i wnukom , bredzic w starczym zaslepieniu niech zyje cesarz...
albo zastosowac taktyke przetrwania . Co znaczy za wszelka cene? Zmiana nazwy klubu , barw czy lokalizacji nie wchodza w gre , ale powrot jednego kopacza ktory pogra u nas 3 miesiace ?
co to jest w 80 letniej histori Ruchu? JESZCZE RAZ ZAZNACZAM MOSOR NIE STANOWI DLA MNIE ZBAWIENIA RUCHU <> MAM NADZIEJE ZE NASI OBRONCY NAUCZA SIE PRZY NIM MOCNIEJSZEJ GRY .
Ja jednak wolalbym na wlasne oczy nie ogladac końca Ruchu tak jak widzialem koniec choćby AKS czy Szombierek , jako kibic nie moge nic zrobic tylko lazic na mecze dopingowac tych co w Ruchu zagraja ...to jest wg. mnie honorowe podejscie ...chyba jedyne jakie sobie moge wyobrazic

co to jest w 80 letniej histori Ruchu? JESZCZE RAZ ZAZNACZAM MOSOR NIE STANOWI DLA MNIE ZBAWIENIA RUCHU <> MAM NADZIEJE ZE NASI OBRONCY NAUCZA SIE PRZY NIM MOCNIEJSZEJ GRY .
Ja jednak wolalbym na wlasne oczy nie ogladac końca Ruchu tak jak widzialem koniec choćby AKS czy Szombierek , jako kibic nie moge nic zrobic tylko lazic na mecze dopingowac tych co w Ruchu zagraja ...to jest wg. mnie honorowe podejscie ...chyba jedyne jakie sobie moge wyobrazic
-
- Kontakt:
[quote="Scypion"]
Ja jednak wolalbym na wlasne oczy nie ogladac końca Ruchu tak jak widzialem koniec choćby AKS czy Szombierek , jako kibic nie moge nic zrobic tylko lazic na mecze dopingowac tych co w Ruchu zagraja ...to jest wg. mnie honorowe podejscie ...chyba jedyne jakie sobie moge wyobrazic[/quote]
Mocne słowa i bardzo prawdziwe, ale myślę, że jako kibic możesz trochę więcej, jeśli chcesz o tym pogadać zapraszam na pryw.
Ja jednak wolalbym na wlasne oczy nie ogladac końca Ruchu tak jak widzialem koniec choćby AKS czy Szombierek , jako kibic nie moge nic zrobic tylko lazic na mecze dopingowac tych co w Ruchu zagraja ...to jest wg. mnie honorowe podejscie ...chyba jedyne jakie sobie moge wyobrazic[/quote]
Mocne słowa i bardzo prawdziwe, ale myślę, że jako kibic możesz trochę więcej, jeśli chcesz o tym pogadać zapraszam na pryw.
- 19r20
- Kontakt:
ja też pamiętam wypowiedź śrutwy kiedy to chciał zagrać dobry mecz przeciwko nam i zagrał zresztą. byłem bardzo wkurwiony
pamiętam również mosóra jak odchodził i też byłem wkurwiony
Śrutwa po powrocie zrobił bardzo dużo dobrego i oby mosór robił choć połowę z tego (choć w to nie wierzę) on nie ma honoru ale oby grał z ambicją niczego więcej od niego nie oczekuję
amen
pamiętam również mosóra jak odchodził i też byłem wkurwiony
Śrutwa po powrocie zrobił bardzo dużo dobrego i oby mosór robił choć połowę z tego (choć w to nie wierzę) on nie ma honoru ale oby grał z ambicją niczego więcej od niego nie oczekuję
amen
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt: