Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#271 Post autor: spyru » 12 lut 2004, o 19:13

Wojtek0 wytłumacz mi jedno. Jak to sie dzieje że trener i część kibiców uważa że w ostatnim sparingu Mosór był wyróżniającym sie zawodnikiem? Skoro jest bez formy i jest lepszy od reszty to chyba jest jednak wzmocnieniem! Poza tym jak słusznie napisał SODA jest jeszcze sporo czasu do meczu z Piastem. A nie jest przypadkiem tak że przeszkadza Ci, tak bardzo, to co kiedyś powiedział że teraz używasz argumentów w stylu: JEST BEZ FORMY :?: :?:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Gość

#272 Post autor: Gość » 12 lut 2004, o 21:21

nie będę z wami dyskutował, przypomnę tylko jedno nazwisko Kulawik

MiG29

#273 Post autor: MiG29 » 12 lut 2004, o 21:39

powtórze jedno - mosór wy***rdalać - nie potrzeba nam takich, którzy pluli na koszulke Ruchu i opluwali nasz klub w prasie

Załoze się, że bedzie rozwalał nam "szatnię", sprowadzał młodych na zła drogę.

Jestem za tym, by kibice do pilnowali

AndRe
Kontakt:

#274 Post autor: AndRe » 12 lut 2004, o 22:05

Co ciekawe dochodzi do wymiany zdan (zeby nie powiedziec klotni) o takie gowno jak Piotr Mosor.

Naprawde nie warto ....

Kto mial okazje zamienic z nim kilka zdan ten wie jakim ciulem jest piotrus .

Mowie o walorach tego grojka jako czlowieka.O walaroch czysto sportowych proponuje dyskutowac jak sie zacznie sezon i rozegra w naszych barwach kilka spotkan ( o ile wogole zagra)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#275 Post autor: spyru » 12 lut 2004, o 22:58

MIG29 nie pojmuje twojego rozumowania. Ten zły bo z gieksy, ten zły bo czarny, ten zły bo z legii a tamten coś tam powiedział. Gęsiora też nie lubisz bo powiedział że za długo grał u nas? A może ty wybiegniesz na boisko? :?

Gość

#276 Post autor: Gość » 12 lut 2004, o 23:50

Spyru a ja Ci to tak wytlumacze jak masz problem ze zrozumieniem prostej sytuacji...
Przyklad: bede mial problem, ty mnie przyjmiesz do domu, dasz dach nad dlowa ,jedzenia tak troche pomieszkam u Ciebie. Po czym znudzi mi sie to i odejde, przy okazji zmieszam Cie z blotem, przy twojej rodzinie... Masz honor???? Zaprosisz mnie po raz drugi, dasz sie znowu zmieszac z blotem?????
Ten zły bo z gieksy, ten zły bo czarny, ten zły bo z legii a tamten coś tam powiedział.
Grzesik: wiekszosc kariery w gieksie, nie slyszalem ,zeby na ruch powiedzial cos zlego kiedy gral ,choc gral krotko tylko jeden sezon
Wlodarczyk: czlowiek zwiazany z Legia z warszawa - nigdy go koszulka Ruchu nie uwierala, choc nie byl stad. Wiec nie pierdolcie mi tu za przeproszeniem jaka to gwaizda z mosora i jakie super wzmocnienie. Jak Woś przezwal na kibicow to ciekawe jakie zdanie miales wtedy?? Dla mnie on sie nie rozni niczym od sk***iela Kucza, ktory po strzelenia bramy u nas lecial pod trybune kibicow Ruchu wymachiwal fuckiem i krzyczal ku*** ku***, wszyscy po jednych pieniadzach.
MOSÓR ROGALA - wy***rdalać!

Niebieska
Kontakt:

#277 Post autor: Niebieska » 13 lut 2004, o 08:35

A jednak temat Mosóra wciąż aktualny i na dodatek wywołuje ogromne emocje u niektórych, moim zdaniem duzo osób patrzy na Mosóra z klapkami na oczach, to co kiedys powiedział stawia się na piedestale i przesłania wszystkie inne argumenty. Z jednej strony moge to zrozumieć, to chyba tak jak z zakochaniem tylko w druga stronę, ale uważam, że przydałoby się trochę więcej rozwagi. Ktoś napisał to w stosunku do mnie, chyba Patton, pozwolę sobie zacytować: Nie osądzajcie, a nie będziecie osądzani.

Nie będę się powtarzać, powiem tylko tyle, ja najbardziej zgadzam się z opinią: [quote="ab"]Myślę ,że Scypion ma rację.Ważniejsze jest chyba uratowanie klubu,niż własne animozje co do zawodników.Poza tym nawet mało ruchliwy Mosór jest lepszy od "biegającego"Masternaka i jeszcze paru innych statystów.Pisząc,że ten,czy inny zawodnik powiedział to czy tamto,kiedyś tam o Ruchu,dajecie dobry przykład o swojej pamięci,ale nie najlepszy o patrzeniu w przyszłość.Myślę,że nieważne,kto będzie grał w niebieskiej koszulce,tylko JAK będzie grał.[/quote]

Apropo formy Piotrka, i jego porównania do Kulawika, to myślę, Wojtek, że część odpowiedzi już otrzymałeś, ale tak naprawdę to wszystko okaże sie na boisku jak zagra w naszych barwach. Ja podtrzymuje swoje zdanie: [size=18]Trzymam kciuki, żeby podpisał kontrakt[/size]. PozdRawiam.

