RUCH Chorzów : Jagiellonia Białystok 27.09.08 godz. 19:45!
-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jagiellonia zagrala fest ambitnie , my nie bardzo
Niby pilkarze dazyli do zwyciestwa ale wlasnie ... tak tylko niby
Ktos tu cos mial do Haftkowksiego ? Dajcie spokoj , jego bardzo ladna glowka mogla nam dac 3 pkt Takie pilki nie musza wpadac
Niestety nie mamy snajpera , ktory odnalazlby sie pod bramka
Zadatki na takiego gracza mial Sobczak , moze Sobiech ale odpadli niestety bardzo szybko
Ogolnie nasza gra wygladala lepiej niz za Dusana ale jednak czegos brak Wyniku
Aha , ewidentny karny niepodyktowany Im dwa razy cos takiego gwizdal przed polem karnym
To tego jednak powinnismy sie juz przyzwyczaic
Zasadniczo mecz taki na stykowe zwyciestwo Powiedzmy 2:1
Ale rownie dobrze mozna bylo przegrac z taka nieksutecznoscia
Teraz ciezka seria meczow i kazde punkty beda w cenie
Niby pilkarze dazyli do zwyciestwa ale wlasnie ... tak tylko niby
Ktos tu cos mial do Haftkowksiego ? Dajcie spokoj , jego bardzo ladna glowka mogla nam dac 3 pkt Takie pilki nie musza wpadac
Niestety nie mamy snajpera , ktory odnalazlby sie pod bramka
Zadatki na takiego gracza mial Sobczak , moze Sobiech ale odpadli niestety bardzo szybko
Ogolnie nasza gra wygladala lepiej niz za Dusana ale jednak czegos brak Wyniku
Aha , ewidentny karny niepodyktowany Im dwa razy cos takiego gwizdal przed polem karnym
To tego jednak powinnismy sie juz przyzwyczaic
Zasadniczo mecz taki na stykowe zwyciestwo Powiedzmy 2:1
Ale rownie dobrze mozna bylo przegrac z taka nieksutecznoscia
Teraz ciezka seria meczow i kazde punkty beda w cenie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Duchem Świętym nie jestem, więc skąd miałem wiedzieć co się jej stało. Dla mnie był to szok, więc tak właśnie napisałem, do czego mam prawo. A że z trybuny wyglądało tak jak wyglądało to już nie moja wina. Na głowie nie miała napisane: "dostałam gazem w ryj"
I nie życzę sobie porównywania do żaboli
I nie życzę sobie porównywania do żaboli

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Ta dziołcha została potraktowana przez psa z pałki oraz została zagazowana. Wiem bo zemdlała na dziewionie i ktoś zadzwonił na pogotowie. Później zabrali ją do ambulansu, po czym.. Dalej nie wiem co sie działo.
Dziwiła mnie reakcja ludzi patrzących, jak co niektórych śmiejących sie? Ludzie.. To raczej śmieszne nie było, tymbardziej, że każdy wiedział co sie stało!
Aha. Jeszcze jedno. Dlaczego niektórzy kibice na stadionie Ruchu sie bija? Nie rozumiem tego. Siedziałem na dziewionie, a za mna kilka osób sie bije, bo ktoś kogoś tam pobił.. Kurde i cała dziewiona patrzy co sie dzieje? Na szczęście przybiegło kilka osób, bodajże z młyna i dogłębnie wyjaśnili - co i jak. Tak trzymać - porządek musi na Ruchu być.
Dziwiła mnie reakcja ludzi patrzących, jak co niektórych śmiejących sie? Ludzie.. To raczej śmieszne nie było, tymbardziej, że każdy wiedział co sie stało!
Aha. Jeszcze jedno. Dlaczego niektórzy kibice na stadionie Ruchu sie bija? Nie rozumiem tego. Siedziałem na dziewionie, a za mna kilka osób sie bije, bo ktoś kogoś tam pobił.. Kurde i cała dziewiona patrzy co sie dzieje? Na szczęście przybiegło kilka osób, bodajże z młyna i dogłębnie wyjaśnili - co i jak. Tak trzymać - porządek musi na Ruchu być.
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
To jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe, przynajmniej mógł siedzieć na ławce z Jagą a tu 90 minut w ME.kibol-siem-ce pisze:Tak pisało przed szpilem wczorajszym, a że dzisioj groł w ME to juz sami niewiemy o co chodzi.Dżem pisze:A dzisiej groł ?kibol-siem-ce pisze:kontuzja mo
Straka, Sobczak, Sobiech - oni gdzieś balowali czy co, jeden mo kontuzja mieśni brzucha (ktoś zna jakieś szczegóły?), drugi jest kontuzjowany ale gro, a trzeci jest chory i już nie zagro w tej rundzie...
-
- Kontakt:
na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest choreguciooo pisze:Aha. Jeszcze jedno. Dlaczego niektórzy kibice na stadionie Ruchu sie bija? Nie rozumiem tego. Siedziałem na dziewionie, a za mna kilka osób sie bije, bo ktoś kogoś tam pobił.. Kurde i cała dziewiona patrzy co sie dzieje? Na szczęście przybiegło kilka osób, bodajże z młyna i dogłębnie wyjaśnili - co i jak. Tak trzymać - porządek musi na Ruchu być.

KLIMZOWIEC!!!
-
- Kontakt:
nie do końca tak było!!! ja i paru innych kibiców podeszliśmy do niej ale odmówiła przyjęcia pomocy, a jej koleżanka to potwierdziła ze sobie poradzi wiec nic na siłe:) ale oczywiście jeśli byli tacy dla których było to smieszne to paranojaguciooo pisze:Ta dziołcha została potraktowana przez psa z pałki oraz została zagazowana. Wiem bo zemdlała na dziewionie i ktoś zadzwonił na pogotowie. Później zabrali ją do ambulansu, po czym.. Dalej nie wiem co sie działo.

To My Najlepsi Ruchu Kibice, To My Tworzymy Niebieskie PiotRowice!!!
https://www.facebook.com/NiebieskiePiotRowice1920
https://www.facebook.com/NiebieskiePiotRowice1920
-
- Kontakt:
- Hmmm...
- Kontakt:
http://www.dumapodlasia.pl/
jakby ktos chciol jeszcze roz zoboczyc ta padlina to tu jest i skrot i caly szpil do pobrania, znalozlech to na forum Jagi
Wlasnie zoboczylech tyn skrot i nojgorszy w calym spotkaniu byl syndzia
na poczatku elwer do nos jak nic po faulu na Pepe, pozniej tam niby powinna byc czerwona dla Grodzckiego, tylko ciekawe czemu nie pokazali tej sytuacji co Pepe na zoli lezal a w dwoch go tak kopali
ale tak pozatym to Cwielag powinien wrocic do tej Wisly bo chyba tam bedzie mu lepiej, bo co on chce miec za sytuacje do strzelenia gola jezeli nie potrafi wykorzystac akcji gdzie jest jeden na jeden z tormanem??
widac niy momy ostatnimi czasy na Cichej szczescia do napastnikow ktorzy potrafia strzelac gole a Pepe tego niy potrafi
jakby ktos chciol jeszcze roz zoboczyc ta padlina to tu jest i skrot i caly szpil do pobrania, znalozlech to na forum Jagi
Wlasnie zoboczylech tyn skrot i nojgorszy w calym spotkaniu byl syndzia

na poczatku elwer do nos jak nic po faulu na Pepe, pozniej tam niby powinna byc czerwona dla Grodzckiego, tylko ciekawe czemu nie pokazali tej sytuacji co Pepe na zoli lezal a w dwoch go tak kopali

"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."