Tu nie chodzi o zamykaniu komukolwiek gymby. Forum jest po to aby wymieniać między sobą swoje poglądy i przemyślenia związane z Naszym klubem ale pewne informacje są pożywką dla mediów które tylko czekają aby Nom dop.....ć a szczególnie teraz gdy Ruch mo wejść na giełda. Wiela to już było artykułów w prasie i TV gdzie w ironiczny sposób wyrażano się o wejściu Ruchu na GPW.RudaSlaska7 pisze:za niedlugo bydzie "szukamy pilkarzy chetnych do gry za darmo z niebieskim sercem"
bardzo dobrze Klaudia godo mysla ze nie godo gupot wyssanych z palca ino prowda niech kozdy wiy jak jest niych nikt nikomu nie zawiyro gymby skuli tego ze godo prowda.
oni sie z nos normalnie robia jaja a my sie dowomy i to nie pierwszy roz.
Pamiętom jak mojo firma wchodziła kilka lot temu na GPW to był zakaz dla wszystkich pracowników komętowania kondycji finansowej firmy (choć jakie jo mioł pojęcie o tej kondycji jako szeregowy pracownik). RUCH Chorzów SA wiele sobie obiecuje po tej transakcji więc uważom żeby my sami se nie wciepli samobója do tora.
To Zarząd jest odpowiedzialny za finanse klubu i to on będzie odpowiadał za to przed Radą Nadzorczą a nie My.
Jeszcze roz podkreśla że mi też zależy na dobru klubu ale każdy mo swojo działka na C6.
My wypełniać stadion do ostaniego miejsca, zarząd tak prowadzić klub aby na wszystko starczało a piłkarze zapierdzielać na treningach i szpilach jak mogą najlepiej bo za to im płacą (mom nadzieja).
I jeszcze jedno pokoszcie mi klub kiery dzieli się wszystkimi informacjami ze swoimi kibicami. Wszystkie liczące się kluby są prowadzone obecnie jak każdo inno firma w gospodarce rynkowej. I na koniec powiem jedno tym światem rządzi kasa a czasy kiedy groł Pan Gerard Cieślik wierny do końca barwom Niebieskim już nigdy nie wrócą (przykre).
Pyrsk