RUCH Chorzów : Jagiellonia Białystok 27.09.08 godz. 19:45!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Stona
Kontakt:

#76 Post autor: Stona » 28 wrz 2008, o 12:10

to nie jest kwestia zarzadu bo to rozumia jako grono ludzi, to jest kwestia jednej osoby ktora kompletnie nie zna sie na tym czym sie zajmuje :zly:
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: wojt » 28 wrz 2008, o 13:03

Mam pytanie trochę odbiegając od meczu bo wszystko już zostało powiedziane. Czy ktoś wie co sie dzieje z Gerardem Cieślikiem był zawsze na kazdym szpilu, od jakiegos czasu jakoś go nie widać? Czy to kłopoty ze zdrowiem, czy tylko siedzi gdzie indziej?

jugador
Kontakt:

#78 Post autor: jugador » 28 wrz 2008, o 13:30

Jagiellonia zagrala fest ambitnie , my nie bardzo

Niby pilkarze dazyli do zwyciestwa ale wlasnie ... tak tylko niby

Ktos tu cos mial do Haftkowksiego ? Dajcie spokoj , jego bardzo ladna glowka mogla nam dac 3 pkt Takie pilki nie musza wpadac

Niestety nie mamy snajpera , ktory odnalazlby sie pod bramka

Zadatki na takiego gracza mial Sobczak , moze Sobiech ale odpadli niestety bardzo szybko

Ogolnie nasza gra wygladala lepiej niz za Dusana ale jednak czegos brak Wyniku

Aha , ewidentny karny niepodyktowany Im dwa razy cos takiego gwizdal przed polem karnym

To tego jednak powinnismy sie juz przyzwyczaic

Zasadniczo mecz taki na stykowe zwyciestwo Powiedzmy 2:1

Ale rownie dobrze mozna bylo przegrac z taka nieksutecznoscia

Teraz ciezka seria meczow i kazde punkty beda w cenie

Bronn
Kontakt:

#79 Post autor: Bronn » 28 wrz 2008, o 14:30

Szpil bez barwny. Moim zdaniem mieli my przewaga. ino naszo gra boła niy efektywno :wstyd: . Hawtkowski psychicznie wysiada. Dobrze rokował poczontyk szpilu, ino potym boło jak boło :wstyd: ...

Elmer
Kontakt:

#80 Post autor: Elmer » 28 wrz 2008, o 16:43

Duchem Świętym nie jestem, więc skąd miałem wiedzieć co się jej stało. Dla mnie był to szok, więc tak właśnie napisałem, do czego mam prawo. A że z trybuny wyglądało tak jak wyglądało to już nie moja wina. Na głowie nie miała napisane: "dostałam gazem w ryj"

I nie życzę sobie porównywania do żaboli ;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

guciooo
Kontakt:

#81 Post autor: guciooo » 28 wrz 2008, o 20:44

Ta dziołcha została potraktowana przez psa z pałki oraz została zagazowana. Wiem bo zemdlała na dziewionie i ktoś zadzwonił na pogotowie. Później zabrali ją do ambulansu, po czym.. Dalej nie wiem co sie działo.

Dziwiła mnie reakcja ludzi patrzących, jak co niektórych śmiejących sie? Ludzie.. To raczej śmieszne nie było, tymbardziej, że każdy wiedział co sie stało!

Aha. Jeszcze jedno. Dlaczego niektórzy kibice na stadionie Ruchu sie bija? Nie rozumiem tego. Siedziałem na dziewionie, a za mna kilka osób sie bije, bo ktoś kogoś tam pobił.. Kurde i cała dziewiona patrzy co sie dzieje? Na szczęście przybiegło kilka osób, bodajże z młyna i dogłębnie wyjaśnili - co i jak. Tak trzymać - porządek musi na Ruchu być.

dani91R
Kontakt:

#82 Post autor: dani91R » 28 wrz 2008, o 21:03

czamu sobczak nie groł;/?
dani

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#83 Post autor: kibol-siem-ce » 28 wrz 2008, o 21:16

dani91R pisze:czamu sobczak nie groł;/?
kontuzja mo
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Dżem
Kontakt:

#84 Post autor: Dżem » 28 wrz 2008, o 21:17

kibol-siem-ce pisze:kontuzja mo
A dzisiej groł ? :D

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#85 Post autor: kibol-siem-ce » 28 wrz 2008, o 21:20

