Odra Wodzisław - Ruch Chorzów, 30.08.2008r

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19_kRzysiek_20
Kontakt:

#181 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 31 sie 2008, o 15:53

Ćwielonga już oddać do Wisły!

Barana i Grodzickiego odsunąć od 1 składu! Albo będą za***rdalać i nie odstawiac nogi na boisku albo nie będą grali!

Straka to jest chop ktory osiągnął europejski poziom niedawno przypominam ze rozegrał ileś tam czasu w Lidze Mistrzów!! To ku*** gdzie on jest na tym boisku??!!!!!!!!

Duszan coś ma z głową aby wystawiać Pulkowskiego jako ofensywnego pomocnika!!! ku*** przecież ofensywnym zawodnikiem jest NOWACKI!! Który zna doskonale zespół Odry!!

Jedynym chopem któremu zależao na grze i walce to Maciej Scherfchen !!!!!! :padam: :padam: :padam:

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#182 Post autor: SzaRlin » 31 sie 2008, o 16:00

19_kRzysiek_20 pisze:Jedynym chopem któremu zależao na grze i walce to Maciej Scherfchen !!!!!!
Weź sie ciulnij w gowa, udowodnij innym zawodnikom ze im nie zależało na grze i walce i wtedy to napisz a nie pi***ol takich alajnów
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

19_kRzysiek_20
Kontakt:

#183 Post autor: 19_kRzysiek_20 » 31 sie 2008, o 16:39

SzaRlin pisze:
19_kRzysiek_20 pisze:Jedynym chopem któremu zależao na grze i walce to Maciej Scherfchen !!!!!!
Weź sie ciulnij w gowa, udowodnij innym zawodnikom ze im nie zależało na grze i walce i wtedy to napisz a nie pi***ol takich alajnów
Gdyby zależało m.in naszym srodkowym obrońcą to zaoże sie że stracilibyśmy te 2 bramki mniej!

Co do Brzyskiego wiem że jest niski ale żeby ku*** nie obliczyć lotu piłki i ona go przechodzi to ku*** żal.pl!
Już sie nie dziwia dlaczego w Bełchatowie nie chcieli Grodzickiego chop wolny jak słoń ale spoko wy na to patrzycie innaczej ;)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#184 Post autor: jajo » 31 sie 2008, o 16:42

wiem, że trudno w to uwierzyć, ale defensywa Bełchatowa w tej kolejce wyglądała jeszcze gorzej niż nasza
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#185 Post autor: cisiu » 31 sie 2008, o 18:43

ciuu wadzicie sie jak stare baby na torgu!!! trudno przegrali my i tela!!! walczymy z craxom teraz i trza zgarnonć 3 pkt!!! do boju NIEBIESCY...!!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Harpo
Kontakt:

#186 Post autor: Harpo » 31 sie 2008, o 19:34

Lipiniorz25 pisze:4 szpil i 4 szpil hu8a gromy
...ale jesteśmy na 6 placu.
konkurencja z Zabrza gra lepiej (wg obserwatorów), a zajmuje ostatnie miejsce :hyhy:
CO WOLICIE?

Oczywiście, że tak dalej grać nie można, ale apeluję o spokój :cwaniak:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
ch-R

#187 Post autor: ch-R » 31 sie 2008, o 20:21

Nerwy ? Nerwy ! Nerwy są bo my z tą wioska nie mogymy wygrac juz 13 lot , to jest jakies fatum . Mogli my dzisiej byc liderami a tak ? Taki ch** :wstyd: I cos czuja ze teroz bydzie tak jak w tamty sezonie , czyli znizka :zdegustowany:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#188 Post autor: gerhat » 31 sie 2008, o 20:26

'PYJTER' pisze:Po co te nerwy ?? Panowie ostatnich minut nie momy sie czego wstydzić ...
:szok: mosz bardzo niski poziom wymagań i samokrtycyzmu albo żeś
cos takiego w tych ostatnich minutach łobejrzoł że Cie tak zachwyciło, czego nie widzioł nikt

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#189 Post autor: jalboss » 31 sie 2008, o 20:49

heli pisze:co my som jakieś szczewa by po jednej porażce śpiewać jakieś trz do zera żegnamy trenera, weź sie jalboss zdup z tym hasłem zresztą kjaś je chcioł śpiewać w zicu przed telewizorem bo z tego co czytom toś na meczu nie był.
Som piszesz że każdy może miec swoje zdanie więc się z leksza odpierdziel ode mnie.
Nie kożdy może byc na kozdym meczu. Jakżes taki obeznany to napisz kiedy momy się zacząć obawiać? Od 6, 10 czy 15 zdupionego meczu? I nie godej mi że nie ważne w której lidze Ruch gro. Bo do mnie to bardzo ważne. Chorzów zasługuje tylko na ekstraklasę, a nie jakieś wioskowe ligi.

O tym żeby pozbyć się Radolskiego pisza od samego poczatku jak tylko do nos przyszedł. To co się teraz dzieje to tylko potwierdzo moja teoria, że Radolski nie potrafi przygotowac zespołu do ligi. Za to go wypierdzielili z Groclinu, u nos tez już to widać.
Im wczesniej się podejmie personalne decyzje tym lepiej na tym możemy wyjść.

f@n
Kontakt:

#190 Post autor: f@n » 31 sie 2008, o 20:51

Grodzicki i Baranek powinni sobie dychnąć a za nich widział bym Szeryfa i Adamsa
w pomocy bliżej obrony Gabor a Pulo jako rozgrywający
z przodu pod Fabuszem powinni grać Kicaj i Nowacki
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

mrad72
Kontakt:

#191 Post autor: mrad72 » 31 sie 2008, o 21:51

Dzisiejsze wyniki poprawiły mi humor bo wczoraj było nieciekawie.

Tak już całkiem na spokojnie, to myślę że lepiej było przegrać te 0:3 niż np. 0:1 po nie wiadomo ilu niewykorzystanych sytuacjach. Porażka to porażka, a ten zimny prysznic musi wyjść na dobre...

Cieszmy się z tego co jest. Gra beznadziejna a 7 punktów mamy (obiektywnie patrząc to gdyby nie sporo szczęścia, mogło być nawet 0), na trybunach kolorowo i głośno jak już dawno nie było, szlifierze tam gdzie ich miejsce.

W czwartek jest wymarzona okazja, aby grajki odkupiły winy. Tak więc więcej wiary i do czwartku...

Elmer
Kontakt:

#192 Post autor: Elmer » 31 sie 2008, o 21:52

za wysoka porażka, niezasłużona, ale myślę, że mecz był pod kontrolą sędziego. Wiele kontrowersyjnych decyzji sędziego, większość spięć piłkarzy gwizdana na korzyść Odry, dwa nieuznane gole dla Ruchu, karny (?).

Inna sprawa, że pierwsze dwa gole padły po fatalnych błędach obrony. Najgorszym piłkarzem Ruchu był Ćwielong, który ani raz nie minął piłkarza Odry. Podobała mi się gra Zająca, ktory jednak wraz ze stratą kolejnych goli tracił ochotę do atakowania. Odra w pierwszej połowie zrobiła dwie akcje i strzeliła dwa gole. My z przody zdziałaliśmy niewiele więcej, ale w 5 minuta mogła być przełomowa, mogła. Sędzia... zresztą i tak nic nie zmienię.

PS. W tej wiosce po każdym faulu piłkarza Ruchu leciał tekst z trybun: czerwona kartka :rotfl: :szok:

Kibice Ruchu dużo głośniejsi
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Tiag
Kontakt:

#193 Post autor: Tiag » 31 sie 2008, o 21:55

Zobaczymy co ekspert w studiu "szybka piłka" powie o pracy sędziego. Według mnie pierwsza bramka dla nas prawidłowa i karny dla Odry z kapelusza. Co do drugiej bramki to ciężko ocenic.

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#194 Post autor: czoRny » 31 sie 2008, o 22:31

jo z innyj beczki,miyszkom we Glasgow dzisioj boly derby tego miasta i na swoim stadionie Celtik doznol klynski ze Rangersami 4-1!tak sie sklado ze miyszkom poraset metrow od tego stadionu i kole moigo domu som 2 knajpy celtikowskie ale sam zodyn nie beczy niy domago sie gowy trynera in sie bawiom spiywajom piosynki na czesc Celtiku i juz zyjom nastympnymi derbami!ale MY Poloki( pisza Poloki bo na terenie Polski my sie urodzili choc czujemy sie Slonzokami)ino narzekomy niy poradzymy sie cieszyc z niczego durs zle durs niydobrze,mie tyz jest przykro ze Ruch zwalil wczorej ze gro bardzo przeciyntnie ale ludzie to jest ino liga polsko kaj kozdy poradzi wygrac z kozdym w jednym tydniu wygrac 4-0 by za tydziyn dostac w leb 4-1(wroclaw)itd no to bydzie na tyla pyRsk ;)
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

allblues
Kontakt:

#195 Post autor: allblues » 31 sie 2008, o 22:51

Siedziałem na sektorze na wiosce zwanej Trybuna kryta. Mam miejsce na TD na Cichej i jest to niebo a ziemia. Wogóle uważam , że gdyby nie lampy i podgrzewana murawa stadion w Wodzisławiu to tak max do III ligi się nadaje. Od początku denerwował mnie spiker. Tylko słyszał "niekultularnych" gości, albo prosił o głośniejszy doping, kiedu akurat go wogóle nie było. No i te odzywki na trybunach, coś o śmierdzielach itp, no i oczywiście komentarze świadczące o "porażającej" znajomości piłki nożnej. Odra do nas przyjechała na wiosne i czegos takiego nie słyszałem . Kompleksy ??? Ostatnio z Polonią dosyć duża grupa Bytomian siedziała na TG i był spokój, nawet uszła im radość ze strzelonej bramki, nikt się do nich głupio nie odzywał. A tu bez przerwy jakies marudzenie. Jakby nie kibice Ruchu to kasy by nie było frekwencja 3000. Wogóle to jest tam problem. Klub Prezydenta a na meczach pustki. Sędziowanie bardzo złe. Uważam, , ze karnego nie było a pierwsza i druga bramka dla Ruchu OK. Katastrofa. :zly:

ODPOWIEDZ