Rewolucja kadrowa w Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Niebieska
Kontakt:

#226 Post autor: Niebieska » 6 lut 2004, o 08:12

Nie słyszałam za wiele do tej pory o tym zawodniku, ale zacznę się nim interesować, jak zobaczę go w meczu ligowym. Nie chcę znów się łudzić, cieszyć, że wreszcie jakieś wyraźne wzmocnienie, a potem żałować, że za wcześnie się cieszyłam. Jednym słowem uwierzę jak zobaczę, jak juz to ktoś przede mną napisał.

EveRlast

#227 Post autor: EveRlast » 6 lut 2004, o 08:24

Lysy pisze:Powiecko tez już nie będzie grał w Ruchu :twisted: Ale zarządzik załatwia zawodników.Podobno ma kontuzję i transfer wstrzymany.
Fajny k**** pech :evil: :evil: :evil: ,ciekawe ile jeszcze nas czeka takich "miłych"niespodzianek przed rozpoczęciem rundy wiosennej... :? PozdRo.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#228 Post autor: KOSTA » 6 lut 2004, o 08:36

Powiecko mo kontuzja kolana,Mosor na 75%(tak to okreslil Wyrobek),Hajduczek i Smarzynski tez podobno maja duze szanse ale znajac nasz zarzad to trzeba poczekac. W sroda 11 lutego Ruch gro sparing z Wisla !
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#229 Post autor: Scypion » 6 lut 2004, o 08:38

nie ja nie moge na to patrzec..95 procent naszych transferow nie dochodzi do skutku im wiecej szumu robimy robi sie wokol nowych graczy tym wieksze nic z tego wychodzi
ten z nad morza tez pewnie wybierze szczyny albo cos w tym stylu...

Gość

#230 Post autor: Gość » 6 lut 2004, o 11:27

nie ja nie moge na to patrzec..95 procent naszych transferow nie dochodzi do skutku im wiecej szumu robimy robi sie wokol nowych graczy tym wieksze nic z tego wychodzi
no to jest doskonały dowód na nieporadnoć i brak profesjonalizmu ludzi prscujących w Ruchu. I nie mówmy tu o pechu etc. Mamy tutaj do czynienia z eksperymentem, pesudo castingi ktore maskuja nieporadność. Oglądamy po prostu tworzenie kadry z łapanki, i tradycyjnie " jakoś to będzie".

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#231 Post autor: radzion » 6 lut 2004, o 13:39

ja tylko odnoisnie mosora
przedwczorej bylem w klubie i jak zech tak stol na dole to akurat grojki lazyli i tak bez przipadek zech uslyszol godka mosora z jakims facetem!
z tej godki niby wynikalo ze mosor na te pol roku(ewentualnie rok)bylby sklonny podpisac kontrakt!

SODA

rewolucjakadrowa

#232 Post autor: SODA » 6 lut 2004, o 15:41

Wlasnie wrocilem z klubu i rozmawialem z jednym dzialaczem Mosor
niby podpisal juz na pol roku jest tez Smarzynski byly zawodnik Arki
oraz napastnik z Podbeskidzia.

:flaga:

gabi

rewolucjakadrowa

#233 Post autor: gabi » 6 lut 2004, o 16:59

słyszałem że Mosur podpisał

Gość

#234 Post autor: Gość » 6 lut 2004, o 20:21

EveRlast pisze:
Lysy pisze:Powiecko tez już nie będzie grał w Ruchu :twisted: Ale zarządzik załatwia zawodników.Podobno ma kontuzję i transfer wstrzymany.
Fajny k**** pech :evil: :evil: :evil: ,ciekawe ile jeszcze nas czeka takich "miłych"niespodzianek przed rozpoczęciem rundy wiosennej... :? PozdRo.
Czemu pech?? Pech to by byl jakby chodzilo by tu o jakiegos dobrego zawodnika...
A poki co ja osobiscie nic oprucz tego co podala oficjalka o tym zawodniku nic dobrego nie slyszalem...

