Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#361 Post autor: Gość » 22 lut 2004, o 12:42

Konrad pisze: bo teraz są inne realia i inna rzeczywistość...
Ale HONOR jest niezmienny

volek
Kontakt:

#362 Post autor: volek » 22 lut 2004, o 12:57

Konrad,co z tego,że czasy się zmieniły.Za to Mosór chyba się nie zmienił,nie słyszałem,żeby przeprosił za swoje słowa sprzed lat.Teraz podpisał kontrakt na pół roku,a w czerwcu wypnie do nas dupe i będzie opowiadał jak to mu w Ruchu źle.
Zgadzam się z WojtkiemO,nie chcę,żeby Mosór reprezentował Niebieskie barwy,ale cóż,stało sie...
Jestem ciekawy czy zwalniając sie z zakladu pracy powiedziałbym coś obraźliwego,a po paru latach chciałbym tam wrócić,jaka by była reakcja pracodawcow.podejrzewam,że wy***rdolili by mnie na zbity pysk.
Dlatego Mosórowi mówię NIE.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#363 Post autor: Patton » 22 lut 2004, o 13:20

Pol roku panowie - bedziecie pozniej pisac, ze my jestesmy mlodzi, ze zycie nam w dupe nie dalo itd? Bo jak mosor od***rdoli wala, to ja na waszym miejscu ze wstydu bym sie tutaj nie wpisal - tylko, ze dla was nie ma pojecia Honor i tyle.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

SODA

#364 Post autor: SODA » 22 lut 2004, o 15:08

dobra dolech sie w ciagnonc w bezsynsowno dyskusja kaj 100 polokow
hm slazokow to 100 innych zdan jeszcze niy zagrol minuty a sie tu wszyscy powadzymy a niy oto chodzi a tak na marginesie to zycza wom
zeby HONOR jeszcze pojezdziol wom po nosie jo tyn temat koncza.

:flaga:

Marik
Kontakt:

#365 Post autor: Marik » 22 lut 2004, o 19:37

Nie mówię, że Mosór to zbawienie dla Ruchu ale na pewno wzmocnienie.
A gdyby tak prześledzić wypowiedzi wszystkich grajków to powinniśmy się ich wszystkich pozbyć, bo kazdy z nich coś tam złego o klubie powiedział - ostatnio Cecot. A to przecież plama na honorze zatrudniać kogoś kto zle mówi o Ruchu.

Viro

#366 Post autor: Viro » 22 lut 2004, o 20:54

moje zdanie jest takie
nie lubie Mosora bo pamietam co powiedzial- jest to zawodnik twardy o trudnym charakerze i patrzac ze strony sportowej mysle ze takiego nam trzeba
co do wypowiedzi Konrada to ja osobiscie sie z Toba nie zgadzam:)
wole spasc do 5 ligi z Honorem niz robic z siebie sprzedawczyka itd.
nie jestesmy Legia panowie

Niebieska
Kontakt:

#367 Post autor: Niebieska » 23 lut 2004, o 08:16

Konrad, a ja jeszcze dodam jedną wypowiedź MARIO, PO POWROCIE DO RUCHU W Canal plus, w wywiadzie przed jednym z meczy powiedział, że chyba za długo już grał w jednym klubie i ta zmiana była mu potrzebna, nie mówił, że uwierała go koszulka ale sens wypowiedzi podobny, a teraz jest może jedyną osoba w tym klubie, która chce zrobic coś dobrego i wszyscy go szanują, wywiad mam nagrany, oglądałam w zeszłym tygodniu, więc o pomyłce nie może byc mowy. Więc jeszcze raz przemyślcie to wszystko, zdania zmieniać nie musicie, tego nie wymagam, jedynie chwilę pomyslcie i dajcie mu czas. Może okaże się, że to Wy mieliście rację a ja się myliłam, nie wiem, mam nadzieję, że nie.

MiG29

#368 Post autor: MiG29 » 23 lut 2004, o 10:17

Też pamietam tą wypowiedź Śrutwy. Ale chyba nie można jej porównać do wypowiedzi mosóra. Do tego, jak on pluł na koszulkę Ruchu. Jak obrażał w prasie klub i kibiców.

