Sparing

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Niebieska
Kontakt:

#16 Post autor: Niebieska » 30 sty 2004, o 07:30

[quote="Slawko"]jakos mi nie pasuje Maciek Mizia do tego skladu, jasne ze doswiadczenie jest potrzebne, ale Pan Maciek swoje dobre lata ma juz daleko za soba.

P.S. kto by sie spodziewal ze Ruch kiedys zagra w takim skladzie...[/quote]

Slawko-Nie zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o Maćka Mizię, zresztą trochę sam sobie przeczysz: jest potrzebny, ale nie pasuje. Co do reszty to mam takie samo zdanie. Powiało optymizmem, wreszcie jakieś światełko w tunelu, a skład - kompletne zaskoczenie, po prostu szok.

CYRAX

#17 Post autor: CYRAX » 30 sty 2004, o 13:29

czy ktos wie gdzie bedzie rozegrany sparing z sosnowcem 2 lutego?? :twisted:

pozdRo

Pepek
Kontakt:

#18 Post autor: Pepek » 30 sty 2004, o 13:40

No ja tez jestem ciekaw tego sparingu z Sosnowcem 8)
Fajnie jak by grali na RUCHU albo na Skałce :lol:

KK
Kontakt:

#19 Post autor: KK » 30 sty 2004, o 14:05

Godziny i podania miejsca mozna sie spodziewac dopiero w przeddzien meczu, a i to nie jest pewne, bo klub za czasow mandrysza utajnial miejsce spotkan...
Wiadomo ze przy okazji spotkania z sosnowcem moze do czegos dojsc... No ale zobaczymy

SODA

sparing

#20 Post autor: SODA » 30 sty 2004, o 14:24

No to niy jest zle,jak dojdzie staro gwardia a bydzie im sie chcialo.........

:flaga:

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: Zoltan » 30 sty 2004, o 19:22

Kkubicki pisze:Godziny i podania miejsca mozna sie spodziewac dopiero w przeddzien meczu, a i to nie jest pewne, bo klub za czasow mandrysza utajnial miejsce spotkan...
Wiadomo ze przy okazji spotkania z sosnowcem moze do czegos dojsc... No ale zobaczymy
jakiez to szczescie za "fachowca usterkowicza" juz niema na cichej teraz naprawia arka :D, -wiec mysle ze bedziemy wiedziec odpowiednio wczesniej gdzie sie odbedzie tez sparing!!!!!!

Gość

#22 Post autor: Gość » 30 sty 2004, o 20:22

Niebieska pisze:
Slawko pisze:jakos mi nie pasuje Maciek Mizia do tego skladu, jasne ze doswiadczenie jest potrzebne, ale Pan Maciek swoje dobre lata ma juz daleko za soba.

P.S. kto by sie spodziewal ze Ruch kiedys zagra w takim skladzie...
Slawko-Nie zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o Maćka Mizię, zresztą trochę sam sobie przeczysz: jest potrzebny, ale nie pasuje.
a ja jednak sie zgodze ze Slawko. Maciej Mizia już najlepsze lata swpojej kariery ma za sobą, owszem cieszy to, że chce pomóc klubowi, ale treaz czas młodych...
Ostatnio zmieniony 2 lut 2004, o 14:48 przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#23 Post autor: Scypion » 1 lut 2004, o 10:03

przed sezonem w ktorym spadlismy po raz trzeci nie wygralismy ani jednego sparingu..to oczywiscie o niczym nie swiadczy ale zawsze to lepsze niz nic...slaba nadzieja ale zawsze :)

Gość

#24 Post autor: Gość » 2 lut 2004, o 12:53

4 lutego gramy z gorolami z sosowca. czy ktos moze wie gdzie gramy??

volek
Kontakt:

#25 Post autor: volek » 3 lut 2004, o 21:04

Jak podaje gazeta kosherna,jutrzejszy sparring z Altreichem nie dojdzie do skutku.Powód:nagłe ocieplenie.
- Boisko treningowe Zagłębia jest zalane wodą, a u nas też nie ma nawet skrawka suchego lądu. Trudno, będziemy trenować w hali albo pobiegamy w terenie. Szkoda, że sparingu nie będzie. W sobotę też nie graliśmy... w tej sytuacji trudno oceniać przydatność do zespołu nowych piłkarzy - żali się Jerzy Wyrobek, trener "niebieskich". W sobotę rywalem Ruchu ma być Heko Czermno.

Marek Nowak
Kontakt:

#26 Post autor: Marek Nowak » 3 lut 2004, o 22:41

Wszystkie kluby od 1 do 3 ligi graja na okraglo , tylko my 2 mecz momy odwolany . Jakby na Slasku malo boisk bylo ..

ODPOWIEDZ