GKS Bełchatów-Ruch Chorzów...04.10.2008 godz. 17:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
FredyKruger
Kontakt:

#136 Post autor: FredyKruger » 4 paź 2008, o 20:27

Elmer pisze: ......Martwi mnie, że w zespole jest zbyt mało ambicji w grze ...
Mnie sie wydaje, ze ambicji w zespole nie brakuje. Oni poprostu nie potrafią grać, samymi checiami i zaangazowaniem w meczu sie nie wygrywa, niestety, ale taka jest prawda. Rzygac mi sie chcało gdy ogladałem mecz. Wyprowadzenie kontry nie istnieje, a gra i celność podań w okolicach pola karnego przeciwnika, to to tragedia! :zly:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#137 Post autor: Ozor » 4 paź 2008, o 20:30

Znowu ta bylejakosc ile lat jeszcze :zalamany: echh

FredyKruger
Kontakt:

#138 Post autor: FredyKruger » 4 paź 2008, o 20:31

jalboss pisze:....Jedynie trzeba dotrzymac do zimy i dobrze przepracować okres przygotowawczy do wiosny. A potem walczyc o jak najwyższe miejsce.
z tym sie zgodze, runda jesienna jest stracona. ;)

19Wilu20
Kontakt:

#139 Post autor: 19Wilu20 » 4 paź 2008, o 20:32

Jak sam niewtorzy gupio godaja a co mo trener do tego jak nie mo wto grac

dzisiej zagrali dobry mecz ale PGE bylo lepsze niestety
19Ruch20

sebaro
Kontakt:

#140 Post autor: sebaro » 4 paź 2008, o 20:32

Nie wiem co Wy chcecie od piłkarzy, trenera? Przecież to było do przewidzenia => Może przychody z tej operacji, szacowane na cztery miliony złotych, pozwolą Ruchowi odzyskać pełną płynność finansową? Ostatnio chorzowscy piłkarze 21 dni czekali na wypłaty, zaś premii meczowych w tym sezonie na swoich kontach nie zobaczyli. Nie pomagają ostre cięcia budżetu, które są dziełem prezes Katarzyny Sobstyl. Ruch nadal nie znalazł firmy, która płaciłaby za reklamę na koszulkach. Do niedawna był nią Reporter, lecz producent odzieży umowy nie przedłużył. Co gorsza, z działu marketingu w ostatnim czasie na własne życzenie odeszły dwie osoby. - Nie komentujemy doniesień na temat naszej kondycji finansowej - zaznacza Dorota Jagodzińska, rzecznik prasowy klubu.
http://niebiescy.pl/index.php?id=3141
Ktoś na forum pisał wcześniej, że źle się dzieje w ... państwie duńskim.
Tak więc wiemy dlaczego taka postawa w meczu z Bełchatowem i wcześniejszych.
Wiemy także dlaczego odszedł Radolsky.
I wiemy dlaczego będziemy tak kiepsko grali w meczu z Odrą, Lechem, itd. :zalamany:
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

FredyKruger
Kontakt:

#141 Post autor: FredyKruger » 4 paź 2008, o 20:38

zaś premii meczowych w tym sezonie na swoich kontach nie zobaczyli
za co premie? Za kalectwo piłki noznej? ;)

Elmer
Kontakt:

#142 Post autor: Elmer » 4 paź 2008, o 20:47

Oczywiście 270 minut, a nie 180
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

SODA's
Kontakt:

#143 Post autor: SODA's » 4 paź 2008, o 20:48

Harpo pisze:Brawo Pietrzak.
Kolejny mecz ze stratą punktów.
Tu nie trzeba zwalniać trenera- błędem było zatrudniać tego pana.
Już kiedyś był w Ruchu, młodsi nie pamiętają, ale NIC dobrego nie wniósł.

Staczamy się...? :dontgetit:
i tak to widze ..pozdro
ps. zapytajcie mnie że miał sukcesy w ME.. ale jakim kosztem ...
RUCH Chorzów Polska

FredyKruger
Kontakt:

#144 Post autor: FredyKruger » 4 paź 2008, o 20:58

SODA's pisze:
Harpo pisze:Brawo Pietrzak.
Kolejny mecz ze stratą punktów.
Tu nie trzeba zwalniać trenera- błędem było zatrudniać tego pana.
Już kiedyś był w Ruchu, młodsi nie pamiętają, ale NIC dobrego nie wniósł.

Staczamy się...? :dontgetit:
i tak to widze ..pozdro
ps. zapytajcie mnie że miał sukcesy w ME.. ale jakim kosztem ...
Ja bym winy na Pietrzaka nie zwalał, przeciez on jest trenerem dopiero od "5 minut" Za słabe wyniki druzyny do Pietrzaka można miec pretensje dopiero w rundzie wiosennej

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#145 Post autor: Lutz » 4 paź 2008, o 21:02

