Puchar Ekstraklasy 2008/09

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19_kRzysiek_20
Kontakt:

#346 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 7 paź 2008, o 19:08

adamo_R pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:Jak juz Fabus robi rajdy to aż żałuja ze nie pojechałem na szpil ale spokojnie na Lechu jestem na 100%
A niy miołześ być na szpilu?
Chodzil mi o to że bede na szpilu ligowym jak zawsze! Ale że chce zobaczyć te rajdy Fabusa i bramki Sobczaka ;)

Awatar użytkownika
Rly
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#347 Post autor: Rly » 7 paź 2008, o 19:14

Kontuzja Owcy , oby to nie było nic poważnego i żeby mógł zagrać z lechem
"Uganda? To są jakieś jaja. Albo te inne afrykańskie drużyny, pełętają się tam po buszu, ale w rankingu są przed nami. To jest zabawa! "

adamo_R

#348 Post autor: adamo_R » 7 paź 2008, o 19:16

Czerwona kartka dla Gierczaka! Sędzia pokazał mu najpierw żółtą za faul.

Tyn skur.el "zabski" zawsze faulowol fest ostro na Ruchu pomiyntom go ja zlomol noga Molkowi jebaniec.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#349 Post autor: L-o » 7 paź 2008, o 19:19

adamo_R pisze:Czerwona kartka dla Gierczaka! Sędzia pokazał mu najpierw żółtą za faul.

Tyn skur.el "zabski" zawsze faulowol fest ostro na Ruchu pomiyntom go ja zlomol noga Molkowi jebaniec.
Molkowi i Mosórowi

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#350 Post autor: viktor » 7 paź 2008, o 19:25

widzę że Pietrzak jest bardzo honorowy :wstyd: jak Odra w 10 to my też a zamiast za Barana wpuścić kogoś to on zmienia innego :zdziwko: na ale cóż ZWYCIĘSTWO
:padam:
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Lukas89
Kontakt:

#351 Post autor: Lukas89 » 7 paź 2008, o 19:27

chociaż swoją drogą ciekawe.. Barana zmienić nie mógł bo niby limit zmian wykorzystany a tutaj nagle Trzmielewskiego wpuszcza :zdziwko:

Oby tylko mi sie wydawało że coś tu jest nie tak.. :oczami:

Sobczak :padam:
Obrazek

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#352 Post autor: Mirek » 7 paź 2008, o 19:29

Lukas89 pisze:chociaż swoją drogą ciekawe.. Barana zmienić nie mógł bo niby limit zmian wykorzystany a tutaj nagle Trzmielewskiego wpuszcza :zdziwko:

Oby tylko mi sie wydawało że coś tu jest nie tak.. :oczami:

Sobczak :padam:
http://www.90minut.pl/news.php?id=788395
Tu to jest wyjasnione

jugador
Kontakt:

#353 Post autor: jugador » 7 paź 2008, o 19:32

Ten Kieruzel przyszedl do Ruchu z ME Lubina ... a to ciekawe

Zasadniczo cieszy , ze mlodzi wreszcie pograli i sie nie dali

Ciesza rowniez bramki Sobczaka , na pierwszy rzut oka takie drewienko ale ma cos w sobie, kto by pomyslal

Martwi nasz slepy strzal transferowy i odpuszczenie Malkowskiego

Na kazdym kroku widac , ze byl to duzy blad

Tiag
Kontakt:

#354 Post autor: Tiag » 7 paź 2008, o 19:33

Dźwięk GG na prostej- bezcenne :cool: Brawo Sobczak.

19aRtuR20
Kontakt:

#355 Post autor: 19aRtuR20 » 7 paź 2008, o 19:33

ciesza bramki Sobczaka - bo jak sie okaze ze strzeli w lidze to MUSI grac zawsze

nie zebych miol cos do Fabus'a - lubia go jak kazdego Niebieskiego, ale on nie pasi do gry, nie ruszo sie na boisku a za same warunki fizyczne - coraz czesciej bezuzyteczne...... nie wolno go na boisku trzymac - MARCIN SOBCZAK :padam: :padam: :padam: to taki Fabus ktory jest mlody i na dodatek loto do kazdej bali - a nie ino stoi na srodku i paczy co sie dzieje

dobrze ze jest Puchar Ekstraklasy bo mlodzi moga pograc :hyhy: :hyhy:
BARTEK BABIARZ :padam:

Dżem
Kontakt:

#356 Post autor: Dżem » 7 paź 2008, o 19:38

Jo by ten puchat odpuścił i doł pograć samym modym (Babiarz,Goncerz itd) ch** że nie awansujemy,ale mode sie ograją.

