jugador - jo nie godom ze nie - jo jest jak najbardzi za - ale nie powiesz chyba ze tera sa czasy jak kiedys ze pilkarz jest przywiazany do barw - szczegolnie mlody - nawet jak tak godo to dostanie oferta to juz widzi szansa - to normalne
Czyli nie warto stawiac na mlodych bo jak bedzie dobry to sie go odrazu sprzeda
ale powiedz som nie jest tak?? - zaro sie kolejka ustawi - a gracz sie chce rozwijac - i to pewne ze za granica w slabszym klubie (typu Fulham

) mo szansa na wiekszy rozwoj niz w polsce - co do lawki prawda oczywiscie - to nie ma co godac:D
a co do Sadloka to nie bylo tak ze zagrol kilka dobrych meczow w mlodziezowce

tera zawodnicy maja szansa grac - Dusam mlodym nie dowol szans - dla niego liczyl sie wynik - bal sie ryzykowac wg mnie - tez bym sie bal bedac w polskiej lidze trenerem
co do tego mlodziez mlodziez to racja

ale mlodzi pilkarze pacza na kasa - ale w zagranicznym klubie jest tez lepszy rozwoj - osrodki treningowe itp. - wiec fakt ze sa co cisna ino za kasa - ale realnie to tez godom ze jakbych grol to bych ino w Ruchu - ale zagrolbych dobre mecze - i jest oferta z jakiegos sredniaka z Anglii lub Niemiec kaj sa super warunki do rozwoju i pokazania sie - nie poszedlbys ?? - wiekszosc by poszla.... nie tylko dla kasy - rowniez dla rozwoju - jo sie nie wypowiadom co bych zrobil bo nie jestem pilkarzem

- tera zech jest zakochany w Ruchu - ale jakbych byl pilkarzem to juz sie inaczy paczi... - wiec tera bych mogl napisac ze zostana a jakby bylo to nikt nie wie

( i to przyklad nie ino o mie - nawet bardzi o pilkarzach - zebyscie mi nie zaczeli wyjezdzac ze nie jestem kibicem Ruchu itp

)