A jezeli chodzi o Smarzynskiego, to jak AndRe mowi, ze jest dobry to chyba jest :P 8) :)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#235 Post autor: radzion » 6 lut 2004, o 20:51

jesli mosor juz richtig podpisol to patzrac tylko i wylacznie ze sportowego punktu widzenia, nie patrzac w przeszlosc to jest to nasze duze wzmocnienie patzrac na nasze dotychczasowe wzmocnienia!
no ale zostaje ta przeszlosc!jest duzo ludzi ktorzy mu tego co zrobiolnjie zapomna, ale jesttez wielemlodych osob ktore wogole nie wiedza jak to keidys bylo i dla nich taki moso tojest duzy plus!
zreszta poczekejmy na potwierdzenie podpisania kontrakt a potem do meczow !zoboczymy co bydzieten moso grol

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

Małe pytanie

#236 Post autor: Grzegorz » 7 lut 2004, o 13:40

Z co Mosór wom podpadł?
Ja tak daleko jak on w Ruchu groł pamięcia nie siegam - moze by sie lecytyna zdała- ale jak mozecie to w paru słowach napiszcie.
Domyślam sie że coś na odchodne powiedział o klubie...
Napiszcie albo dajcie jakies linki gdzie o tym mozna poczytac

A jezeli chodzi o moje zdanie o Mosórze to pamietam go jak Amica na Ruchu grała a on był na stoperze i przez cały mecz stoł na środku, a kiedy poszły dwie akcje z Chorzowskiej strony to nie nadazał

Trza se zadać pytanie czy taki zwrotny grojek jest potrzebny.

Gość

#237 Post autor: Gość » 7 lut 2004, o 14:38

Z co Mosór wom podpadł?
Ja tak daleko jak on w Ruchu groł pamięcia nie siegam - moze by sie lecytyna zdała- ale jak mozecie to w paru słowach napiszcie.
Domyślam sie że coś na odchodne powiedział o klubie...
Napiszcie albo dajcie jakies linki gdzie o tym mozna poczytac
Kiedy bodajże w 94 roku odchodził z Ruchu stwierdził ,że niebieska koszulka go uwiera i nie chce grać w tym klubie, po czym poszedł sobie do warszawki. Podobnie zresztą postapił Lysu ch** bednarz.
ZERO SZACUNKU DLA MOSÓRA.

Panteros
Kontakt:

#238 Post autor: Panteros » 7 lut 2004, o 22:25

Jo tez mom zero szacunku dla mosóra, ale w obecnej sytuacji - moim skromnym zdaniem nie liczy sie nic oprocz awansu , wiec takie judasze sa tez potrzebni - niestety.

kurczak1920

#239 Post autor: kurczak1920 » 8 lut 2004, o 09:01

PYTANIE
Z którymi nowymi piłkarzami rogala podpisoł już kontrakty. Bo przewijo się ich przez Ruch jak nigdy (oczywiście z niższych lig), a potem albo sami nie chcą grać w Ruchu, albo my ich nie chcemy.

Co z tym zakazem transferowym (3 amatorów, 2 zawodowców) Kogo można nazwać amatorem.

kurczak1920

#240 Post autor: kurczak1920 » 10 lut 2004, o 08:49

Jedna sprawa do zarządzających tym forum. Nie wiem dlaczego zamykacie prawie wszystkie tematy, które dotyczą szczegółowo jakiegoś transfeeru czy sparingu. Znów nie zdążyłem się wpisać w temacie Piotr Mosór, wiec piszę to tu.
Waszym zdaniem to chyba powinien być jeden temat do wsystkiego.
To może zamknijcie wszystkie tematy, a stwórzcie dwa Przygotowania Ruchu do sezonu i Rogala Out. :lol: :wink: :wink:
Już teraz w bardziej rozbudowanych tematach nie idzie sie połapać, a jak ktoś chce coś konkretniej, bardziej szczegółowo to mu się zamyka temat, acha nie byłem autorem tematu, ale takie coś wydaje mi się bezcelowe.
Potem mamy doczynienia z sytuacją, że temat ma jakąś nazwę, a 50 wpisów jest nie do tematu.
PS. ten post też jest nie do tematu wiec poszę go przeczytać, usunąć lub przenieść w własciwe miejsce, chyba że to jet włściwe miejsce to zostawić.

PS2. Co do tematu to nie wydaje mi się, aby Mosór był wielkim wzmocnieniem, natomiast myślę ze w dobrej formie jest lepszym zawodnikiemod choćby Masternaka. Ja akurat cenię go jako człowieka choćby za to że powiedział jaki miał stosunek do Ruchu, a nie jak co poniektórzy tylko mówią jaka to wspaniała atmosfera w Ruchu, a też jak najszybciej chcą stąd spierd.... . Jak będzie dobrze grał teraz to ja o jego czynach już zapomniłem. :wink:

ODPOWIEDZ