Coraz bardziej to prawdopodobne.dreamtox pisze:A jo coś czuja, że... Radolsky zostanie trenerem Górnika![]()
Zoboczymy
Kasperczak ma zastąpić Leo w Kadrze http://www.sportslaski.pl/news.php?id=1 ... %F3rnikowi?
Coraz bardziej to prawdopodobne.dreamtox pisze:A jo coś czuja, że... Radolsky zostanie trenerem Górnika![]()
Zoboczymy
to leo do nos !milanos pisze:Coraz bardziej to prawdopodobne.dreamtox pisze:A jo coś czuja, że... Radolsky zostanie trenerem Górnika![]()
Zoboczymy
Kasperczak ma zastąpić Leo w Kadrze http://www.sportslaski.pl/news.php?id=1 ... %F3rnikowi?
Myślisz ze w ciągu dwóch dni graki zmienią swoja mentalność ? I nagle zaczna fruwać po boisku? Myśle że tak nie będzie i nadodatek boja sie (o bych sie mylił) ze dostanymy w dupa od craxy . Szczególnie ze grajki byli mocno zdziwieni ze Radolski odchodz . Ciekawe jak tam nasi słowaccy grajkowie będą sie zachowywać na boisku?wojt pisze:Niestety powodów zwolnienia Radolskiego możemy sie nigdy nie dowiedzieć, podonie było z Wleciałem, takie widocznie są honorowe ustalenia przy polubownym rozwiązywaniu umów. Dymisji domagało się wielu kibiców, gra była kiepska, ale nie spodziewałem się że nastąpi to tak szybko. Co do Pietrzaka to drużyna na początku XXI wieku za jego kadencji grała naprawdę ładny futbol do przodu. Oby udało mu się zmienić jakoś naszej gry i już w pierwszym meczu odczuła to na sobie Cracovia.
Oby nie !!! Już dawno takiej padliny nie widziałem jak mecz ze Słowenią. Poza tym nie dla starego trenera, który na dodatek jak Leo ciągnie kolegę managera ... Jakis młody, głodny sukcesu człowiek jest nam potrzebny. Pietrzak może nie jest młody (50 l.) ale wydaje się byc głodnym sukcesu ... Może się uda takie coś ...mulan pisze:to leo do nos !milanos pisze:Coraz bardziej to prawdopodobne.dreamtox pisze:A jo coś czuja, że... Radolsky zostanie trenerem Górnika![]()
Zoboczymy
Napisałem "oby udało mu się coś zmienic" to moje życzenie i wiara w "niebieskich" a nie wiedza. Co z tego będzie zobaczymy. Nie raz bywało że pod nowym trenerem drużyny już w pierwszym meczu zaczynały grać lepiej. Cholera wie o co w tym wszystkim chodzi chciało by sie powiedzieć "czeski (słowacki) film"chorzowskaR pisze:Myślisz ze w ciągu dwóch dni graki zmienią swoja mentalność ? I nagle zaczna fruwać po boisku? Myśle że tak nie będzie i nadodatek boja sie (o bych sie mylił) ze dostanymy w dupa od craxy . Szczególnie ze grajki byli mocno zdziwieni ze Radolski odchodz . Ciekawe jak tam nasi słowaccy grajkowie będą sie zachowywać na boisku?wojt pisze:Niestety powodów zwolnienia Radolskiego możemy sie nigdy nie dowiedzieć, podonie było z Wleciałem, takie widocznie są honorowe ustalenia przy polubownym rozwiązywaniu umów. Dymisji domagało się wielu kibiców, gra była kiepska, ale nie spodziewałem się że nastąpi to tak szybko. Co do Pietrzaka to drużyna na początku XXI wieku za jego kadencji grała naprawdę ładny futbol do przodu. Oby udało mu się zmienić jakoś naszej gry i już w pierwszym meczu odczuła to na sobie Cracovia.
tymczasowy zawsze sie mowi-wiadomo ze jak RUCH bedzie dobrze gral to mysle ze go zostawia na dluzejRaulito pisze:Ale przeciez pisze wam ze Pietrzak jest tylko tymczasowo wiec nie liczył bym ze zostanie na dłuzej... Stawowy ? mysle ze jakis potencjał posiada..
Użytkownicy przeglądający to forum: 19Ruch20R i 101 gości