Rewolucja kadrowa w Ruchu
-
- Kontakt:
Nie słyszałam za wiele do tej pory o tym zawodniku, ale zacznę się nim interesować, jak zobaczę go w meczu ligowym. Nie chcę znów się łudzić, cieszyć, że wreszcie jakieś wyraźne wzmocnienie, a potem żałować, że za wcześnie się cieszyłam. Jednym słowem uwierzę jak zobaczę, jak juz to ktoś przede mną napisał.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
no to jest doskonały dowód na nieporadnoć i brak profesjonalizmu ludzi prscujących w Ruchu. I nie mówmy tu o pechu etc. Mamy tutaj do czynienia z eksperymentem, pesudo castingi ktore maskuja nieporadność. Oglądamy po prostu tworzenie kadry z łapanki, i tradycyjnie " jakoś to będzie".nie ja nie moge na to patrzec..95 procent naszych transferow nie dochodzi do skutku im wiecej szumu robimy robi sie wokol nowych graczy tym wieksze nic z tego wychodzi
- radzion
- Kontakt:
rewolucjakadrowa
Wlasnie wrocilem z klubu i rozmawialem z jednym dzialaczem Mosor
niby podpisal juz na pol roku jest tez Smarzynski byly zawodnik Arki
oraz napastnik z Podbeskidzia.
:flaga:
niby podpisal juz na pol roku jest tez Smarzynski byly zawodnik Arki
oraz napastnik z Podbeskidzia.
:flaga:
Czemu pech?? Pech to by byl jakby chodzilo by tu o jakiegos dobrego zawodnika...EveRlast pisze:Fajny k**** pechLysy pisze:Powiecko tez już nie będzie grał w Ruchu :twisted: Ale zarządzik załatwia zawodników.Podobno ma kontuzję i transfer wstrzymany.![]()
![]()
,ciekawe ile jeszcze nas czeka takich "miłych"niespodzianek przed rozpoczęciem rundy wiosennej... :? PozdRo.
A poki co ja osobiscie nic oprucz tego co podala oficjalka o tym zawodniku nic dobrego nie slyszalem...
A jezeli chodzi o Smarzynskiego, to jak AndRe mowi, ze jest dobry to chyba jest

- radzion
- Kontakt:
jesli mosor juz richtig podpisol to patzrac tylko i wylacznie ze sportowego punktu widzenia, nie patrzac w przeszlosc to jest to nasze duze wzmocnienie patzrac na nasze dotychczasowe wzmocnienia!
no ale zostaje ta przeszlosc!jest duzo ludzi ktorzy mu tego co zrobiolnjie zapomna, ale jesttez wielemlodych osob ktore wogole nie wiedza jak to keidys bylo i dla nich taki moso tojest duzy plus!
zreszta poczekejmy na potwierdzenie podpisania kontrakt a potem do meczow !zoboczymy co bydzieten moso grol
no ale zostaje ta przeszlosc!jest duzo ludzi ktorzy mu tego co zrobiolnjie zapomna, ale jesttez wielemlodych osob ktore wogole nie wiedza jak to keidys bylo i dla nich taki moso tojest duzy plus!
zreszta poczekejmy na potwierdzenie podpisania kontrakt a potem do meczow !zoboczymy co bydzieten moso grol
- Grzegorz
- Kontakt:
Małe pytanie
Z co Mosór wom podpadł?
Ja tak daleko jak on w Ruchu groł pamięcia nie siegam - moze by sie lecytyna zdała- ale jak mozecie to w paru słowach napiszcie.
Domyślam sie że coś na odchodne powiedział o klubie...
Napiszcie albo dajcie jakies linki gdzie o tym mozna poczytac
A jezeli chodzi o moje zdanie o Mosórze to pamietam go jak Amica na Ruchu grała a on był na stoperze i przez cały mecz stoł na środku, a kiedy poszły dwie akcje z Chorzowskiej strony to nie nadazał
Trza se zadać pytanie czy taki zwrotny grojek jest potrzebny.
