A te dzieciaki i dziwczyny oras starci ludzie co gazem dostali to tako nowo jakosc chuliganstwa ja ?RudaSlaska7 pisze:ze jestes chuliganem
RUCH Chorzów : Jagiellonia Białystok 27.09.08 godz. 19:45!
- ch-R
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moze sie w koncu naucza ze do mlyna sie lazi spiewac a nie stoc jak ci** z rekami w kapsistaRvin pisze:spiewo ale to nie znaczy ze jak ktos nei spiewo to zaro mu cza ciu...? nie szlo go upomniec albo mu padac ze jak nie spiewo to niech przejdzie na inny sektor?_BiADACZ_ pisze:a co sie na młynie robi ?Dżem pisze:Dodejmy że tyn synek był z dziołchąKris KLZ pisze:na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore![]()
![]()
nikt nikogo nie trzymie na sila w mlynie
Niebieski od uRodzenia
-
- Kontakt:
Przeprosiny powinny sie pojawic, to powinno byc normalne zachowanie wladz po takim skandalu (bo incydent to juz to nie byl- incydenty byly wczesniej), Lech przeprosil swoich kibicow nawet za to, ze musieli stac w dlugich kolejkach po bilety na Austrie (!)chorzowskaR pisze:Inna sprawa . ciekaw jestem dlaczego do teraz nie ma jakiegos sprostowania , przeprosin czy komunikatu w sprawie wydarzeń przed meczem ? Wiem ze tak jest od jakiegos czasu ale to co sie dzialo przed tym szpilem (gazowanie , pałowanie ) to juz przesada ! To jest tak jak ktoś ma firme i kolejke klientów i żeby zapanować nad klientami wpierdala w niego gaz i palke Domagam sie oficjalnych przeprosin na oficjalnej stronie klubu !!!!
Zarząd Klubu KKS Lech Poznań pragnie przeprosić wszystkich Kibiców za zaistniałe niedogodności podczas sprzedaży zamkniętej biletów na mecz Pucharu UEFA Lech Poznań – Austria Wiedeń.
Zdajemy sobie sprawę, że dwa punkty prowadzące sprzedaż zamkniętą to niedostateczna liczba, by sprzedaż ta mogła być prowadzona sprawnie, a Kibice nie byli zmuszeni do stania w kilkugodzinnych kolejkach. Niestety firma dostarczająca system informatyczny do sprzedaży biletów nie była w stanie uruchomić, na zasadach panujących podczas sprzedaży zamkniętej, większej ilości punktów sprzedaży. Jednocześnie zobowiązujemy się do usprawnienia procesu sprzedaży biletów na kolejny mecz rozgrywany w ramach Pucharu UEFA, co oznacza, że w przypadku awansu Lecha Poznań do fazy grupowej Pucharu UEFA zamknięta sprzedaż biletów będzie prowadzona we wszystkich punktach sprzedaży.
SEMPER FIDELIS - ZAWSZE WIERNY
- ch-R
Bardzo dobrze cie zrozumiałemRudaSlaska7 pisze:nie zrozumiols mie. chodzi mi o to ze oni uznaja Cie za chuligana i nie maja Cie za co przepraszac az sie dziwia ze w zodnyj gazecie nie ma o "chuliganach" z Chorzowa.
![]()
pozdRo
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To napisz do nich, miłej wymiany maili zyczęchorzowskaR pisze:Bardzo dobrze cie zrozumiałemRudaSlaska7 pisze:nie zrozumiols mie. chodzi mi o to ze oni uznaja Cie za chuligana i nie maja Cie za co przepraszac az sie dziwia ze w zodnyj gazecie nie ma o "chuliganach" z Chorzowa.
![]()
pozdRoA moja odpowiedz byla skierowana do klubu bo wiem ze te ciolki te forum czytają

- _BiADACZ_
- Kontakt:
dokładnie...Lipiniorz25 pisze:staRvin pisze:spiewo ale to nie znaczy ze jak ktos nei spiewo to zaro mu cza ciu...? nie szlo go upomniec albo mu padac ze jak nie spiewo to niech przejdzie na inny sektor?_BiADACZ_ pisze:a co sie na młynie robi ?Dżem pisze:Dodejmy że tyn synek był z dziołchąKris KLZ pisze:na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore![]()
![]()
moze sie w koncu naucza ze do mlyna sie lazi spiewac a nie stoc jak ci** z rekami w kapsi
nikt nikogo nie trzymie na sila w mlynie
sami pi***olicie że, doping słaby, że dużo ludzi nie śpiewo a nic nie robicie w tym kierunku.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
- 19wiRek20
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: