Remes Puchar Polski 2008/09

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: heli » 23 wrz 2008, o 19:36

Puchar eksttrraklasy jest dla mnie typowo do sprawdzenia rezerwowych i młodych kilku, ale jeżeli chodzi o puchar Polski to od początku na poważnie i nie widze innego wyniku jak zwycięstwo w Poznaniu,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#77 Post autor: Pawel » 23 wrz 2008, o 20:20

Właśnie wróciłem incognito z GKS-KSG i jestem zadowolony, stare lata 90 się przypominają. Dobry szpil na murawie, a na trybunach jakieś 60%-70% dopingu to antyRuch :D Sądząc po przyśpiewkach i obustronnym lizaniu dupy, ich zgoda jest tylko kwestią czasu.
Nie mogę się doczekać deRbów z GieKSą, jak dla większości kibiców z Chorzowa to najbardziej wyczekiwany szpil.

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#78 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 23 wrz 2008, o 20:42

Pawel pisze:Właśnie wróciłem incognito z GKS-KSG i jestem zadowolony, stare lata 90 się przypominają. Dobry szpil na murawie, a na trybunach jakieś 60%-70% dopingu to antyRuch :D Sądząc po przyśpiewkach i obustronnym lizaniu dupy, ich zgoda jest tylko kwestią czasu.
Nie mogę się doczekać deRbów z GieKSą, jak dla większości kibiców z Chorzowa to najbardziej wyczekiwany szpil.
opowiadaj dokładnie co tam widziałeś :hyhy:

OLSZA
Kontakt:

#79 Post autor: OLSZA » 23 wrz 2008, o 21:24

19_kRzysiek_20 pisze:
Pawel pisze:Właśnie wróciłem incognito z GKS-KSG i jestem zadowolony, stare lata 90 się przypominają. Dobry szpil na murawie, a na trybunach jakieś 60%-70% dopingu to antyRuch :D Sądząc po przyśpiewkach i obustronnym lizaniu dupy, ich zgoda jest tylko kwestią czasu.
opowiadaj dokładnie co tam widziałeś :hyhy:
Zapewne napisze po 23 :hyhy: :hyhy:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

kacza
Kontakt:

#80 Post autor: kacza » 23 wrz 2008, o 21:34

Nie bier tego do siebie ale mosz sie kurewnie czym chwolic :wstyd:

Awatar użytkownika
ch-R

#81 Post autor: ch-R » 23 wrz 2008, o 21:56

CZADOBLOG

cytat
"Przez chwilę miałem nawet wrażenie, że dla szalikowców lżenie Ruchu stało się ważniejsze niż sam mecz. Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo zamiast cieszyć się niezwykłym wydarzeniem jakiego nie było na Śląsku od trzech lat (ostatni raz obie drużyny spotkały się w oficjalnym meczu na zakończenie sezonu 2004/05) kibice marnują energię na wyzwiska drużyny, która nie powinna ich tego dnia obchodzić. Przecież Ruch nie miał z tym spotkaniem kompletnie nic wspólnego. Czyżby to były jakieś dziecinne kompleksy?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: nie mom pytań to po spotkaniu GKS - Górnik skomentował Pawł Czado

rezta http://blogfrog.pl/index.php/go/Njk5Mjc ... otnie/2557
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Dżem
Kontakt:

#82 Post autor: Dżem » 23 wrz 2008, o 22:13

Tam pisze że Nawałka (asystent LEO) zachwaloł Janoszki i powiedział "że nie samą ekstraklasą selekcja żyje' :hyhy: Co nom jeszcze Ecik powołonia nie dostanie do kadry po tych wystepach w Gieksie.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#83 Post autor: ObeRschlesien » 23 wrz 2008, o 22:14

Nie tak downo jescze w Niebieskich koszulkach :D http://www.foto.gieksiarze.pl/displayim ... 230&pos=57

Czado normalnie nie wiem co pedziec :rotfl: :rotfl:
Obrazek

Tiag
Kontakt:

#84 Post autor: Tiag » 23 wrz 2008, o 22:15

Wiem jedno: wygrają ci, którzy uznają, że znienawidzony rywal nie jest godzien ich bluzgów. Drwiąca obojętność przechodząca w niezwracanie uwagi będzie o wiele gorszym policzkiem niż bluzgi. Którzy szalikowcy zrozumieją to pierwsi?

I tutaj ma racje. Nic tak nie boli jak ignoracja największego rywala, niby takie łatwe, a jednak nie ma ekipy u której by się to przyjęło.

Co do jutrzejszego meczu z Wartą to licze na nasze skromne zwycięstwo. Z pewnością nie będzie łatwo w "ogródku" :)

Awatar użytkownika
ch-R

#85 Post autor: ch-R » 23 wrz 2008, o 22:22

Moim zdaniem powinien dac szanse gry tym co siedza na ławie w tym oczywiście słowakom + z ME . Na jaga trzeba sie szykowac bo to jest ważniejszy szpil .
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

f@n
Kontakt:

#86 Post autor: f@n » 23 wrz 2008, o 22:25

Czado dał czadu :rotfl:
wsioki zamiast kibicować wolą wspólnie bluzgać na Ruch a po szpilu zwalą sobie na wzajem gruche o pójdą spać
beksa - gnidy dwa pedały hej hej!
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#87 Post autor: Bytom20 » 23 wrz 2008, o 22:58

chorzowskaR pisze:CZADOBLOG

cytat
"Przez chwilę miałem nawet wrażenie, że dla szalikowców lżenie Ruchu stało się ważniejsze niż sam mecz. Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo zamiast cieszyć się niezwykłym wydarzeniem jakiego nie było na Śląsku od trzech lat (ostatni raz obie drużyny spotkały się w oficjalnym meczu na zakończenie sezonu 2004/05) kibice marnują energię na wyzwiska drużyny, która nie powinna ich tego dnia obchodzić. Przecież Ruch nie miał z tym spotkaniem kompletnie nic wspólnego. Czyżby to były jakieś dziecinne kompleksy?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: nie mom pytań to po spotkaniu GKS - Górnik skomentował Pawł Czado

rezta http://blogfrog.pl/index.php/go/Njk5Mjc ... otnie/2557
To tylko potwierdza Naszą siłę a ich słabość. Tyle w temacie. Wiedzą że nawet ten układ nie daje im dominacji na Górnym Śląsku bo jest jeszcze Ruch.

Wracając do tematu musimy to wygrać. Ktoś już tu stwierdził co innego puchar ekstraklasy co innego puchar Polski. Ten pierwszy powiedzmy sobie szczerze można odpuścić ale puchar Polski ma dla mnie znacznie większą rangę.

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#88 Post autor: Ama » 24 wrz 2008, o 00:22

3-0 Do nos tyla w tamacie przełamiemy sie w końcu na wyjeździe i będzie co roz lepiej .

A co do meczu przyjaciółek na burdelowej - bez komentarza za nie dlugo to już sobie będą nawzajem dupę podścierać !!!
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
mikobart
Kontakt:

#89 Post autor: mikobart » 24 wrz 2008, o 06:38

Dżem pisze:Tam pisze że Nawałka (asystent LEO) zachwaloł Janoszki i powiedział "że nie samą ekstraklasą selekcja żyje' :hyhy: Co nom jeszcze Ecik powołonia nie dostanie do kadry po tych wystepach w Gieksie.
Nawałka to teraz trener GKS'u, asystentem Leo jest Rafał Ulatowski :wstyd:

Co do Pucharu Polski... jak mamy się liczyć w tych rozgrywkach, to taki mecz jak z Wartą, trzeba zagrać na 100% i wygrać co najmniej 3:0!

Może Pietrzak zrobi jakieś roszady w obronie (zabiera do Poznania Babiarza i Trzmielewskiego), bo to co robią ostatnio nasi defensorzy woła o pomstę do nieba :kwasny:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#90 Post autor: spyru » 24 wrz 2008, o 08:17

Z taką Wartą powinni bez problemu wygrać i inne rozwiązanie bedzie dla Ruchu policzkiem

ODPOWIEDZ