Sparing
-
- Kontakt:
[quote="Slawko"]jakos mi nie pasuje Maciek Mizia do tego skladu, jasne ze doswiadczenie jest potrzebne, ale Pan Maciek swoje dobre lata ma juz daleko za soba.
P.S. kto by sie spodziewal ze Ruch kiedys zagra w takim skladzie...[/quote]
Slawko-Nie zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o Maćka Mizię, zresztą trochę sam sobie przeczysz: jest potrzebny, ale nie pasuje. Co do reszty to mam takie samo zdanie. Powiało optymizmem, wreszcie jakieś światełko w tunelu, a skład - kompletne zaskoczenie, po prostu szok.
P.S. kto by sie spodziewal ze Ruch kiedys zagra w takim skladzie...[/quote]
Slawko-Nie zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o Maćka Mizię, zresztą trochę sam sobie przeczysz: jest potrzebny, ale nie pasuje. Co do reszty to mam takie samo zdanie. Powiało optymizmem, wreszcie jakieś światełko w tunelu, a skład - kompletne zaskoczenie, po prostu szok.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jakiez to szczescie za "fachowca usterkowicza" juz niema na cichej teraz naprawia arkaKkubicki pisze:Godziny i podania miejsca mozna sie spodziewac dopiero w przeddzien meczu, a i to nie jest pewne, bo klub za czasow mandrysza utajnial miejsce spotkan...
Wiadomo ze przy okazji spotkania z sosnowcem moze do czegos dojsc... No ale zobaczymy

a ja jednak sie zgodze ze Slawko. Maciej Mizia już najlepsze lata swpojej kariery ma za sobą, owszem cieszy to, że chce pomóc klubowi, ale treaz czas młodych...Niebieska pisze:Slawko-Nie zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o Maćka Mizię, zresztą trochę sam sobie przeczysz: jest potrzebny, ale nie pasuje.Slawko pisze:jakos mi nie pasuje Maciek Mizia do tego skladu, jasne ze doswiadczenie jest potrzebne, ale Pan Maciek swoje dobre lata ma juz daleko za soba.
P.S. kto by sie spodziewal ze Ruch kiedys zagra w takim skladzie...
Ostatnio zmieniony 2 lut 2004, o 14:48 przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Jak podaje gazeta kosherna,jutrzejszy sparring z Altreichem nie dojdzie do skutku.Powód:nagłe ocieplenie.
- Boisko treningowe Zagłębia jest zalane wodą, a u nas też nie ma nawet skrawka suchego lądu. Trudno, będziemy trenować w hali albo pobiegamy w terenie. Szkoda, że sparingu nie będzie. W sobotę też nie graliśmy... w tej sytuacji trudno oceniać przydatność do zespołu nowych piłkarzy - żali się Jerzy Wyrobek, trener "niebieskich". W sobotę rywalem Ruchu ma być Heko Czermno.
-
- Kontakt: