Kto trenerem ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#286 Post autor: milanos » 10 wrz 2008, o 11:56

dreamtox pisze:A jo coś czuja, że... Radolsky zostanie trenerem Górnika :) :) Zoboczymy ;)
Coraz bardziej to prawdopodobne.
Kasperczak ma zastąpić Leo w Kadrze http://www.sportslaski.pl/news.php?id=1 ... %F3rnikowi?
Obrazek

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#287 Post autor: Ama » 10 wrz 2008, o 11:58

Mały koment po odejściu Duszan :

Wojciech Todur: Dlaczego Pan odchodzi?

Duszan Radolsky: Bez komentarza

Ale dlaczego stało się tak nagle, właściwie z dnia na dzień. Przecież miał Pan jakąś koncepcje budowy tego zespołu, marzenia.

Nie komentuję tego. Dogadałem się z działaczami i tyle. To jest decyzja dwóch stron. Odchodzę w zgodzie. Moje serce - jego część - wciąż będzie biła dla Ruchu. Gdy wnuk kiedyś mnie zapyta o Ruch, to z dumą odpowiem mu: - Tak, pracowałem w klubie, który zdobył 14 tytułów mistrza Polski!
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
blue_tg
Kontakt:

#288 Post autor: blue_tg » 10 wrz 2008, o 12:00

Chciałoby sie powiedziec "nareszcie!!!!!!!!" Przecież Ruch przez te poltora roku zagrał 3-4 naprawde dobre mecze, a to stanowczo za malo!!!!!!!!. Wszystko wskazuje na to, ze Duszan sam dal dyla, widza mizerne efekty swoich metod, chwala mu za to!!!!!!!!.
Teraz trzeba spokojnie poczynic kolejne ruchu zwiazene z zatrudnieniem nowego szkoleniowca, byleby nie byl to wieczorek, bo skonczymy jak szczewa!!!!!!!!!!
Pani prezes oglasza wszem i wobec, ze dlug klubu ma byc splacony lada dzien, moze nalezaloby zatrudnic kogos "z nazwiskiem", tak by wkoncu wybic sie ponad przecietnosc???!!!
Szkoda, ze przed sezonem nie pomyslano o Michniewiczu, bo koles naprawde odwala kawal dobrej roboty w arce. Teraz na gieldzie trenerskiej zostaja tylko takie nazwiska jak Stawowy, ewentulanie Brosz, choć transfer tego drugiego staje sie malo realny.
I znowu wszystko spoczywa barkach naszego zarzadu, tylko zeby znowu nie szczelili takiego klopsa jakm bylo zatrudnienie Radolskiego.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, o 12:36 przez blue_tg, łącznie zmieniany 1 raz.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#289 Post autor: mulan » 10 wrz 2008, o 12:01

milanos pisze:
dreamtox pisze:A jo coś czuja, że... Radolsky zostanie trenerem Górnika :) :) Zoboczymy ;)
Kasperczak ma zastąpić Leo w Kadrze http://www.sportslaski.pl/news.php?id=1 ... %F3rnikowi?
to leo do nos ! :cwaniak:
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#290 Post autor: wojt » 10 wrz 2008, o 12:12

Niestety powodów zwolnienia Radolskiego możemy sie nigdy nie dowiedzieć, podonie było z Wleciałem, takie widocznie są honorowe ustalenia przy polubownym rozwiązywaniu umów. Dymisji domagało się wielu kibiców, gra była kiepska, ale nie spodziewałem się że nastąpi to tak szybko. Co do Pietrzaka to drużyna na początku XXI wieku za jego kadencji grała naprawdę ładny futbol do przodu. Oby udało mu się zmienić jakoś naszej gry i już w pierwszym meczu odczuła to na sobie Cracovia.

Awatar użytkownika
OSH
Kontakt:

#291 Post autor: OSH » 10 wrz 2008, o 12:18

A wlasnie, co tam z Wlecialowskim ?
A Radolski jak dla mnie byl git, szkoda ze niezdobyl z nami jakiegos trofeum
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, o 12:37 przez OSH, łącznie zmieniany 2 razy.
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...
Obrazek