Gość

#278 Post autor: Gość » 13 lut 2004, o 09:23

Mosór to kawał antypatycznego chama, nie lubię go i jak zobaczę na boisku będę gwizdał, buczał i tupał nożkami :wink:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#279 Post autor: spyru » 13 lut 2004, o 10:41

Nasza sytuacja kadrowa jest taka że nie gwarantuje pozostania w lidze. Mosór nie jest tego gwarantem, ale jest wzmocnieniem i mam nadzieje że przy jego pomocy sie utrzymamy. Ja też za nim nie przepadam, ale nadrzędnym celem jest utrzymanie w lidze. Dlatego radziłbym schować honor do kieszeni bo w tej rundzie, jak w żadnej do tej pory, wszyscy musimy jechać na tym samym wózku. Kopel twierdzi że jak spadniemy to może dojść do rozwiązania klubu (wiadomość z 1 ręki). Więc trzeba grajkom pomóc, nawet Mosórowi.

Gość

#280 Post autor: Gość » 13 lut 2004, o 11:19

moim zdaniem duzo osób patrzy na Mosóra z klapkami na oczach, to co kiedys powiedział stawia się na piedestale i przesłania wszystkie inne argumenty.
Moze mi napisz, w przypadku tego pana co na co mam patrzyc?? na wspaniala forme- chyba jej nie ma, na ostatnie dokonania- dlaczegos zostal z widzewa wywalony.
ale jest wzmocnieniem i mam nadzieje że przy jego pomocy sie utrzymamy. Ja też za nim nie przepadam, ale nadrzędnym celem jest utrzymanie w lidze. Dlatego radziłbym schować honor do kieszeni bo w tej rundzie, jak w żadnej do tej pory, wszyscy musimy jechać na tym samym wózku. Kopel twierdzi że jak spadniemy to może dojść do rozwiązania klubu (wiadomość z 1 ręki). Więc trzeba grajkom pomóc, nawet Mosórowi.
Mosórowi pomóc tak?? w czym On nam pomógł???? Teraz przychodzi uratować Ruch od 3 ligii bo kocha nasz klub- nie róbmy sobie jaj. To ,ze sytuacja jest trudna bo kazdy o tym wie, wcale nie obliguje nas do zmiany zachowania i tego co sie mysli- a co za tym do ukrywania czy nie wiem chowania do kieszeni honoru. Ja swojego zdania nie zmienie, z powodu wiadomo jakiego + wywalenia z widzewa- gdzie specjalnie za nim nie placza+ tego ,ze wspanialy prezes rogala nie zalatwil zgrupowania i nawet nie wiadomo w ktorym miejscu jest teraz mosór, choć hmmm dlaczego nie ma być tak jak pisze Wojtek???

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

NIE MA SIE CO PIEKLIĆ

#281 Post autor: Grzegorz » 13 lut 2004, o 11:43

Czy Mosór bedzie grał czy nie, to takie wazne nie jest. Najważniejsze jest to zeby Ruch sie utrzymał a my żebyśmy zdrowi byli.

Mosór za swoje grzechy odpowie, w końcu Bóg jest niebieski. :D

Niebieska
Kontakt:

#282 Post autor: Niebieska » 13 lut 2004, o 11:44

[quote="Bart"]Moze mi napisz, w przypadku tego pana co na co mam patrzyc?? na wspaniala forme- chyba jej nie ma, na ostatnie dokonania- dlaczegos zostal z widzewa wywalony. [quote]
Jeżeli chodzi o formę to jak sam napisałeś, na razie możemy tylko gdybać, prawda okaże się na boisku, a dlaczego wyleciał z Widzewa to nie wiem i nie zamierzam w to wnikać, nie moja sprawa.

[/quote] Ja swojego zdania nie zmienie [/quote]

Ja też nie :)

ab

#283 Post autor: ab » 13 lut 2004, o 12:28

Któryś z szanownych przedmówców,napisał o pracy z młodzieżą.Jestem jak najbardziej za:rękami i nogami.Pozwolę sobie jednak przytoczyć przykład.Ajax Amsterdam.Wiem,zaraz się dowiem,że to nie ta klasa i liga i że to głupi przykład.Lecz to jest najlepszy przykład,jak się pracuje z młodzieżą.Juniorzy?Tak,ale wzmocnieni zawodnikami,którzy są doświadczeni.Generalnie nie są to wielkie gwiazdy,patrz Rudy czy kilku innych.ale śą to zawodnicy od których młodzi się uczą.Gra w juniorach różni się od gry w seniorach i to bardzo.Ilu młodych zdolnych juniorów zniknęło?Ilu zostało niespełnionymi talentami?Myślę,że zorganizowanie klubu działającego na podobnych zasadach jak Ajax,jest bardzo dobrym pomysłem.Wtedy zawodnicy,którzy kiedyś w Ruchu grali,mogli by służyć swoim doświadczeniem i ograniem.
Piszę o tym,bo kadra Ruchu robi się coraz młodsza i potrzeba kogoś z doświadczeniem.Czy to będzie Mosór,czy ktoś inny,to chyba nie ma znaczenia.Ważne,żeby zdało egzamin i pomogło naszemu klubowi.
Pozdrawiam

SODA

mos

#284 Post autor: SODA » 13 lut 2004, o 13:11

jo na ten temat koncza wypowiedzi.

:flaga:

Terracan- Arka Gdynia

#285 Post autor: Terracan- Arka Gdynia » 14 lut 2004, o 10:28

Szkoda ,że Smoleń (Smarzyński) nie wrócił do nas tylko zdecydowała się na grę w waszym klubie.To naprawdę bardzo dobry i szybki zawodnik.
Będziecie mieli z niego pociechę.Oby tylko w spotkaniu z nami zagrał słabiutko.

ODPOWIEDZ