Ja tak daleko jak on w Ruchu groł pamięcia nie siegam - moze by sie lecytyna zdała- ale jak mozecie to w paru słowach napiszcie.
A jezeli chodzi o moje zdanie o Mosórze to pamietam go jak Amica na Ruchu grała a on był na stoperze i przez cały mecz stoł na środku, a kiedy poszły dwie akcje z Chorzowskiej strony to nie nadazał
Trza se zadać pytanie czy taki zwrotny grojek jest potrzebny.
Kiedy bodajże w 94 roku odchodził z Ruchu stwierdził ,że niebieska koszulka go uwiera i nie chce grać w tym klubie, po czym poszedł sobie do warszawki. Podobnie zresztą postapił Lysu ch** bednarz.Z co Mosór wom podpadł?
ZERO SZACUNKU DLA MOSÓRA.
-
- Kontakt:
Jedna sprawa do zarządzających tym forum. Nie wiem dlaczego zamykacie prawie wszystkie tematy, które dotyczą szczegółowo jakiegoś transfeeru czy sparingu. Znów nie zdążyłem się wpisać w temacie Piotr Mosór, wiec piszę to tu.
Waszym zdaniem to chyba powinien być jeden temat do wsystkiego.
To może zamknijcie wszystkie tematy, a stwórzcie dwa Przygotowania Ruchu do sezonu i Rogala Out. :lol:
Już teraz w bardziej rozbudowanych tematach nie idzie sie połapać, a jak ktoś chce coś konkretniej, bardziej szczegółowo to mu się zamyka temat, acha nie byłem autorem tematu, ale takie coś wydaje mi się bezcelowe.
Potem mamy doczynienia z sytuacją, że temat ma jakąś nazwę, a 50 wpisów jest nie do tematu.
PS. ten post też jest nie do tematu wiec poszę go przeczytać, usunąć lub przenieść w własciwe miejsce, chyba że to jet włściwe miejsce to zostawić.
PS2. Co do tematu to nie wydaje mi się, aby Mosór był wielkim wzmocnieniem, natomiast myślę ze w dobrej formie jest lepszym zawodnikiemod choćby Masternaka. Ja akurat cenię go jako człowieka choćby za to że powiedział jaki miał stosunek do Ruchu, a nie jak co poniektórzy tylko mówią jaka to wspaniała atmosfera w Ruchu, a też jak najszybciej chcą stąd spierd.... . Jak będzie dobrze grał teraz to ja o jego czynach już zapomniłem.
Waszym zdaniem to chyba powinien być jeden temat do wsystkiego.
To może zamknijcie wszystkie tematy, a stwórzcie dwa Przygotowania Ruchu do sezonu i Rogala Out. :lol:

Już teraz w bardziej rozbudowanych tematach nie idzie sie połapać, a jak ktoś chce coś konkretniej, bardziej szczegółowo to mu się zamyka temat, acha nie byłem autorem tematu, ale takie coś wydaje mi się bezcelowe.
Potem mamy doczynienia z sytuacją, że temat ma jakąś nazwę, a 50 wpisów jest nie do tematu.
PS. ten post też jest nie do tematu wiec poszę go przeczytać, usunąć lub przenieść w własciwe miejsce, chyba że to jet włściwe miejsce to zostawić.
PS2. Co do tematu to nie wydaje mi się, aby Mosór był wielkim wzmocnieniem, natomiast myślę ze w dobrej formie jest lepszym zawodnikiemod choćby Masternaka. Ja akurat cenię go jako człowieka choćby za to że powiedział jaki miał stosunek do Ruchu, a nie jak co poniektórzy tylko mówią jaka to wspaniała atmosfera w Ruchu, a też jak najszybciej chcą stąd spierd.... . Jak będzie dobrze grał teraz to ja o jego czynach już zapomniłem.