Zresztą sam mosór nie ma honoru, ze wraca do nas.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#369 Post autor: m-p » 23 lut 2004, o 15:23

Panowie , czy sie komu podoba czy nie mosor przez poł roku bedzie
piłkarzem Niebieskich, i za te pol roku bedzie sie go rozliczac.
Zobaczymy czy bedzie gryzł trawe czy symulował gre.
Jezeli w ciagu trwania umowy o prace wywiąrze sie rzetelnie
ze swoich piłkarskich umiejetnosci to to mam głeboko w d...
czy u nas pozostanie czy nie.

Niebieska
Kontakt:

#370 Post autor: Niebieska » 24 lut 2004, o 05:27

[size=18]Czy ktoś wie, co z tym Błażejewskim?[/size]

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#371 Post autor: Scypion » 24 lut 2004, o 07:10

Oststanio wiele sie tu mowi o honorze , odmienia sie to slowo przez wszystkie przypadki , pada ono w koneksjach absolutnie momentami smiesznych .A tymczasem mamy dwie drogi ( tzn. my kibice to akurat mamy najmniej wyboru ) albo z honorem przestaniemy istniec i bedziemy mogli naszym dzieciom i wnukom , bredzic w starczym zaslepieniu niech zyje cesarz...:) albo zastosowac taktyke przetrwania . Co znaczy za wszelka cene? Zmiana nazwy klubu , barw czy lokalizacji nie wchodza w gre , ale powrot jednego kopacza ktory pogra u nas 3 miesiace ?
co to jest w 80 letniej histori Ruchu? JESZCZE RAZ ZAZNACZAM MOSOR NIE STANOWI DLA MNIE ZBAWIENIA RUCHU <> MAM NADZIEJE ZE NASI OBRONCY NAUCZA SIE PRZY NIM MOCNIEJSZEJ GRY .
Ja jednak wolalbym na wlasne oczy nie ogladac końca Ruchu tak jak widzialem koniec choćby AKS czy Szombierek , jako kibic nie moge nic zrobic tylko lazic na mecze dopingowac tych co w Ruchu zagraja ...to jest wg. mnie honorowe podejscie ...chyba jedyne jakie sobie moge wyobrazic

Niebieska
Kontakt:

#372 Post autor: Niebieska » 24 lut 2004, o 07:42

[quote="Scypion"]
Ja jednak wolalbym na wlasne oczy nie ogladac końca Ruchu tak jak widzialem koniec choćby AKS czy Szombierek , jako kibic nie moge nic zrobic tylko lazic na mecze dopingowac tych co w Ruchu zagraja ...to jest wg. mnie honorowe podejscie ...chyba jedyne jakie sobie moge wyobrazic[/quote]

Mocne słowa i bardzo prawdziwe, ale myślę, że jako kibic możesz trochę więcej, jeśli chcesz o tym pogadać zapraszam na pryw.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#373 Post autor: 19r20 » 24 lut 2004, o 13:12

ja też pamiętam wypowiedź śrutwy kiedy to chciał zagrać dobry mecz przeciwko nam i zagrał zresztą. byłem bardzo wkurwiony
pamiętam również mosóra jak odchodził i też byłem wkurwiony

Śrutwa po powrocie zrobił bardzo dużo dobrego i oby mosór robił choć połowę z tego (choć w to nie wierzę) on nie ma honoru ale oby grał z ambicją niczego więcej od niego nie oczekuję

amen
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Niebieska
Kontakt:

#374 Post autor: Niebieska » 27 lut 2004, o 08:17

A ja trochę o Łukaszu Jeleniu. Szkoda mi trochę, że nie przyjdzie teraz do Ruchu, bo jeśli jest tak dobry jak wielu z Was mówiło, to próba pozyskania go w lecie, może być jak musztarda po obiedzie :(

kurczak1920

#375 Post autor: kurczak1920 » 27 lut 2004, o 09:47

czy ktoś się orinentuje na jaki czas podpisano kontrakty z nowymi graczami ??

ODPOWIEDZ