Na nastepno runda atak SS - Sobiech Sobczak :hyhy:

BlauKattowitz
Kontakt:

#357 Post autor: BlauKattowitz » 7 paź 2008, o 19:39

ciesza bramy Sobczaka ale nie wiem czy mozna sie cieszyc z meczu w ktorym sie traci 2 bramki u siebie z odra wodzislaw :kwasny:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#358 Post autor: HKSADIK » 7 paź 2008, o 19:43

spokojnie,tutaj nie ma co sie cieszyc,ani nie ma co sie smucic:)

fajnie ze mlodzi troche pograli,mam nadzieje,ze w Zabrzu w niedziele tez dostana swoja szanse i ja wykorzystaja.

Sobczak bardzo ladnie.3 bramki,oby z Lechem udalo mu sie cos "ukasic"
Ostatnio zmieniony 7 paź 2008, o 19:45 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 1 raz.

beexid
Kontakt:

#359 Post autor: beexid » 7 paź 2008, o 19:44

Sobczak zagrał za***isty mecz dobrze że wygralismy w PE teraz jazda z żabkami i kolejne zwycięstwo:) ;)

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#360 Post autor: heli » 7 paź 2008, o 20:11

Przeciez Baran dostoł kartka i to czerwono edit. tzn. drugo żółto i w konsekwencji czerwnono wiec o czym wy piszecie zaroz po Gierczaku wie co mioł zmieniac i to nie za faul, co może Pietrzak mioł pół składu zmieni ino skuli kartek, nie kerzy chyba nie widzieli szpilu a jak zwykle najwiecej godają.

Co do meczu moim zdaniem dobra pierwsza połowa kilka ciekawych akcji. Drugo niestety o wiele słabiej kilka nie wykorzystanych kontr typu 4-2 czy sam na sam Fabus i dwa razy Haftkowski. Zreszta po tym meczu kolejny roz nie rozumia czemu Sobczak, kery groł ostatnio w ME teraz w PE a nie gro w ekstraklasie. Dwa proste argument. Po pierwsze wykorzystuje sytuacje sam na sam co niestety nie wychodzi ani Fabusowi, strzał w tormana a potem co prawda wlozł z balą do bramki, ale sędzia gwizdnał ręka ani Haftkowski kery mom wrażenie, że potyko się o własne nogi zresztą poobnie było z Jagą. A po drugie Sobczaka szuko bal w polu karnym trzecio bram i mo trocha farta, jak przy drugiej bramie kaj nie potrafili wybi bali Odra a Sobczak trzy razy strzeloł, a każdo z dobitek była bliżej bramy w końcu już leżąc strzelił z metra dwóch. Co do Haftkowskiego to wątpie by z niego był jakiś wielki gracz, wielki nie tylko wzrostem, on mo podstawowe braki w koordynacji i nie wiem czy jest w stanie to w tym wieku jeszcze zmieni, owszem dzięki wzrostowi i szybkości na pewno z juniorami walczy, ale w starciu z doświadczonymi i lepiej zbudowanymi graczami wida, że mo problemy.
Z drugiej strony mały Babiarz wida, że mo technika, ale brakuje mu chyba pewności siebie, bo niestety doś często wstzrzymywoł na tym prawym skrzydle akcje, cho moż enie zawsze z jego inicjatywy o czym niżej.
Co do bram straconych to najlepiej opiszą je dwa okrzyki:
1. "moja" Matko a potem machnięcie się, mieliśmy slawno moja za czasów Lecha, teraz wida, że momy Matko. No i gracz odry do pustej trefio.
2. "poczekej na mnie" chwila przed stratą bramki Ruch wyprowadzo akcjo, Ariel moim zdaniem winny bramy ryczy te słowa do Babiarza, po czym ten wstrzymuje akcje Jakubowski odstaje bal traci ją a cała prawa strona odkryta szybka kontra Babiarz próbuje wróci, bo Jakubowski to nawet w momencie straty bramki jeszcze przebywał na połowie Odry, cho strata nie miała miejsca gdzieś koło ich bamki, ale gdziś na 30 m. Więc nie wrócił nawet 20 metrów.

Co do pozostałych graczy to jednak wiodącymi postaciami byli gracze podstawowego składu Nowacki (mimo wielu strat) Fabus kilka ciekawych zgrań piłki, ale ogólnie dośc przeiętnie no i oczywiscie Sobczak. Podobał mi się ten Mizgajski cho właśnie to on roz zdupił strasznieakcjakaj wyhodziło czterech na dwóch. O reszccie młodych to ciężko mi się wypowiadac, ale na pewno większośc ani nie zachwyciła ani nie rozczarowała
Ostatnio zmieniony 7 paź 2008, o 20:19 przez heli, łącznie zmieniany 2 razy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

ODPOWIEDZ