Dżem pisze:
Tak pisało przed szpilem wczorajszym, a że dzisioj groł w ME to juz sami niewiemy o co chodzi.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#86 Post autor: grzej » 28 wrz 2008, o 21:28

kibol-siem-ce pisze:
Dżem pisze:
Tak pisało przed szpilem wczorajszym, a że dzisioj groł w ME to juz sami niewiemy o co chodzi.
To jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe, przynajmniej mógł siedzieć na ławce z Jagą a tu 90 minut w ME.
Straka, Sobczak, Sobiech - oni gdzieś balowali czy co, jeden mo kontuzja mieśni brzucha (ktoś zna jakieś szczegóły?), drugi jest kontuzjowany ale gro, a trzeci jest chory i już nie zagro w tej rundzie...

Kris KLZ
Kontakt:

#87 Post autor: Kris KLZ » 28 wrz 2008, o 22:04

guciooo pisze:Aha. Jeszcze jedno. Dlaczego niektórzy kibice na stadionie Ruchu sie bija? Nie rozumiem tego. Siedziałem na dziewionie, a za mna kilka osób sie bije, bo ktoś kogoś tam pobił.. Kurde i cała dziewiona patrzy co sie dzieje? Na szczęście przybiegło kilka osób, bodajże z młyna i dogłębnie wyjaśnili - co i jak. Tak trzymać - porządek musi na Ruchu być.
na mlynie tyz chcieli ciulac synka co nie spiewol...ino ze tyn synek sie nie dol,ale na Ruchu to jest normalne ze kibice sie ciulaja miedzy soba co dla mnie osobiscie tak jak i do ciebie jest chore :/
Obrazek
KLIMZOWIEC!!!

DzikeR_PiotRo
Kontakt:

#88 Post autor: DzikeR_PiotRo » 28 wrz 2008, o 22:11

guciooo pisze:Ta dziołcha została potraktowana przez psa z pałki oraz została zagazowana. Wiem bo zemdlała na dziewionie i ktoś zadzwonił na pogotowie. Później zabrali ją do ambulansu, po czym.. Dalej nie wiem co sie działo.

Dziwiła mnie reakcja ludzi patrzących, jak co niektórych śmiejących sie? Ludzie.. To raczej śmieszne nie było, tymbardziej, że każdy wiedział co sie stało!
nie do końca tak było!!! ja i paru innych kibiców podeszliśmy do niej ale odmówiła przyjęcia pomocy, a jej koleżanka to potwierdziła ze sobie poradzi wiec nic na siłe:) ale oczywiście jeśli byli tacy dla których było to smieszne to paranoja :/
To My Najlepsi Ruchu Kibice, To My Tworzymy Niebieskie PiotRowice!!!
https://www.facebook.com/NiebieskiePiotRowice1920

RudaSlaska7
Kontakt:

#89 Post autor: RudaSlaska7 » 28 wrz 2008, o 22:17

jo stol na 10 i co widac bylo choby dziolcha najebano byla i ja prowadzili na czole nie miala napisane ale tak to wygladala ( nie miala tyz napisane ze ja potraktowali z paly/gazu)

Awatar użytkownika
Hmmm...
Kontakt:

#90 Post autor: Hmmm... » 28 wrz 2008, o 22:54

http://www.dumapodlasia.pl/

jakby ktos chciol jeszcze roz zoboczyc ta padlina to tu jest i skrot i caly szpil do pobrania, znalozlech to na forum Jagi

Wlasnie zoboczylech tyn skrot i nojgorszy w calym spotkaniu byl syndzia :/

na poczatku elwer do nos jak nic po faulu na Pepe, pozniej tam niby powinna byc czerwona dla Grodzckiego, tylko ciekawe czemu nie pokazali tej sytuacji co Pepe na zoli lezal a w dwoch go tak kopali :/ ale tak pozatym to Cwielag powinien wrocic do tej Wisly bo chyba tam bedzie mu lepiej, bo co on chce miec za sytuacje do strzelenia gola jezeli nie potrafi wykorzystac akcji gdzie jest jeden na jeden z tormanem?? :/ widac niy momy ostatnimi czasy na Cichej szczescia do napastnikow ktorzy potrafia strzelac gole a Pepe tego niy potrafi
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."

ODPOWIEDZ