Grzesik: wiekszosc kariery w gieksie, nie slyszalem ,zeby na ruch powiedzial cos zlego kiedy gral ,choc gral krotko tylko jeden sezonTen zły bo z gieksy, ten zły bo czarny, ten zły bo z legii a tamten coś tam powiedział.
Moze mi napisz, w przypadku tego pana co na co mam patrzyc?? na wspaniala forme- chyba jej nie ma, na ostatnie dokonania- dlaczegos zostal z widzewa wywalony.moim zdaniem duzo osób patrzy na Mosóra z klapkami na oczach, to co kiedys powiedział stawia się na piedestale i przesłania wszystkie inne argumenty.
Mosórowi pomóc tak?? w czym On nam pomógł???? Teraz przychodzi uratować Ruch od 3 ligii bo kocha nasz klub- nie róbmy sobie jaj. To ,ze sytuacja jest trudna bo kazdy o tym wie, wcale nie obliguje nas do zmiany zachowania i tego co sie mysli- a co za tym do ukrywania czy nie wiem chowania do kieszeni honoru. Ja swojego zdania nie zmienie, z powodu wiadomo jakiego + wywalenia z widzewa- gdzie specjalnie za nim nie placza+ tego ,ze wspanialy prezes rogala nie zalatwil zgrupowania i nawet nie wiadomo w ktorym miejscu jest teraz mosór, choć hmmm dlaczego nie ma być tak jak pisze Wojtek???ale jest wzmocnieniem i mam nadzieje że przy jego pomocy sie utrzymamy. Ja też za nim nie przepadam, ale nadrzędnym celem jest utrzymanie w lidze. Dlatego radziłbym schować honor do kieszeni bo w tej rundzie, jak w żadnej do tej pory, wszyscy musimy jechać na tym samym wózku. Kopel twierdzi że jak spadniemy to może dojść do rozwiązania klubu (wiadomość z 1 ręki). Więc trzeba grajkom pomóc, nawet Mosórowi.
Użytkownicy przeglądający to forum: adikf1920, iglo, JSensei, nołnejm i 77 gości