Jo tam może sie niy znom , ale to co oni grajom to niy ma fussball, to poleku niy wiysz czy sie śmioć, płakać czy obie te rzeczy na roz - siyngomy poleku dna i niy chodzi o wynik bo 1:0 kożdy przegrać może , ale o styl a raczy jego brak. Qwa tam niy ma chopa co by sie nadowoł na ekstraklasa, bala patałachy pryjonć niy poradzom ,a te cyntry Grzibka na pole karne to już lepi łostawia bez komentarza bo bych porzondnego chopa obrazić musioł, Nowacki nojwyraźniyj strajkuje, Jakubowski odmawio pracy a reszta gro bo musi co by niy dostali bezwarunkwego zwolniynio.
Tak jak tyn komentator pedzioł jak niy kupiemy kopaczy z nazwiskami za 10mln to bydzie ciynżko soe utrzimać, a z takom grom to furgomy - spomnicie moje słowa.
Ddoł tyż że w Ruchu grajom odciepy kerych żodyn niy chcioł ( Korona, Wodzisław, Lech ) i na to wyglondo że mjoł racjo.
Dyć to je wiyncy jak gańba - 90 min jedyn abo 2 strzeły na brama - fto takie coś widzioł ? Niy godejcie że w Polski lidze som jeszcze gorsze drużyny jak my :przestraszony: Na to było richtig smutno zaglondać i to niy piyrszy roz.
Sponsor, sponsor i jeszcze roz sponsor z worym połnym piyniyndzy to jedyne rozwionzanie jak chcymy za naście lot grać o puchary . Srducho na klacie a psinco w kasie i w galotach !!

chorzowski_rsl
Kontakt:

#146 Post autor: chorzowski_rsl » 4 paź 2008, o 21:06

cos ze strony wiesniakow
Zamknięty sektor gości, jednak pojawiła się z drugiej strony stadionu kilkuosobowa grupka która miała zamiar dopingować piłkarzy z Chorzowa, jednak zostało im to szybko wybite z głów.
Na stadionie pojawili się pewnie również kibice Ruchu incognito, 4 z nich zostaje poznanych, wymiana słowna, ostatecznie jeden się popłakał, a trzech pozostałych poprosiło ochronę o wezwanie policji, razem z którą opuścili bełchatowski stadion.
NRŚL GANG

FredyKruger
Kontakt:

#147 Post autor: FredyKruger » 4 paź 2008, o 21:09

....a te cyntry Grzibka na pole karne to już lepi łostawia bez komentarza bo bych porzondnego chopa obrazić musioł....
co prawda, to prawda!

Dyć to je wiyncy jak gańba - 90 min jedyn abo 2 strzeły na brama - fto takie coś widzioł ?
sama prawda!

pozdro Lutz ;)

gregor
Kontakt:

#148 Post autor: gregor » 4 paź 2008, o 21:16

Nima rozgrywającego nima koncepcji nima pomysłu nima drużyny.NIMA KASY :zalamany:
Licza że sie utrzymiemy bo niechca już siegać dna :/
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Marek Nowak
Kontakt:

#149 Post autor: Marek Nowak » 4 paź 2008, o 21:24

co mecz to gorzej to wyglodo , a terminarz nie zapowiada sie ciekawie . Byli i ( sa jeszcze ) dwaj dobrzy trenerzy do wziecia , ale dzialacze poszli na latwizne czyt. najtansze rozwiazanie . Lepiej by bylo dla wszystkich , zeby Pietrzak zostal przy mlodziezy .
Do czerwca to sie moze duzo zmienic , a jak bydzie goraca to mozemy szukac zas trenera z lapanki ...

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: grzej » 4 paź 2008, o 21:30

To był naprawdę słaby mecz w naszym wykonaniu i trudno winić za tę dyspozycję Pietrzaka, skoro przygotowywał ich ktoś inny.

Jeśli jednak czytam, że Pietrzak twierdzi, że w pierwszej połowie realizowaliśmy przedmeczowe założenia, to ja się pytam jakie?
Ariel na lewej obronie czy Cwielong w ataku z podpiętym pod niego Brzyskim? Z całym szacunkiem ale oni w ataku co najwyżej mogli robić laski piłkarzom z Bełchatowa, bo mniej więcej na takiej wysokości im dorównywali (czytaj: sięgali). Brzyski i Balaż więcej sobie przeszkadzali niż grali.
Zmiana w przerwie Balaza na Nowackiego spowodowała, że graliśmy w 10u. Jak wcześniej broniłem Nowackiego, to ten mecz przelał moją gorycz
do niego - w ciągu 45 minut ANI JEDNEGO CELNEGO PODANIA, a gdy dostał piłkę od razu leżał na murawie, było zresztą widać, że w końcu do niego koledzy nie grają, bo i po co.
Nigdy nie cieszę się z czyjegoś nieszczęścia, ale my dopiero coś próbowaliśmy grać gdy opuścił boisko Pepe..oby pauzował do końca rundy. Sorry.

Dno dna. Jedna akcja w całym meczu - to wszystko na co było nas dzisiaj stać. Podawał Fabus do Owcy a ten do Brzytwy...któremu współczuję, bo w następnym meczu zagra w ataku albo w bramce...

I na koniec, bo na trzeźwo się nie da..Gdzie jest ku*** Sobczak? Gra w ME a nie mieści się w pierwszym zespole?? Co jest grane? A w chwili obecnej to jedyny napastnik który coś strzela i dzisiaj na Bełchatów były idealny.

Z pyrami będzie lepiej... :D jak zaczną płacić w terminie to może się zmobilizują...

Oj działoby się gdybyśmy tam pojechali..Pozdrawiam
historiaruchu.pl

ODPOWIEDZ