RUCH Chorzów : Jagiellonia Białystok 27.09.08 godz. 19:45!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#106 Post autor: ch-R » 30 wrz 2008, o 11:06

RudaSlaska7 pisze:ze jestes chuliganem
A te dzieciaki i dziwczyny oras starci ludzie co gazem dostali to tako nowo jakosc chuliganstwa ja ?
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

RudaSlaska7
Kontakt:

#107 Post autor: RudaSlaska7 » 30 wrz 2008, o 11:31

nie zrozumiols mie. chodzi mi o to ze oni uznaja Cie za chuligana i nie maja Cie za co przepraszac az sie dziwia ze w zodnyj gazecie nie ma o "chuliganach" z Chorzowa.

:oczami:
pozdRo

Lipiniorz25
Kontakt:

#108 Post autor: Lipiniorz25 » 30 wrz 2008, o 11:34

staRvin pisze:
_BiADACZ_ pisze:
Dżem pisze:
Kris KLZ pisze:na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore
Dodejmy że tyn synek był z dziołchą :wstyd: :wstyd: :wstyd:
a co sie na młynie robi ?
spiewo ale to nie znaczy ze jak ktos nei spiewo to zaro mu cza ciu...? nie szlo go upomniec albo mu padac ze jak nie spiewo to niech przejdzie na inny sektor?
moze sie w koncu naucza ze do mlyna sie lazi spiewac a nie stoc jak ci** z rekami w kapsi
nikt nikogo nie trzymie na sila w mlynie
Niebieski od uRodzenia

adamas
Kontakt:

#109 Post autor: adamas » 30 wrz 2008, o 11:39

chorzowskaR pisze:Inna sprawa . ciekaw jestem dlaczego do teraz nie ma jakiegos sprostowania , przeprosin czy komunikatu w sprawie wydarzeń przed meczem ? Wiem ze tak jest od jakiegos czasu ale to co sie dzialo przed tym szpilem (gazowanie , pałowanie ) to juz przesada ! To jest tak jak ktoś ma firme i kolejke klientów i żeby zapanować nad klientami wpierdala w niego gaz i palke Domagam sie oficjalnych przeprosin na oficjalnej stronie klubu !!!!
Przeprosiny powinny sie pojawic, to powinno byc normalne zachowanie wladz po takim skandalu (bo incydent to juz to nie byl- incydenty byly wczesniej), Lech przeprosil swoich kibicow nawet za to, ze musieli stac w dlugich kolejkach po bilety na Austrie (!)

Zarząd Klubu KKS Lech Poznań pragnie przeprosić wszystkich Kibiców za zaistniałe niedogodności podczas sprzedaży zamkniętej biletów na mecz Pucharu UEFA Lech Poznań – Austria Wiedeń.
Zdajemy sobie sprawę, że dwa punkty prowadzące sprzedaż zamkniętą to niedostateczna liczba, by sprzedaż ta mogła być prowadzona sprawnie, a Kibice nie byli zmuszeni do stania w kilkugodzinnych kolejkach. Niestety firma dostarczająca system informatyczny do sprzedaży biletów nie była w stanie uruchomić, na zasadach panujących podczas sprzedaży zamkniętej, większej ilości punktów sprzedaży. Jednocześnie zobowiązujemy się do usprawnienia procesu sprzedaży biletów na kolejny mecz rozgrywany w ramach Pucharu UEFA, co oznacza, że w przypadku awansu Lecha Poznań do fazy grupowej Pucharu UEFA zamknięta sprzedaż biletów będzie prowadzona we wszystkich punktach sprzedaży.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY

Awatar użytkownika
ch-R

#110 Post autor: ch-R » 30 wrz 2008, o 11:56

RudaSlaska7 pisze:nie zrozumiols mie. chodzi mi o to ze oni uznaja Cie za chuligana i nie maja Cie za co przepraszac az sie dziwia ze w zodnyj gazecie nie ma o "chuliganach" z Chorzowa.

pozdRo
Bardzo dobrze cie zrozumiałem :] A moja odpowiedz byla skierowana do klubu bo wiem ze te ciolki te forum czytają :przestraszony:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

RudaSlaska7
Kontakt:

#111 Post autor: RudaSlaska7 » 30 wrz 2008, o 13:35

CHYBA ZE TAK. POZDRO ;)

A JAK KTOS Z ZARZADU TO CZYTO : PRZEJZYJCIE NA ŚLYPIA

E-R
Kontakt:

#112 Post autor: E-R » 30 wrz 2008, o 15:21

chorzowskaR pisze:
RudaSlaska7 pisze:nie zrozumiols mie. chodzi mi o to ze oni uznaja Cie za chuligana i nie maja Cie za co przepraszac az sie dziwia ze w zodnyj gazecie nie ma o "chuliganach" z Chorzowa.

pozdRo
Bardzo dobrze cie zrozumiałem :] A moja odpowiedz byla skierowana do klubu bo wiem ze te ciolki te forum czytają :przestraszony:
To napisz do nich, miłej wymiany maili zyczę :D

Awatar użytkownika
_BiADACZ_
Kontakt:

#113 Post autor: _BiADACZ_ » 1 paź 2008, o 07:43

Lipiniorz25 pisze:
staRvin pisze:
_BiADACZ_ pisze:
Dżem pisze:
Kris KLZ pisze:na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore
Dodejmy że tyn synek był z dziołchą :wstyd: :wstyd: :wstyd:
a co sie na młynie robi ?
spiewo ale to nie znaczy ze jak ktos nei spiewo to zaro mu cza ciu...? nie szlo go upomniec albo mu padac ze jak nie spiewo to niech przejdzie na inny sektor?

moze sie w koncu naucza ze do mlyna sie lazi spiewac a nie stoc jak ci** z rekami w kapsi
nikt nikogo nie trzymie na sila w mlynie
dokładnie...
sami pi***olicie że, doping słaby, że dużo ludzi nie śpiewo a nic nie robicie w tym kierunku.

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: kibol-siem-ce » 1 paź 2008, o 17:18

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#115 Post autor: vinc84 » 1 paź 2008, o 18:33

moglo byc gorzyj ;)
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
19wiRek20
Kontakt:

#116 Post autor: 19wiRek20 » 1 paź 2008, o 18:37

A w tvp info w sportowych wiadomościach regionalnych mówili że Polonia dostała 8 tys. , a Ruch 7 tys. kary. hehe

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: jalboss » 2 paź 2008, o 16:37

5 czy 7 tys. to żadna różnica. I tak trzeba to zapłacić.
Szkoda tylko, że to już kolejna kasa która idzie na tych darmozjadów z pzpn.
Na pewno klub wolałby inaczej wydac ta kasę...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

BlauKattowitz
Kontakt:

#118 Post autor: BlauKattowitz » 2 paź 2008, o 17:14

ciekawy ktory bierze to do kapsy

RudaSlaska7
Kontakt:

#119 Post autor: RudaSlaska7 » 2 paź 2008, o 18:41

moim zdaniem najlepij by bylo jak by za kara np. race chaja itp. to klub powinien zaplacic te pora tys na rzecz domow dziecka itp a nie tym zlodziejom!

Lipiniorz25
Kontakt:

#120 Post autor: Lipiniorz25 » 2 paź 2008, o 19:20

vinc84 pisze:moglo byc gorzyj ;)
tyz zech sie bol ze bydzie gorzyj
bo to byla recydywa
Niebieski od uRodzenia

ODPOWIEDZ