Remes Puchar Polski 2008/09
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Pawel
- Kontakt:
Właśnie wróciłem incognito z GKS-KSG i jestem zadowolony, stare lata 90 się przypominają. Dobry szpil na murawie, a na trybunach jakieś 60%-70% dopingu to antyRuch
Sądząc po przyśpiewkach i obustronnym lizaniu dupy, ich zgoda jest tylko kwestią czasu.
Nie mogę się doczekać deRbów z GieKSą, jak dla większości kibiców z Chorzowa to najbardziej wyczekiwany szpil.

Nie mogę się doczekać deRbów z GieKSą, jak dla większości kibiców z Chorzowa to najbardziej wyczekiwany szpil.
-
- Kontakt:
opowiadaj dokładnie co tam widziałeśPawel pisze:Właśnie wróciłem incognito z GKS-KSG i jestem zadowolony, stare lata 90 się przypominają. Dobry szpil na murawie, a na trybunach jakieś 60%-70% dopingu to antyRuchSądząc po przyśpiewkach i obustronnym lizaniu dupy, ich zgoda jest tylko kwestią czasu.

-
- Kontakt:
Zapewne napisze po 2319_kRzysiek_20 pisze:opowiadaj dokładnie co tam widziałeśPawel pisze:Właśnie wróciłem incognito z GKS-KSG i jestem zadowolony, stare lata 90 się przypominają. Dobry szpil na murawie, a na trybunach jakieś 60%-70% dopingu to antyRuchSądząc po przyśpiewkach i obustronnym lizaniu dupy, ich zgoda jest tylko kwestią czasu.

My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
-
- Kontakt:
Pawel pisze:Właśnie wróciłem incognito z GKS-KSG i jestem zadowolony, stare lata 90 się przypominają. Dobry szpil na murawie, a na trybunach jakieś 60%-70% dopingu to antyRuchSądząc po przyśpiewkach i obustronnym lizaniu dupy, ich zgoda jest tylko kwestią czasu.
Nie bier tego do siebie ale mosz sie kurewnie czym chwolic

- ch-R
CZADOBLOG
cytat
nie mom pytań to po spotkaniu GKS - Górnik skomentował Pawł Czado
rezta http://blogfrog.pl/index.php/go/Njk5Mjc ... otnie/2557
cytat
"Przez chwilę miałem nawet wrażenie, że dla szalikowców lżenie Ruchu stało się ważniejsze niż sam mecz. Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo zamiast cieszyć się niezwykłym wydarzeniem jakiego nie było na Śląsku od trzech lat (ostatni raz obie drużyny spotkały się w oficjalnym meczu na zakończenie sezonu 2004/05) kibice marnują energię na wyzwiska drużyny, która nie powinna ich tego dnia obchodzić. Przecież Ruch nie miał z tym spotkaniem kompletnie nic wspólnego. Czyżby to były jakieś dziecinne kompleksy?

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Nie tak downo jescze w Niebieskich koszulkach
http://www.foto.gieksiarze.pl/displayim ... 230&pos=57
Czado normalnie nie wiem co pedziec

Czado normalnie nie wiem co pedziec

-
- Kontakt:
Wiem jedno: wygrają ci, którzy uznają, że znienawidzony rywal nie jest godzien ich bluzgów. Drwiąca obojętność przechodząca w niezwracanie uwagi będzie o wiele gorszym policzkiem niż bluzgi. Którzy szalikowcy zrozumieją to pierwsi?
I tutaj ma racje. Nic tak nie boli jak ignoracja największego rywala, niby takie łatwe, a jednak nie ma ekipy u której by się to przyjęło.
Co do jutrzejszego meczu z Wartą to licze na nasze skromne zwycięstwo. Z pewnością nie będzie łatwo w "ogródku"

- ch-R
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
To tylko potwierdza Naszą siłę a ich słabość. Tyle w temacie. Wiedzą że nawet ten układ nie daje im dominacji na Górnym Śląsku bo jest jeszcze Ruch.chorzowskaR pisze:CZADOBLOG
cytat"Przez chwilę miałem nawet wrażenie, że dla szalikowców lżenie Ruchu stało się ważniejsze niż sam mecz. Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo zamiast cieszyć się niezwykłym wydarzeniem jakiego nie było na Śląsku od trzech lat (ostatni raz obie drużyny spotkały się w oficjalnym meczu na zakończenie sezonu 2004/05) kibice marnują energię na wyzwiska drużyny, która nie powinna ich tego dnia obchodzić. Przecież Ruch nie miał z tym spotkaniem kompletnie nic wspólnego. Czyżby to były jakieś dziecinne kompleksy?![]()
![]()
nie mom pytań to po spotkaniu GKS - Górnik skomentował Pawł Czado
Wracając do tematu musimy to wygrać. Ktoś już tu stwierdził co innego puchar ekstraklasy co innego puchar Polski. Ten pierwszy powiedzmy sobie szczerze można odpuścić ale puchar Polski ma dla mnie znacznie większą rangę.
- Ama
- Kontakt:
- mikobart
- Kontakt:
Nawałka to teraz trener GKS'u, asystentem Leo jest Rafał UlatowskiDżem pisze:Tam pisze że Nawałka (asystent LEO) zachwaloł Janoszki i powiedział "że nie samą ekstraklasą selekcja żyje'Co nom jeszcze Ecik powołonia nie dostanie do kadry po tych wystepach w Gieksie.

Co do Pucharu Polski... jak mamy się liczyć w tych rozgrywkach, to taki mecz jak z Wartą, trzeba zagrać na 100% i wygrać co najmniej 3:0!
Może Pietrzak zrobi jakieś roszady w obronie (zabiera do Poznania Babiarza i Trzmielewskiego), bo to co robią ostatnio nasi defensorzy woła o pomstę do nieba

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: