25.07.08r godz 20:15 Wisła Kraków - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#226 Post autor: ObeRschlesien » 2 lis 2008, o 22:38

hydroxy pisze:tyż, żech jest tego pewny, wygraliby my 3:0.
jo żech tego nie napisoł :rotfl: ale zapewne tak by było moze i 5 by my wygrali :rotfl:
Obrazek

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: grzej » 2 lis 2008, o 22:48

Niestety jak ktoś pisał wcześniej wszyscy weszliśmy dopiero pod koniec meczu, pod stadionem wpuszczanie kibiców katastrofa...

Dla mnie oczywiście ambicja i zaangażowanie jest bardzo ważne i piłkarze powinni dawać z siebie wszystko, ale jakie oni mieli założenia przedmeczowe? Kto ich ustawił i obrał taką taktykę? Kto trzyma na ławce naszego najskuteczniejszego napastnika? Kto ustawia Nykla na prawej pomocy? Moim zdaniem Pietrzak sobie sam strzelił w stopę.

Muszę niestety rozczarować niektórych - po meczu podziękowaliśmy piłkarzom za mecz, a oni nam za doping.

Pozdrawiam.
historiaruchu.pl

hydroxy
Kontakt:

#228 Post autor: hydroxy » 2 lis 2008, o 22:56

grzej pisze:Kto ich ustawił i obrał taką taktykę?
Sama taktyka niy była zło (tak samo jak próba powtórzynia manewru z Brzyskim tym razym z Nykielym; wspomnijcie sobie jego akcje na derbach w marcu)

Pietrzak źle ocynioł możliwości grajków
A grajki (Nowacki) same prziznali, że założeń niy wykonali
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

jugador
Kontakt:

#229 Post autor: jugador » 2 lis 2008, o 23:02

grzej dziwie sie , ze za ten mecz im podziekowaliscie

chyba dlatego , ze weszliscie dopiero w drugiej polowie i pierwsza Was ominela

ale to Wy pojechaliscie i Wasza sprawa

Po tym meczu pilkarze powinni dziekowac kibicom , dlugo dziekowac , bardzo dziekowac

Do tego sie bardzo wstydzic

Kibice spokjrzec , odwrocic sie i wyjsc

Zbrodnia i kara ... takie zycie

Roni2580

#230 Post autor: Roni2580 » 2 lis 2008, o 23:07

jugador pisze:grzej dziwie sie , ze za ten mecz im podziekowaliscie

chyba dlatego , ze weszliscie dopiero w drugiej polowie i pierwsza Was ominela

ale to Wy pojechaliscie i Wasza sprawa

Po tym meczu pilkarze powinni dziekowac kibicom , dlugo dziekowac , bardzo dziekowac

Do tego sie bardzo wstydzic

Kibice spokjrzec , odwrocic sie i wyjsc

Zbrodnia i kara ... takie zycie

Tys jest chory w pierwszej polowie byla padaka ale w 2 od 60 min walczyli...próbowali grac poprostu nietrafiona taktyka i tak sie skonczylo.Tys jest kibic ktory wspiera druzyne czy piknik kery lazi tylko wtedy kiedy sa wyniki...Pilkarze musza czuc nasze wsparcie zarówno na meczu jak i po nim...."ch** z wynikami Niebiescy jestesmy z wami" zapomniales? Ogarnij sie

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#231 Post autor: swce » 2 lis 2008, o 23:11

Placzecie jakbysmy przegrali mecz decydujacy o mistrzostwie. Z Arka i tak wygromy i zas bydziecie ich wychwolac za walka, styl i wogole :oczami:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

jugador
Kontakt:

#232 Post autor: jugador » 2 lis 2008, o 23:29

Dziwie sie niektorym , ze akceptuja taki minimalizm i bylejakosc w wykonaniu Ruchu

Mnie bola porazki z taka ogorkowa Wisla jak dzisiaj , porazki na wlasne zyczenie

Krycie Brozka na radar kiedy wiadomo , ze to najgrozniejszy ich zawodnik czy bramka na 2:0

Otoz nie wiem czy widzieliscie ale przy bramce na 2:0 nikt nie raczyl nawet oderwac sie od ziemi , NIKT

Baran wykonal jakis smieszny r uch ale nie wiem co to bylo

Dupy nie ruszyli , zreszta jak cala pierwsza polowe To jest ten SKANDAL

Za zwyciestwo z Arka nie bedzie zadnych specjalnych pochwal bo to ich zasrany obowiazek

Za zwyciestwo z Lechem mozna chwalic po pokonali druzyne lepsza pilkarsko

Maja zapierdaaalac tego od nich oczekuje , jak beda robili wszytsko co sa moga a nie wyjdzie - OK Zdarza sie Jak w zyciu

Dla takiego syfu ( 1 polowa = po meczu ) mowie nie

RudaSlaska7
Kontakt:

#233 Post autor: RudaSlaska7 » 2 lis 2008, o 23:33

nie godom ze spodziewolch sie wygranyj po tym szpilu ale do ku*** nedzy trza wziasc i ryknac po meczu CO WY ROBICIE NIEBIESCY CO WY ROBICIE a nie brawa bic. a w trakcie powinno pasc pora razy ku*** MAC CHORZOW GRAC. nie wiem moze niektorych zadowalajom jakies remisy z jagom,piastem i porazki z wodzislawiem po 3;0 j :wstyd:

Awatar użytkownika
adamku
Kontakt:

#234 Post autor: adamku » 2 lis 2008, o 23:48

grzej pisze:Muszę niestety rozczarować niektórych - po meczu podziękowaliśmy piłkarzom za mecz, a oni nam za doping.

Pozdrawiam.
bo my som Chorzowscy a niy jakieś wsioki i za to kochom Ruchu kibiców :padam: :padam: :padam:

chorzowski_rsl
Kontakt:

#235 Post autor: chorzowski_rsl » 2 lis 2008, o 23:58

wszystko bylo do dupy tyle
NRŚL GANG

wielkawisla
Kontakt:

#236 Post autor: wielkawisla » 3 lis 2008, o 00:18

jugador pisze: Mnie bola porazki z taka ogorkowa Wisla jak dzisiaj , porazki na wlasne zyczenie

Humor Ci dopisuje ;)

Przecież Wy w 1 połowie z własnej połowy wyjśc nie mogliście. Tak więc 1 połowę można podsumować "Dawid z Goliatem"
W 2 nasi odpuścili, wynik był pewny więc nie musieli go gonić a i Ruch grał padline więc się nie przemęczali.

Ja wiem, złośc po porażce, ale troszkę obiektywizmu się przyda.

ściągnij sobie mecz i przejrzyj przede wszystkim 1 połowę. Bo chyba meczu nie widziałeś.

Cuż, trafiliście w 1 połowie na tą Wisłą, którą chcemy oglądać i przed którą trzęsą gaciami.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#237 Post autor: wojt » 3 lis 2008, o 00:41

wielkawisla pisze:
jugador pisze: Mnie bola porazki z taka ogorkowa Wisla jak dzisiaj , porazki na wlasne zyczenie
Cuż, trafiliście w 1 połowie na tą Wisłą, którą chcemy oglądać i przed którą trzęsą gaciami.
CUŻ czas już spać, a jutro pilnie brać się w szkole za język ojczysty. Wydaje mi się że Jugador tobie też sie sen przyda może jutro pomyślisz i przestaniesz pisać pierdoły o twoim zdziwienu dla podziekowania piłkarzom, choc sam uażam że pierwsza połowa była słaba. Nie wiem czy ty na mecze jeździsz od roku? Może za chwile w ramach porazki z Wisła bedziesz nawoływac do bojkotu spotkań z Arką i Śląskiem. Takie ku*** są realia i potencjał naszych piłkarzy. W meczach z faworytami mogą zrobic niespodziankę raz na jakis czas, ale wymagac od nich w kazdym meczu z silniejszym rywalem wyrównanej gry to trzeba byc mocno oderwanym od rzeczywistości.

wielkawisla
Kontakt:

#238 Post autor: wielkawisla » 3 lis 2008, o 01:33

Dzięki za poprawkę, zwykła literówka.
I dodam że rozjebało mnie to.
Tu na forum, wśród tych postów : )))

do następnego

tramp3k
Kontakt:

#239 Post autor: tramp3k » 3 lis 2008, o 08:33

wielkawisla pisze:

Humor Ci dopisuje ;)

Przecież Wy w 1 połowie z własnej połowy wyjśc nie mogliście. Tak więc 1 połowę można podsumować "Dawid z Goliatem"
W 2 nasi odpuścili, wynik był pewny więc nie musieli go gonić a i Ruch grał padline więc się nie przemęczali.

Ja wiem, złośc po porażce, ale troszkę obiektywizmu się przyda.

ściągnij sobie mecz i przejrzyj przede wszystkim 1 połowę. Bo chyba meczu nie widziałeś.

ciul mnie boli.

a moze to wlasnei NIEBIESCY przycisli i wasi nie mieli jak rozwinąć skrzydeł?

nie powiem bo w pierwszej połowie rzeczywiscie nei istnielismy ale wk***ia mnie jak ktos pisze ze inni grali lepiej bo Ci se odpuscili. a jeśli rzeczywiscie macie takich piłkarzy co przy 2:0 do przerwy juz pilnują tyłów i mają wszystko w du*** to mi was żal.

tak czy siak wygraliscie zasłużenie

Awatar użytkownika
DingChavez
Kontakt:

#240 Post autor: DingChavez » 3 lis 2008, o 09:59

wisła wcale mnie nie zachwyciła.Ruch zagrał słabo i przegrał.Jednak mógł się spokojnie postawić i to my byśmy się cieszyli.krakusy wcale nie są takie mocne jak im się wydaje.Mecz przeszedł do historii i następny wyjazd gdzie 3 punkty muszą być dla Niebieskich.PozdRo bRacia :)
Bo w Chorzowie i Łodzi jest wiara która łączy kibiców obu miast Ruch i Widzew zawsze razem

Obrazek

ODPOWIEDZ