jo żech tego nie napisołhydroxy pisze:tyż, żech jest tego pewny, wygraliby my 3:0.

Sama taktyka niy była zło (tak samo jak próba powtórzynia manewru z Brzyskim tym razym z Nykielym; wspomnijcie sobie jego akcje na derbach w marcu)grzej pisze:Kto ich ustawił i obrał taką taktykę?
jugador pisze:grzej dziwie sie , ze za ten mecz im podziekowaliscie
chyba dlatego , ze weszliscie dopiero w drugiej polowie i pierwsza Was ominela
ale to Wy pojechaliscie i Wasza sprawa
Po tym meczu pilkarze powinni dziekowac kibicom , dlugo dziekowac , bardzo dziekowac
Do tego sie bardzo wstydzic
Kibice spokjrzec , odwrocic sie i wyjsc
Zbrodnia i kara ... takie zycie
jugador pisze: Mnie bola porazki z taka ogorkowa Wisla jak dzisiaj , porazki na wlasne zyczenie
CUŻ czas już spać, a jutro pilnie brać się w szkole za język ojczysty. Wydaje mi się że Jugador tobie też sie sen przyda może jutro pomyślisz i przestaniesz pisać pierdoły o twoim zdziwienu dla podziekowania piłkarzom, choc sam uażam że pierwsza połowa była słaba. Nie wiem czy ty na mecze jeździsz od roku? Może za chwile w ramach porazki z Wisła bedziesz nawoływac do bojkotu spotkań z Arką i Śląskiem. Takie ku*** są realia i potencjał naszych piłkarzy. W meczach z faworytami mogą zrobic niespodziankę raz na jakis czas, ale wymagac od nich w kazdym meczu z silniejszym rywalem wyrównanej gry to trzeba byc mocno oderwanym od rzeczywistości.wielkawisla pisze:Cuż, trafiliście w 1 połowie na tą Wisłą, którą chcemy oglądać i przed którą trzęsą gaciami.jugador pisze: Mnie bola porazki z taka ogorkowa Wisla jak dzisiaj , porazki na wlasne zyczenie
ciul mnie boli.wielkawisla pisze:jugador pisze: Mnie bola porazki z taka ogorkowa Wisla jak dzisiaj , porazki na wlasne zyczenie
Humor Ci dopisuje
Przecież Wy w 1 połowie z własnej połowy wyjśc nie mogliście. Tak więc 1 połowę można podsumować "Dawid z Goliatem"
W 2 nasi odpuścili, wynik był pewny więc nie musieli go gonić a i Ruch grał padline więc się nie przemęczali.
Ja wiem, złośc po porażce, ale troszkę obiektywizmu się przyda.
ściągnij sobie mecz i przejrzyj przede wszystkim 1 połowę. Bo chyba meczu nie widziałeś.
Cuż, trafiliście w 1 połowie na tą Wisłą, którą chcemy oglądać i przed którą trzęsą gaciami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Mavo1920, Stasiu19R20 i 61 gości