Awatar użytkownika
ch-R

#292 Post autor: ch-R » 10 wrz 2008, o 12:18

wojt pisze:Niestety powodów zwolnienia Radolskiego możemy sie nigdy nie dowiedzieć, podonie było z Wleciałem, takie widocznie są honorowe ustalenia przy polubownym rozwiązywaniu umów. Dymisji domagało się wielu kibiców, gra była kiepska, ale nie spodziewałem się że nastąpi to tak szybko. Co do Pietrzaka to drużyna na początku XXI wieku za jego kadencji grała naprawdę ładny futbol do przodu. Oby udało mu się zmienić jakoś naszej gry i już w pierwszym meczu odczuła to na sobie Cracovia.
Myślisz ze w ciągu dwóch dni graki zmienią swoja mentalność ? I nagle zaczna fruwać po boisku? Myśle że tak nie będzie i nadodatek boja sie (o bych sie mylił) ze dostanymy w dupa od craxy . Szczególnie ze grajki byli mocno zdziwieni ze Radolski odchodz . Ciekawe jak tam nasi słowaccy grajkowie będą sie zachowywać na boisku?
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Kobold
Kontakt:

#293 Post autor: Kobold » 10 wrz 2008, o 12:27

mulan pisze:
milanos pisze:
to leo do nos ! :cwaniak:
Oby nie !!! Już dawno takiej padliny nie widziałem jak mecz ze Słowenią. Poza tym nie dla starego trenera, który na dodatek jak Leo ciągnie kolegę managera ... Jakis młody, głodny sukcesu człowiek jest nam potrzebny. Pietrzak może nie jest młody (50 l.) ale wydaje się byc głodnym sukcesu ... Może się uda takie coś ...

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#294 Post autor: wojt » 10 wrz 2008, o 12:32

chorzowskaR pisze:
wojt pisze:Niestety powodów zwolnienia Radolskiego możemy sie nigdy nie dowiedzieć, podonie było z Wleciałem, takie widocznie są honorowe ustalenia przy polubownym rozwiązywaniu umów. Dymisji domagało się wielu kibiców, gra była kiepska, ale nie spodziewałem się że nastąpi to tak szybko. Co do Pietrzaka to drużyna na początku XXI wieku za jego kadencji grała naprawdę ładny futbol do przodu. Oby udało mu się zmienić jakoś naszej gry i już w pierwszym meczu odczuła to na sobie Cracovia.
Myślisz ze w ciągu dwóch dni graki zmienią swoja mentalność ? I nagle zaczna fruwać po boisku? Myśle że tak nie będzie i nadodatek boja sie (o bych sie mylił) ze dostanymy w dupa od craxy . Szczególnie ze grajki byli mocno zdziwieni ze Radolski odchodz . Ciekawe jak tam nasi słowaccy grajkowie będą sie zachowywać na boisku?
Napisałem "oby udało mu się coś zmienic" to moje życzenie i wiara w "niebieskich" a nie wiedza. Co z tego będzie zobaczymy. Nie raz bywało że pod nowym trenerem drużyny już w pierwszym meczu zaczynały grać lepiej. Cholera wie o co w tym wszystkim chodzi chciało by sie powiedzieć "czeski (słowacki) film"

Raulito
Kontakt:

#295 Post autor: Raulito » 10 wrz 2008, o 12:33

Ale przeciez pisze wam ze Pietrzak jest tylko tymczasowo wiec nie liczył bym ze zostanie na dłuzej... Stawowy ? mysle ze jakis potencjał posiada..
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

rumcajs_79
Kontakt:

#296 Post autor: rumcajs_79 » 10 wrz 2008, o 12:46

Raulito pisze:Ale przeciez pisze wam ze Pietrzak jest tylko tymczasowo wiec nie liczył bym ze zostanie na dłuzej... Stawowy ? mysle ze jakis potencjał posiada..
tymczasowy zawsze sie mowi-wiadomo ze jak RUCH bedzie dobrze gral to mysle ze go zostawia na dluzej

a to ze Pietrzak zostal tymczasowym trenerem to bardzo dobre rozwiazanie
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Hmmm...
Kontakt:

#297 Post autor: Hmmm... » 10 wrz 2008, o 12:54

http://www.sport.pl/pilka/1,65050,56783 ... rzow_.html

szybki wywiad z Dusanem, ogolnie po tym co powiedzial jestech pewny ze musiol fest o cos powadzic sie z zarzadem
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#298 Post autor: brozio » 10 wrz 2008, o 12:54

jo nie widza innego kandydata na miejsce trenera jak nie WLECIALOWSKI!!!
Marek wracejjj!! :D:D
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#299 Post autor: BAFista » 10 wrz 2008, o 13:02

jak pietrzakowi nie wyjdzie,choc zycza mu jak najlepiej, to w roli nastepcy widza Waldemara Fornalika- choc nie jest zech pewny czy czegos nie trenuje.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#300 Post autor: wojt » 10 wrz 2008, o 13:07

To "coś" nazywa się Widzew Łódź i jest naszą zgodą.

ODPOWIEDZ